Relatietherapie Amsterdam
Maak kennis met onze behandelaar.
Coos Cobelens
Coos Cobelens

Relatietherapie Amsterdam

Stellen in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Relatietherapie Amsterdam

Geen enkele relatie is hetzelfde. Bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe stellen (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant hommeles.

Het moeilijkst is het als jullie allebei van elkaar af bewegen. In de therapie staat jullie omgang met elkaar centraal. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meest recht het meest gekrenkt is.

Relatietherapie is succesvol
Stellen in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie. We werken aan het verbeteren van de communicatie, het opsporen en doorbreken van destructieve patronen, het verbeteren van jullie intimitiet, het gezamenlijk aanpakken van problemen met de kinderen of andere specifieke wensen.

In plaats van te verzanden in geruzie en gesteggel kan ik jullie leren het proces in banen te leiden door het stopzetten van ruzies, het stellen van constructieve vragen, het geven van communicatieve oefeningen die richting oplossingen werken.

Dichter bij elkaar
Het doorbreken van die beelden is in de behandeling vaak emotioneel en ook een grote doorbraak in de behandeling. Zodra jullie weer kwetsbaar kunnen en durven zijn, komen jullie ook weer dichter bij elkaar.

Hebben jullie hulp nodig?
Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even naar Relatietherapie Amsterdam. Ik help jullie graag!

Coos Cobelens

Nieuwendammerdijk 262A
1025 LX Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Coos Cobelens

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

Coos Cobelens
Nieuwendammerdijk 262A
1025 LX Amsterdam