Cato van der Belt
Maak kennis met onze behandelaar.
Cato van der Belt
Cato van der Belt

EFT Relatietherapie Hoofddorp

Helaas, mijn praktijk is gesloten!

Kom weer nader tot elkaar bij EFT Relatietherapie Hoofddorp

Samen is niet meer
Als je geen eenheid bent, heeft dat net zoveel invloed op wie je bent, hoe je je staande kunt houden en hoe je de wereld in gaat. Het raakt jullie heel diep. Je bent in je wezen ontwricht. En je hebt geen idee hoe je hier uit komt. Daarom ben je hier.

Het gaat niet over jou
De meeste mensen vinden het moeilijk om, in een relatie, niet alles op zichzelf te betrekken. Dat wat de ander zegt of voelt wordt toch gezien als aanval en je wilt toch ook wel even zeggen wat jij er van vindt. Ook al bedoelt je partner het niet zo, bijna alles is een verwijt. Toch zul je, na verloop van tijd, steeds meer afstand tussen jezelf en het onderwerp van gesprek kunnen leggen. Dat is fijn, want zo kunnen jullie elkaar stukje bij beetje steeds beter zien en er voor elkaar zijn.

De eerste afspraak 
Het moment in de behandelkamer is alles wat we met z’n drieën hebben. Dat is daarmee een bijzonder en intens moment. Ik bereid onze tijd goed voor en ik neem tijd na afloop om de zaken goed op een rijtje te zetten. In de tijd dat we samenzijn gebeurt er veel. Ik zorg voor balans in aandacht, focus op misschien acute vragen en de overkoepelende thema’s, en ik reageer op wat er gebeurt.

Samen tot een oplossing komen
Bel of mail gerust voor een afspraak naar Relatietherapie Hoofddorp. Ik leer jullie graag kennen!

Cato van der Belt

Hoofddorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Cato van der Belt

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn praktijk EFT Relatietherapie Hoofddorp

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Hoofddorp.

Cato van der Belt
Hoofddorp