Relatietherapie Badhoevedorp
Ben Kalkhoven
Ben Kalkhoven

Relatietherapie Badhoevedorp

Het is normaal om af en toe ruzie te maken, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar het is nu niet leuk meer, het lijkt soms dat jullie meer ruzie maken dan niet. 
Of het nieuwe is er gewoon af. De relatie is vanzelfsprekend geworden en omdat jullie het allebei zo druk hebben, doen jullie eigenlijk niet echt meer moeite voor elkaar. 

Hoe moeten jullie nu door?

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Samen

Wanneer jullie er beiden voor open staan om aan de relatie te werken, om weer moeite te doen en om de neerwaartse spiraal te doorbreken, is relatietherapie voor jullie geschikt. Maar samen met de therapeut, het is geen schande om wat externe hulp te vragen. Jullie hoeven het niet per se zélf te doen.

Jullie moeten (weer) in gesprek komen met elkaar. Hoe reageren jullie nu op elkaar? Misschien zijn er wel vaste patronen in gesleten die niet behulpzaam zijn. Die patronen gaan we opzoeken zodat deze in het vervolg herkend kunnen worden. Daarbij gaan we die patronen dan ook doorbreken. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. De oogkleppen gaan af; jullie gaan elkaar weer zien.

Relatietherapie doe je alleen als je wanhopig bent, toch?

Dit is zeker niet het geval. Relatietherapie kan ook een keuze zijn wanneer de relatie goed gaat. Misschien willen jullie voorkomen dat het minder zal gaan of jullie zijn op zoek naar verdieping. Misschien willen jullie beter leren communiceren of de relatie in zijn geheel nog mooier maken.

Contact met Relatietherapie Badhoevedorp

Willen jullie meer weten over relatietherapie in Badhoevedorp of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Badhoevedorp ter attentie van Ben Kalkhoven. Ik leer jullie graag kennen!

Ben Kalkhoven

Prinsenhof 8
1171 LG Badhoevedorp

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Ben Kalkhoven

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Badhoevedorp

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Badhoevedorp. Afspraken zijn ook mogelijk in Amstelveen.

Ben Kalkhoven
Prinsenhof 8
1171 LG Badhoevedorp