Relatietherapeut Amsterdam - Aerjen Tamminga
Aerjen Tamminga
Aerjen Tamminga

Relatietherapeut Amsterdam

Het verliefde en vertrouwde gevoel is weg en heeft plaatsgemaakt voor de sleur, het wantrouwen, de discussies.... Het lijkt wel alsof niks meer goed kan gaan in jullie relatie. Altijd maar ruzie, geen intimiteit meer, geen leuke uitjes meer. Hoe is dit zo gekomen? Vroeger waren jullie het perfecte, happy couple, maar wat is daar nog van over?

Relatietherapie Amsterdam - Aerjen Tamminga

Obstakels

In elke relatie zijn er obstakels te overwinnen. De intimiteit kan bijvoorbeeld ineens wat minder zijn, maar door leuke dingen te doen groeit deze intimiteit weer. Discussies kunnen voortkomen uit het wantrouwen, wanneer het vertrouwen er weer is verminderen deze discussies enorm. Het kan het echter lastig zijn om samen deze obstakels te overwinnen. Lastig, en soms zelfs onmogelijk. Door de subjectieve kijk van beiden op de situatie, kom je er gewoon niet uit. Een relatietherapeut kan de aangewezen persoon zijn om jullie hiermee te helpen.

Gevoelens

Het fijne, warme gevoel dat je eerst altijd had als je thuis kwam na het werk en je partner gaf je een kus en een knuffel. Dat fijne gevoel toen je je gevoelens en gedachtes zo open kon delen met je partner zonder enige veroordeling. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een verandering in deze situatie. Hoe heerlijk zou het zijn om dat fijne gevoel weer terug te krijgen en weer goed met elkaar te praten?

Puzzelen

Het kan een enorme puzzel zijn die opgelost moet worden, maar het kan ook een puzzel zijn die zo opgelost is. Zelf zie je vaak het eindpunt niet meer. Het lijkt gedoemd om te mislukken, je partner luistert toch niet en jullie krijgen alleen maar ruzie als jullie proberen te praten. De therapeut gaat jullie helpen alle stukjes te vinden en op de juiste plek neer te leggen. Sommige stukjes zullen misschien lastiger te vinden zijn, maar met intensief zoeken zullen jullie ze vinden.

Terugblik

Na dit traject kunnen jullie met een glimlach terugkijken op de situatie. Hoe heeft het toen toch zo ver kunnen komen? Jullie hebben van dit traject een leerproces gemaakt. Jullie hebben handvatten gekregen om te kunnen voorkomen dat deze problemen zich weer voordoen. En als deze problemen zich toch weer voordoen, weten jullie samen hoe jullie deze problemen kunnen oplossen!

Contact Relatietherapie Amsterdam

Benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen? Neem contact op met relatietherapeut Amsterdam ter attentie van Aerjen Tamminga.

Aerjen Tamminga

Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

Aerjen Tamminga
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam