Relatietherapie Amsterdam
Julia van Alphen
Julia van Alphen

Relatietherapie Amsterdam

De meeste relaties krijgen er wel een keer mee te maken: een crisis. Dat kan allerlei oorzaken hebben, in de regel heeft het er mee te maken dat de twee geliefden elkaar niet meer kunnen zien of horen. In zo’n intiem gedeeld leven gaat dat op den duur wringen.

Tijdelijke neem ik geen nieuwe intakes aan voor relatietherapie!

Doorbreek de patronen bij Relatietherapie Amsterdam

De meeste stellen kampen met een probleem dat heel dominant aanwezig is: jullie chemie. Jullie hebben door de jaren en formule ontwikkeld: hij doet zus, zij zegt zo, en voor je het weet heb je óf ruzie, óf hij zit op zolder te computeren terwijl zij haar heil zoekt bij een vriendin aan de telefoon.

Het is niet dat je wilt dat het zo verloopt, het gebeurt gewoon. En het gaat zo snel allemaal dat je geen tijd hebt jezelf te corrigeren, een stapje terug te doen of tot tien te tellen. Het is een automatisme.

In de therapie gaan we kijken hoe we de patronen kunnen doorbreken en om meer inzicht en verdieping te krijgen in jullie relatie.

Relatietherapie werkt

In de regel sluit ik relatietherapie positief af. Zeker als stellen in staat zijn die eerste stap, het doorbreken van de automatismen, te zetten is de kans op succes heel erg groot.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatietherapeuten in Amsterdam? Bel of mail naar Relatietherapie Amsterdam. Ik leer jullie graag kennen!

Julia van Alphen

Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Psycholoog Amsterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Amsterdam

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amsterdam.

 

Julia van Alphen
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam