Relatietherapie Amstelveen
Maak kennis met onze behandelaar.
Matty van Roozendaal
Matty van Roozendaal

Als het minder goed gaat in je relatie, dan raakt langzamerhand je kracht op. De dagen gaan moeizaam voorbij. Je zorgt er voor dat je bepaalde dingen vermijd; moeilijke onderwerpen, elkaar en je eigen gevoelens. Je hebt het idee dat het nooit meer goed zal komen en de herinnering van hoe het mooi het ooit was lijkt erg ver weg.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Een gezamenlijk proces

Probeer het niet alleen op te lossen. Jullie zijn met elkaar in patronen beland die jullie misschien niet zien, of waar jullie simpelweg niet uitkomen. Jullie voeren regelmatig hetzelfde gesprek, in woorden én daden ('daar gáán we weer'), waardoor de hoop op een andere uitkomst steeds minder wordt. Met relatietherapie in Amstelveen worden jullie ondersteund om die patronen te herkennen en te doorbreken, om weer open te staan voor jullie eigen gevoelens en voor die van elkaar; jullie leren om elkaar echt weer te zien.

Maar.. niet alleen als het minder gaat
Naar een relatietherapeut toe gaan betekent niet per se dat je relatie minder gaat. Relatietherapie kan ook gebruikt worden als jullie relatie goed loopt. Het doel van relatietherapie in dit geval is niet alleen om 'mindere tijden te voorkomen' maar ook om nóg dichter bij elkaar te komen. Om elkaar nog beter te leren kennen.

Wellicht denk je dat jullie elkaar volledig kennen, dat jullie elk aspect van elkaar weten. In de praktijk blijkt dit niet het geval te zijn; in individuele therapie worden mensen vaak geconfronteerd met hoe ze en wie ze écht zijn. Onderliggende factoren die moeilijk te vinden zijn over jezelf. In relatietherapie geldt dat dubbelop. Daarnaast is het mogelijk dat de onuitgesproken mentale klachten van één van jullie zwaar op de relatie drukken.

Relatietherapie is daarom een herontdekking van jezelf, de ander én van jullie samen.

Contact met Relatietherapie Amstelveen

Willen jullie meer weten over relatietherapie in Amstelveen of een afspraak maken? Bel naar Relatietherapie Amstelveen ter attentie van Matty van Roozendaal. Ik leer jullie graag kennen!

Matty van Roozendaal

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Matty van Roozendaal

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Amstelveen. Afspraken zijn ook mogelijk in Badhoevedorp

Matty van Roozendaal
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen