Relatietherapie Rijsbergen - Hulp bij relatieproblemen
Ariane Sprengers
Ariane Sprengers

Relatietherapeut Rijsbergen - Hulp bij relatieproblemen

Steeds weer reageren jullie op dezelfde manier naar elkaar. Jullie kunnen van tevoren al precies voorspellen hoe de ander reageert. Dan 'is het weer zover'. Dit hebben jullie beide en het lukt niet om dit te doorbreken, beide zijn jullie daar of te koppig voor, of weten jullie niet meer hoe het ook anders kan.

Relatietherapie in Rijsbergen

Jullie willen wel dat het anders gaat, maar het lukt gewoon niet meer. Jullie zijn moe, moe van het strijden met elkaar, moe van het onbegrip. Elke keer weer de kracht opbrengen is niet meer te doen, er moet wat veranderen.

Schot in de zaak

Elke relatie verdient aandacht, een kritische blik en van tijd tot tijd serieuze reflectie. Bijna niemand neemt daar de tijd voor. Dit terwijl het vaak wel hard nodig is. Door middel van relatietherapie breng je schot in de zaak. Zo gaan jullie weer echt met de relatie aan de slag.

Intiem

Voor veel stellen is het een ongemakkelijk idee; praten met een relatietherapeut. Je vraagt je af wat zo'n therapeut kan doen waar jullie zelf niet uitkomen. Het is natuurlijk ook wel intiem wat jullie te bespreken hebben.

Weer leren luisteren

Toch is relatietherapie het beste bij een vastlopende relatie. Om de eerste plaats omdat een neutraal iemand jullie weer echt in gesprek kan laten komen, en nog belangrijker, om naar elkaar te laten luisteren. Zonder oordelen, zonder schaamte, en met handvatten en technieken om jullie aan te leren. Zo kun je weer echt aan de slag.

Contact Relatietherapeut Rijsbergen

Maak eens een afspraak en ervaar het zelf! Bel voor meer informatie naar 085-4014720.

Ariane Sprengers

Hazeldonksestraat 8
4891PT Rijsbergen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Ariane Sprengers

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Gestalttherapeut Rijsbergen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rijsbergen.

Ariane Sprengers
Hazeldonksestraat 8
4891PT Rijsbergen