Relatietherapie Den Bosch - Josie van Dijk
Josie van Dijk
Josie van Dijk

Relatietherapie Den Bosch

Jullie zijn elkaar kwijt. Er zijn enkele factoren die jullie bij elkaar houden, maar deze draadjes zijn dun. Wat valt er nog te redden? Valt er überhaupt nog wel wat te redden? De zoektocht naar elkaar is al meerdere keren begonnen en weer gestaakt. Hebben jullie andere prioriteiten of weten jullie niet hoe jullie het aan moeten pakken? Misschien is het dan tijd om hulp buitenshuis te zoeken. Relatietherapie kan helpen om de draadjes zo te vlechten dat ze een stuk steviger worden.

Bel voor een afspraak: 085 - 4014720. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Tilburg.

Zoeken naar verbindingsfactoren bij Relatietherapie Den Bosch

Kinderen kunnen een stel bij elkaar houden. Uit elkaar gaan vind je misschien geen goed idee, want de kinderen zijn nog zo jong.. Echter, als jullie vaak en veel ruzie hebben, belandt dit ook bij de kinderen. In sommige situaties kan het zelfs beter zijn voor de kinderen als jullie uit elkaar gaan, dan dat jullie bij elkaar blijven. Deze overweging is moeilijk en heel erg zwaar.

Ook als er geen kinderen in het spel zijn, is deze keuze bijna nooit makkelijk. Hulp in het maken van deze keuze kan bevrijdend en verzachtend zijn.

Zoeken

Het zoeken naar de verbindingsfactoren die bij jullie nog wel aanwezig zijn, gaan jullie samen doen met Relatietherapie Den Bosch. Niet naar het negatieve kijken, maar juist naar het positieve. Welke dingen houden jullie wél bij elkaar? Welke positieve gevoelens zijn nog wél aanwezig? Kijk naar wat er wel is in plaats van wat er niet is, schijnt een heel ander licht op de situatie. Er wordt bij jullie beide een andere bril opgezet waardoor jullie elkaar en de situatie met hele andere ogen gaan bekijken.

Samen is niet alleen

Misschien hebben jullie nu af en toe het idee wel samen te zijn, maar toch er geheel alleen voor te staan. Dat heb je fout! Samen is nooit alleen en alleen is nooit samen. Je partner is er wel degelijk voor je, maar durf je wel te vragen om hulp of ondersteuning? Of vraag je het wel, maar op een manier waardoor je partner de signalen niet oppikt? In de therapie gaan jullie hierachter komen. Juiste manieren om hulp te vragen als daar behoefte is worden je aangereikt.

Vind de positiviteit terug bij Relatietherapie Den Bosch

De positiviteit terugvinden in de relatie is van groot belang. Elkaar weer gaan waarderen zoals jullie vroeger deden zou toch super fijn zijn? Samen komen jullie er echter niet uit. Een spiegel voorhouden bij jezelf of bij je partner is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Dit is confronterend en zeker niet altijd leuk. Maar met deze spiegel zie je uiteraard ook de positieve dingen aan jezelf en aan je partner. Dat is waar wij naartoe gaan werken.

Contact met Relatietherapie Den Bosch

Wil je meer weten over relatietherapeuten in Den Bosch of een afspraak maken? Bel dan naar 085 - 4014720 of mail naar Relatietherapie Den Bosch ter attentie van Josie van Dijk. Ik leer jullie graag kennen!

Josie van Dijk

St Josephstraat 14
5211 NJ Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met therapie Den Bosch

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie den Bosch

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Bosch. Je kunt ook bij me terecht in Tilburg.

Josie van Dijk
St Josephstraat 14
5211 NJ Den Bosch