EFT Relatietherapie bij Aerjen Tamminga
Maak kennis met onze behandelaar.
Aerjen Tamminga
Aerjen Tamminga

EFT Relatietherapie Tilburg

Eenzaamheid, verdriet en wantrouwen. Gevoelens die hiervoor vrijwel nooit voorkwamen in de relatie, maar die nu pertinent aanwezig zijn. Wat moet je hier nou mee, dit is niet wie jij bent. Dit willen jullie helemaal niet voelen, hoe gaat het weer weg? EFT-Relatietherapie kan helpen om deze negatieve gevoelens te veranderen in positieve gevoelens. Elkaar beter leren begrijpen staat centraal. 

EFT Relatietherapie Tilburg

Alleen

Jullie wonen samen, eten samen, slapen samen.. Maar toch voel je je zo ontzettend eenzaam. Ondanks dat jullie echt nog wel dingen samen ondernemen, blijft dit gevoel steken. Je voelt je niet gehoord en niet begrepen. Hoe is dat zo gekomen? Als jullie erover willen praten, eindigt het alleen maar in verdriet of boosheid. Concrete oplossingen vinden jullie niet samen. Deze cirkel blijft zich keer op keer herhalen; het is tijd voor verandering!

EFT-Relatietherapie

Samen met de therapeut gaan jullie inzicht krijgen in de patronen die zo slinks in jullie relatie zijn binnengedrongen. Dat ze binnengedrongen zijn dat is nu wel meer dan duidelijk, maar eruit krijgen, dat is wat jullie willen! Jullie gaan elkaar op emotioneel gebied beter leren begrijpen, doordat je de gewoontes gaat herkennen en handvatten krijgt hoe je hiermee om kan gaan. Mogelijkheden om dit te voorkomen en te omzeilen, zodat jullie elkaar weer terugvinden en elkaar weer leren stimuleren.

Zoeken

Als je elkaar kwijt bent, start er een zoektocht om elkaar weer te vinden. Dit is geen gemakkelijke zoektocht en het kan ook vrij lang duren voordat je vindt waarnaar je op zoek bent. Samen zoeken is altijd makkelijker en gaat sneller dan in je eentje zoeken. Pak je partner bij de hand en ga aan de slag. Samen sta je sterker dan alleen. Als je valt, helpt de ander je weer met opstaan en andersom. Op deze manier zullen jullie uiteindelijk vinden waar jullie al zo lang naar opzoek zijn.

Vooruitgang

De eenzaamheid en het wantrouwen beginnen weg te ebben. Verdriet is nog wel aanwezig, maar in mindere mate dan voorheen. Als je verdrietig bent, kun je dit bespreken met je partner en is die er voor je. Je staat er niet meer alleen voor. Als dit is waar je naartoe wilt, als je echt aan de slag wilt met je relatie, zet die stap en kies voor EFT-Relatietherapie!

Aerjen Tamminga

Kruisvaardersstraat 32e
5021 BE Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact Op Met Psycholoog Tilburg

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Tilburg

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Tilburg.

Aerjen Tamminga
Kruisvaardersstraat 32e
5021 BE Tilburg