Relatietherapie Tilburg
Peter Weijmer
Peter Weijmer

Relatietherapie Tilburg

Verliefd zijn, wat was dat ook alweer? Die vlinders in de buik bij de aanraking van je partner, hoe voelde die ook alweer? Jullie zijn verwijdert van elkaar, het gevoel van toen kan je je haast niet meer herinneren. Kan je het je überhaupt nog wel herinneren hoe het vroeger was? Relatietherapie kan een hulpmiddel zijn om deze gevoelens terug te vinden.

Relatietherapie de uitweg?

Wel moet je jezelf afvragen of je dit gevoel wel echt terug wilt. Is de relatie eigenlijk nog wel te redden of zou het beter zijn om uit elkaar te gaan? In beide gevallen kan relatietherapie een uitweg zijn. Als jullie de relatie willen verbreken op een zo vredig mogelijke manier, kan de therapeut jullie hierin begeleiden. Knopen doorhakken bij bepaalde vraagstukken kan heel lastig zijn. Hulp van buitenaf kan ervoor zorgen dat deze beslissingen makkelijker gemaakt worden, of jullie nou samen blijven of uit elkaar gaan.

Gevoelens

Gevoelens uiten is voor veel mensen lastig. Wel is het uiten van gevoelens een must voor een stabiele relatie. Heb jij moeite met het uiten van je emoties, of juist je partner? Of worden de emoties juist wel geuit maar te extreem? Het leren reguleren van de emoties is niet een, twee , drie gebeurd. Inzicht krijgen waarom deze emoties tot uiting komen gaan hieraan vooraf. De therapeut helpt je hiermee.

Vooruitgang

Langzamerhand leer je dat gevoel weer herkennen. Die vlinders, ze beginnen weer te fladderen! De emoties naar elkaar toe worden in de juiste banen geleid. Waar je eerst ontzettend boos werd, kan je nu op een kalme manier uitleggen hoe je je voelt. Hierdoor komt er meer ruimte vrij voor de emoties die zo weggestopt zaten. De verliefdheid, het vertrouwen, het warme gevoel.. Dat is wat je miste en dat is wat je weer terug hebt.

Vasthouden

Hou het geleerde bij de therapeut vast, dat is belangrijk. Denk weer terug aan hoe het voor de therapie was, dat wil je niet meer toch? Blijf gefocust op je gevoel en op je handelen. Op die manier zullen jullie nog een hele lange tijd van elkaar kunnen genieten!

Peter Weijmer

Ringbaan Oost 102
5013 CD Tilburg

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Peter Weijmer

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Tilburg

LET OP afspraken in de avond-uren zijn in mijn andere praktijk: Sint Willebrordplein 4, 5014 BX Tilburg.
Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Tilburg.

Peter Weijmer
Ringbaan Oost 102
5013 CD Tilburg