Relatiehterapie Breda bij Wendy Oostvogels
Wendy Oostvogels
Wendy Oostvogels

Relatietherapie Breda

Het vloeiende en mooie in jullie relatie voelt als een eeuw geleden. De diepgang en passie is compleet verdwenen, alle tijd en energie gaat op in werk en/of kinderen. Waar zijn jullie als stel? Het wordt tijd om elkaar terug te vinden.

Bel gerust om een afspraak te maken (ook in de avonden en in het weekend).

Relatietherapie Breda

Dit of niks

Relatietherapie in Breda is voor veel stellen een laatste uitweg. ‘Als dit niet werkt, dan is het over’. Een uitspraak die voortkomt uit wanhoop en frustratie, met nagenoeg geen uitzicht op een betere toekomst. Een relatietherapeut kan helpen om weer hoop in jullie relatie terug te vinden en om belemmerende spanningen te verlichten. Jullie hebben veel ruzie. Verwijten en schreeuwen.

Jullie begrijpen elkaar niet en jullie voelen je dan ook onbegrepen. Het gevolg is miscommunicatie wat tot nog meer spanning leidt. Jullie willen je niet zo gedragen, maar het lukt gewoon niet om het anders te doen.

Perspectief

Jullie zijn het zat. Al het gedoe dat jullie met elkaar hebben gehad, het is genoeg geweest. Er moet nu echt iets anders, jullie willen weer blij zijn met elkaar. Het zal hard werken zijn, maar dan is er op korte termijn ook resultaat. De negatieve patronen in jullie relatie gaan jullie onderzoeken en veranderen. Met de begeleiding van de therapeut komen jullie er wel.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je meer weten over  mij? Bel naar Relatietherapie Breda ter attentie van Wendy Oostvogels. Ik help je graag!

Wendy Oostvogels

Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Wendy Oostvogels

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Breda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Breda.

Wendy Oostvogels
Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda