Relatietherapie Breda
Mark Alves
Mark Alves

Ik kan jullie helpen | Relatietherapie Breda

Fijn dat je hier bent, mijn naam is Mark Alves, ik kan jullie helpen.

Er was ooit grote liefde, saamhorigheid en een gedeeld gevoel. Sterker nog, waarschijnlijk voelde het alsof jullie de hele wereld aankonden. En nog steeds weten jullie ergens: samen zijn we tot bijzonder veel in staat.

Evenwel is het nu goed mis en daar zoek je nu hulp voor.

Verrassend snel inzicht | Relatietherapie Breda

Ik werk bij Relatietherapie Breda als relatietherapeut nauw samen met stellen die vast zitten. Meestal zijn de stellen bijzonder verrast van het tempo waarin de kern van de problemen wordt blootgelegd.

Dat komt vooral omdat jullie niet door hebben hoe jullie interactie zelfs in een gewoon gesprekje wordt gekenmerkt door vaste patronen en verhoudingen. Jullie reageren in een reflex op elkaar. De patronen zijn zó dominant dat je ze niet kunt negeren.

Cliënten zelf hebben vaak helemaal niet door hoe zichtbaar hun interactie is, hoe veelzeggend ze in herhaling vallen, zelfs in een kort gesprekje. Vandaar ook dat het een regelrechte verrassing is als al in het eerste of tweede gesprek de grootste obstakels en vastgeroest gedrag wordt blootgelegd.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem telefonisch contact op of bekijk mijn website Psycholoog Breda - Relatietherapie Ik help jullie graag!

Mark Alves

Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Mark Alves

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Breda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Breda

Mark Alves
Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda