Relatietherapie Best
Jasmin Vogeley
Jasmin Vogeley

Relatietherapie Best

We werken er aan de neerwaartse spiraal te doorbreken en de energie terug te vinden. Daar is geen kant-en-klare oplossing voor – ieder mens is anders en iedere relatie is anders.

Het zal ook niet makkelijk zijn; jullie zullen allebei energie moeten steken in jezelf en jullie relatie om de relatietherapie te laten slagen.

Relatietherapie Best

Jullie komen er samen echt niet meer uit. Sterker nog, het is heel moeilijk om ook maar een beetje tot elkaar te komen. Relatietherapie helpt jullie de problemen in jullie liefdesrelatie op te lossen. Zodat jullie weer verder kunnen. Samen.

Waarom hebben we de therapie niet eerder gedaan?

Relatietherapie is vaak de laatste strohalm. Soms hebben stellen het al bijna helemaal opgegeven en gaan voor de vorm nog in relatietherapie. Één laatste kans. Ze kijken er van op dat het nog niet te laat bleek, dat er nog heel veel is om mee te werken.

Achteraf vragen ze zich af ‘waarom deden we dit niet eerder?’ Relatietherapie is overigens niet een uiterste redmiddel. Het is ook een heel goed middel om bijvoorbeeld tot verdieping van de relatie te komen.

Ingeslopen patronen zichtbaar

In de therapie brengen we de problemen in kaart, vinden oorzaken en oplossingen. Daarbij kan het trouwens gebeuren dat er dieperliggende oorzaken of problemen naar boven komen. Een depressie, een burn-out of bijvoorbeeld een onverwerkt trauma bij één van jullie.

Hebben jullie hulp nodig?

Heb je vragen over je relatie of hoe ik jullie kan helpen? Bel of mail gerust even. Ik help jullie graag!

 

Jasmin Vogeley

De Ronde 15
5683 CZ Best

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Best

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Best

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Best.

Jasmin Vogeley
De Ronde 15
5683 CZ Best