Gerard Dikschei
Gerard Dikschei
Gerard Dikschei

Relatietherapie Breda

Ik werk bij Relatietherapie Breda als relatietherapeut nauw samen met stellen die vast zitten. Meestal zijn de stellen bijzonder verrast van het tempo waarin de kern van de problemen wordt blootgelegd.

Verrassend snel inzicht bij Relatietherapie Breda

Steeds meer stellen laten zich tijdelijk begeleiden door een relatietherapeut. Dat is een goed teken. Vaak blijken onoverkomelijk grote problemen toch vooral communicatieproblemen te zijn en hebben stellen elkaar uit het oog verloren. Want er was ooit grote liefde, saamhorigheid en een gedeeld gevoel.

Sterker nog, waarschijnlijk voelde het alsof jullie de hele wereld aankonden. En nog steeds weten jullie ergens: samen zijn we tot bijzonder veel in staat.

Verrassend snel inzicht

Ik werk bij Relatietherapie Breda als relatietherapeut nauw samen met stellen die vast zitten. Meestal zijn de stellen bijzonder verrast van het tempo waarin de kern van de problemen wordt blootgelegd. Dat komt vooral omdat jullie niet door hebben hoe jullie interactie zelfs in een gewoon gesprekje wordt gekenmerkt door vaste patronen en verhoudingen. Jullie reageren in een reflex op elkaar. De patronen zijn zó dominant dat je ze niet kunt negeren.

Cliënten zelf hebben vaak helemaal niet door hoe zichtbaar hun interactie is, hoe veelzeggend ze in herhaling vallen, zelfs in een kort gesprekje. Vandaar ook dat het een regelrechte verrassing is als al in het eerste of tweede gesprek de grootste obstakels en vastgeroest gedrag wordt blootgelegd.

Neem contact met mij op

Heb je een vraag of wil je meer weten over relatietherapeuten in Breda? Bel naar Relatietherapie Breda ter attentie van Gerard Dikschei. Ik leer je graag kennen!

Gerard Dikschei

Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Psycholoog Breda

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijvingen naar psycholoog Breda

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Breda.

Gerard Dikschei
Graaf Hendrik III Plein 29
4819 CJ Breda