EFT Relatietherapie Oss
Ozrenka Knezevic
Ozrenka Knezevic

Relatietherapie Oss

Wellicht zitten jij en je partner in een relatiecrisis, of misschien heeft jullie relatie een aantal deukjes opgelopen door de jaren heen en brengt dit irritatie met zich mee. Ook kan het zijn dat jullie relatie op zich goed is, maar jullie toch op zoek zijn naar een stukje verdieping en weg willen uit die zogenoemde sleur. De hierboven genoemde situaties zijn enkele voorbeelden van relaties die ieder zijn eigen kenmerken heeft waaraan gewerkt kan worden.

Relatietherapie Oss

Mogelijk hebben jullie zelf al verschillende pogingen gedaan om aan de relatie te werken. Wanneer dit keer op keer geen uitkomst biedt en jullie terugvallen in de oude gedragingen en gewoontes, kan dit erg vermoeiend zijn. Na de zoveelste ruzie over hetzelfde onderwerp, kan de bereidheid om weer opnieuw energie in oplossingen te steken afnemen.

Een andere kijk

Soms lijkt het alsof er geen ontkomen meer aan die neerwaartse spiraal waar jullie inzitten is, maar niets is minder waar. Er liggen vaak bepaalde patronen ten grondslag aan deze terugkerende gedragingen en met de nodige ondersteuning van een ervaren relatietherapeut kun je hier meer zicht en grip op krijgen. In de eerste fase van de therapie gaan jullie onderzoek doen naar hetgeen waar jullie tegenaan lopen. Wat zorgt voor verstoringen en problemen?

En vervolgens..

Na het doorbreken van deze storende patronen ontstaat er ruimte voor nieuw gedrag met een bijbehorende emotionele band. Het uitgangspunt van EFT relatietherapie is om in dit proces van vormgeving van deze nieuwe gedragingen te werken aan de veilig- en verbondenheid tussen jullie. Wanneer de fundering voor een stabiele relatie gelegd is, wordt er nog gekeken naar tools om te voorkomen dat jullie na verloop van tijd terugvallen in oude patronen

Welkom

Mocht jullie interesse voor relatietherapie gewerkt zijn, dan heet ik jullie van harte welkom bij mijn praktijk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je vrijblijvend contact opnemen met het secretariaat van Psyned.

 

Ozrenka Knezevic

Anton Jurgenshuis
Schadewijkstraat 6 – 8
5348 BC Oss

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Therapie Oss

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving Therapie Oss

Bekijk de routebeschrijving naar mijn therapiepraktijk in Oss.

Ozrenka Knezevic
Anton Jurgenshuis
Schadewijkstraat 6 – 8
5348 BC Oss