Psychologen Nederland
Roanne Helwig
Roanne Helwig

Relatietherapie Eindhoven

Als een relatie niet lekker loopt zijn er twee mensen heel erg alleen. Dit terwijl jullie eerst heel gelukkig samen waren. Ergens willen jullie beiden weer terug naar deze tijd: toen jullie interactie nog liefdevol was en alle problemen samen te lijf gingen. Terug naar toen kan niet meer, maar jullie kunnen wel echte partners worden voor elkaar en de liefde terug vinden.

Relatietherapie Eindhoven

Bij relatietherapie draait het vooral om communicatie. Bij de relatietherapie kom je er vaak achter dat er vaak verborgen wensen of behoeften zijn die niet naar elkaar worden gecommuniceerd. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je met een relatieprobleem zit.

Dat kans is groot dat jullie niet meer goed met elkaar praten over probleem in de relatie. Er wordt niet meer gezegd wat je dwars zit in de relatie en laten deze onderwerp onbesproken. En hier door gaat het mis in je relatie. 

Jullie werken samen

De onderwerpen die thuis niet besproken worden wil ik juist bespreken. Deze gesprekken worden bij mij in de praktijk misschien wat makkelijker verteld omdat er een derde partij is die het gesprek stuurt. Ik zeg bewust ''stuurt'', want veel meer dan dat doe ik niet. Relatietherapie is net als alle andere therapievormen. Jullie moeten het willen, jullie moeten het doen.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie? Bel naar Relatietherapie Eindhoven ter attentie van Roanne Helwig. Ik leer jullie graag kennen!

Roanne Helwig

Aalsterweg 89B
5615 CB Eindhoven

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Eindhoven

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Eindhoven

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Eindhoven.

Roanne Helwig
Aalsterweg 89B
5615 CB Eindhoven