Relatietherapie Den Bosch - Peter May
Peter May
Peter May

Samenwerken bij Relatietherapie Den Bosch

Een relatie kent mindere momenten. Een periode waardoor je zit vastgeroest in de relatie met elkaar. Het gevoel dat je in een sleur zit waar je samen niet meer uitkomt. Dit is waar wij samen aan gaan werken.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. 

Relatietherapie Den Bosch

Hereniging

Allereerst is er een intakegesprek. Dit functioneert als kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wil ik inzicht krijgen in jullie relatie, de dingen waar jullie tegenaan lopen en jullie verwachtingen voor de aankomende sessies. Ik wil het probleem helder hebben en ga daarna met jullie oplossingsgericht aan het werk. Door middel van handvatten leren jullie omgaan met de problemen waar jullie tegenaan lopen. Daarnaast gaan jullie in gesprek met elkaar om zo jezelf open te stellen en de ander de ruimte te geven.

Ervoor gaan

Als relatietherapeut werk ik nauw samen met stellen die vastzitten. Het is hard werken omdat de patronen vaak diep zijn ingesleten. Daarnaast is het van belang dat beide partners achter de relatietherapie staan. Jullie moeten het willen, ervoor gaan en het doen.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie? Neem dan gerust contact op met Relatietherapie Den Bosch. Ik leer jullie graag kennen!

Peter May

Maaspoortweg 180-182
5235 KB Den Bosch

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Therapie Den Bosch

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Den Bosch

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Den Bosch.

Peter May
Maaspoortweg 180-182
5235 KB Den Bosch