Relatietherapeut Venlo - Tamara Mullers
Tamara Mullers
Tamara Mullers

Relatietherapeut Venlo

Het gevoel is weg, de sleur, het wantrouwen, de discussies.... Het lijkt wel alsof niks meer goed kan gaan in jullie relatie. Altijd maar ruzie, geen intimiteit meer, geen leuke uitjes meer. Hoe is dit zo gekomen? Vroeger waren jullie het perfecte, happy couple, maar wat is daar nog van over?

Relatietherapie Venlo - Tamara Müllers

Obstakels

In elke relatie zijn er obstakels te overwinnen. De intimiteit kan bijvoorbeeld ineens wat minder zijn, maar door leuke dingen te doen groeit deze intimiteit weer. De discussies komen voort uit het wantrouwen, wanneer het vertrouwen er weer is verminderen deze discussies enorm. Soms is het echter lastig om samen deze obstakels te overwinnen. Lastig, maar ook onmogelijk. Door de subjectieve kijk van beide op de situatie, kom je er soms gewoon niet uit. Een relatietherapeut kan de aangewezen persoon zijn om jullie hiermee te helpen.

Gevoelens

Het fijne, warme gevoel wat je eerst altijd had als je thuis kwam na het werk en je partner gaf je een kus en een knuffel. Dat fijne gevoel toen je je gevoelens en gedachtes zo open kon delen met je partner zonder enige veroordeling. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een verandering in deze situatie. Hoe heerlijk zou het zijn om dat fijne gevoel weer terug te krijgen en weer goed met elkaar te praten?

Puzzelen

Het kan een enorme puzzel zijn die opgelost moet worden, maar het kan ook een puzzel zijn die zo opgelost is. Zelf zie je alleen vaak het eindpunt niet meer. Het lijkt gedoemd om te mislukken, je partner luistert toch niet en jullie krijgen alleen maar ruzie als jullie proberen te praten. De therapeut gaat jullie helpen alle stukjes te vinden en op de juiste plek neer te leggen. Sommige stukjes zullen misschien lastiger te vinden zijn, maar als je in alle hoeken en gaten zoekt, ga je ze zeker allemaal vinden.

Terugblik

Na dit hele traject kijken jullie met een glimlacht terug op de situatie. Hoe heeft het zo ver kunnen komen toen? Jullie hebben van dit traject een leerproces gemaakt. Jullie hebben handvatten gekregen om te kunnen voorkomen dat deze problemen zich weer voordoen. En áls deze problemen zich weer voordoen, weten jullie samen hoe jullie dit probleem kunnen oplossen!

Contact Relatietherapie Venlo

Benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen? Neem contact op met relatietherapeut Venlo, ter attentie van Tamara Müllers.

Tamara Mullers

Burgemeester Houbenstraat 2
5913 VX Venlo

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Venlo

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Venlo

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Venlo.

Tamara Mullers
Burgemeester Houbenstraat 2
5913 VX Venlo