Relatietherapie Roermond - Omdat je relatie het waard is!
Bert Schmitz
Bert Schmitz

Relatietherapie Roermond

Het is vrijdagavond, na een lange week zitten jullie beiden op de bank en het voelt niet goed. Discussies worden langer en verwijten worden gemaakt. Dit is niet nieuw voor jullie, het gaat al een tijdje zo. Echter voelt het vanavond anders, het is klaar. Elke relatie kent zo zijn patronen, echter moet dit patroon bij jullie verbroken worden. Er moet een derde persoon bijkomen, iemand die jullie gesprekken in goede banen kan leiden.

Bel voor een afspraak!

Relatietherapie Roermond

Een relatietherapeut gaat samen met jullie kijken wat er op dit moment speelt. Hoe zijn de patronen ontstaan? Welke gevoelens en gedachten liggen hieronder? En het belangrijkste, wat is jullie doel van de therapie?

Mijn taak is niet om jullie te vertellen hoe jullie relatie zal moeten worden, ik ga juist met jullie samen kijken waar jullie gelukkig van worden en wat voor jullie het beste werkt. Samen gaan we opzoek naar een nieuwe dynamiek. De therapie begint met een intake gesprek waar we kennis gaan maken met elkaar. Samen kijken we naar wat het beste voor jullie werkt.

Misschien worden er individuele sessies gepland of zijn we er elke sessies met zijn drieën. We bouwen weer een vertrouwensband op, jullie durven je kwetsbaar op te stellen waardoor we effectief aan de onderliggende patronen kunnen werken. Wanneer de therapie is afgesloten kunnen jullie samen verder en bloeit de relatie weer op.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail gerust voor een afspraak of meer informatie naar Psycholoog Roermond.

Bert Schmitz

Eikendreef 9
6081 EA Haelen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Bert Schmitz

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Roermond

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Haelen (nabij Roermond).

Bert Schmitz
Eikendreef 9
6081 EA Haelen