Relatietherapeut Venlo - Ruud Geraedts
Ruud Geraedts
Ruud Geraedts

Relatietherapie Venlo

Jullie hebben verwoede pogingen ondernomen. Jullie hebben vaak geprobeerd met elkaar te praten, te luisteren. Vaak eindigt het in gekrenktheid, ruzie en/of schreeuwen. Geen winnaars. Jullie praten langs elkaar heen, horen elkaar niet, begrijpen elkaar niet.

Jullie zitten vast, en het heeft lang genoeg geduurd. Het is nu tijd voor verandering! Relatietherapie kan hierbij uitkomst bieden. Bij Ruud zijn jullie op korte termijn welkom.

Afspraak buiten kantoortijden zijn mogelijk bij Psycholoog Venlo.

Samenwerken bij Relatietherapie Venlo

In een relatie kunnen jullie beide tegen dingen aanlopen. De een toont wat minder vertrouwen de ander luistert weer wat slechter. Er is geen begrip voor elkaar. Vanuit onze oerinstincten is het zo dat men zichzelf altijd het eerst beschermt. Dit geld vanzelfsprekend ook in een relatie. Echter gebeuren deze processen soms onbewust. Waarom vallen wij telkens in hetzelfde patroon? Vaak ziet men het patroon aankomen, maar weet op het moment zelf niet van handelen.

Dit is waar wij samen aan gaan werken

Samen gaan we naar een oplossing zoeken. Allereerst is er sprake van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is het voor mij van belang te achterhalen hoe jullie met elkaar omgaan. Ik wil duidelijk hebben waar de 'pijn' ligt. Waar hebben jullie hulp bij nodig? Welke patronen zijn zichtbaar? Wat doen jullie nu al? We zoeken naar oorzaken, maar vooral ook naar oplossingen. Het kan voorkomen dat jullie ook individuele sessies volgen bij mij. Dit is puur om te kijken hoe jullie zelf als persoon werken en in de relatie zitten. Aan het eind van het traject sluiten jullie altijd samen af.

Weer gelukkig zijn

Het belangrijkste is dat door middel van de sessies er een duidelijk beeld komt van de valkuilen. Waar kunnen jullie zelf op letten en waar hebben jullie nog hulp nodig. Een gezonde, gelukkige relatie met plezier is ons doel.

Tarieven

Relatietherapie, of een andere afspraak met twee of meer personen, duurt 60 minuten en kost € 115. 's Avonds kost relatietherapie €135.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Relatietherapeut Venlo

Wil je meer weten over mij? Ik leer je graag kennen. Neem contact op met Relatietherapeut Venlo t.a.v. Ruud Geraedts. Afspraken zijn in overleg ook mogelijk op zaterdag.

Ruud Geraedts

Maashoflaan 5
5927 PV Venlo

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact op met Psycholoog Venlo

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Venlo

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Venlo.

Ruud Geraedts
Maashoflaan 5
5927 PV Venlo