Relatietherapie Gennep - Marcel Sanders
Marcel Sanders
Marcel Sanders

Relatietherapie Gennep

Jullie voelen dat jullie vastzitten in de relatie die je hebt met elkaar. Jullie willen werken aan een gelukkige relatie met elkaar, maar weten niet meer hoe. Op dit moment zijn jullie het niet over veel dingen met elkaar eens, maar over één ding zeker wel: aan deze relatie moet worden gewerkt!

 

Leer communiceren bij Relatietherapie Gennep

Jullie weten niet meer wat er in de ander omgaat en jullie relatie loopt al een tijdje stroef waardoor er steeds minder gesproken wordt. Het is een terugkerend patroon dat ervoor zorgt dat jullie in een negatieve cirkel zitten. Samen met de objectieve blik van de relatietherapeut kan er gezocht worden naar deze patronen om deze samen te doorbreken.

Communicatie is de sleutel

Binnen veel relaties is het vastlopen in de communicatie niet onbekend. Er wordt niet meer met elkaar gesproken, maar tegen elkaar. Tijdens de relatietherapie wordt er samen gewerkt aan het voeren van een dialoog in plaats van een monoloog. Je gaat elkaars taal weer spreken en wordt weer met elkaar herenigd. Alles wordt tijdens de behandeling besproken: jullie verwachtingen, verlangens, hoop en liefde voor elkaar. Daarmee leer je je weer opnieuw met elkaar te herenigen.

Contact

Als jullie nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik zie jullie graag terug in mijn praktijk!

Marcel Sanders

Vensestraat 41
6599 AN Ven-Zelderheide

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Marcel Sanders

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Gennep

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Gennep.

Marcel Sanders
Vensestraat 41
6599 AN Ven-Zelderheide