Relatietherapie Groningen bij Anke van Helden
Anke van Helden
Anke van Helden

Relatietherapie Groningen met Anke van Helden

Ik zal in eerste instantie samen met jullie opnieuw naar jullie als individu en in relatie tot elkaar kijken.

Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels oogkleppen voor elkaar op en ‘zien’ jullie elkaar dus niet meer. Misschien heeft één van jullie wel een heel ander probleem dat tussen jullie onuitgesproken bleef - een depressie bijvoorbeeld, een burn-out of een onverwerkt trauma.

Afspraken zijn mogelijk in de avond, geen wachtlijst.

Relatie in de sleur

Net als met veel zaken is ook je relatie in een sleur terecht gekomen. Hoe jullie eerder tijd voor elkaar wisten te vinden en er nooit tijd genoeg leek, merken jullie nu dat het vinden van tijd steeds moeilijker gaat. Andere zaken lijken voorrang te krijgen en de relatie lijkt niet meer de prioriteit te hebben die het eerder wel had.

Hervinden van elkaar

Ondanks dat jullie zo dicht naast elkaar leven, merken jullie regelmatig dat met tijd de intensiteit afneemt en je als het ware in een dagelijkse sleur terecht komen. Een relatietherapeut kan jullie helpen elkaar weer te hervinden. Hiervoor is het maken van een afspraak voor relatietherapie al een belangrijke eerste stap waarin jullie samen besluiten aan de relatie te werken en ervoor te willen gaan. Ik zal jullie begeleiden in dit proces, waarbij ik aandacht zal hebben voor jullie in relatie tot elkaar, maar ook voor jullie individueel.

Patronen doorbreken met relatietherapie

Om elkaar te hervinden en uit de sleur te breken, is het belangrijk om je daarnaast te richten op de toekomst. Vaak herhalen patronen zich en naast het herstellen, is het goed om te werken aan het vasthouden van de gewenste situatie. Daarom zullen we ook samen kijken naar jullie patronen, jullie manier van communiceren onderling. Op deze manier kunnen jullie leren hoe deze situatie in de toekomst te voorkomen.

Contact met Relatietherapeut Groningen

Benieuwd of ik jullie kan helpen? Neem contact op voor meer informatie met Relatietherapeut Groningen, ik ben benieuwd naar jullie verhaal.

Anke van Helden

Onderduikersstraat 1
9727 CD, Groningen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contact met Ortopedagoog Groningen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Orthopedagoog Groningen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Groningen.

Anke van Helden
Onderduikersstraat 1
9727 CD, Groningen