Thomas Leijser
Maak kennis met onze behandelaar.
Thomas Leijser
Thomas Leijser

Relatietherapie Wijchen

Ik laat jullie ervaren wat het patroon is en wat de onderliggende emoties zijn. Ik zal op een moment in de behandeling ook onderdelen uit de sessies apart van elkaar gebruiken om momenten te benoemen. Maar ik zal jullie vooral uitdagen het zelf aan elkaar te vertellen, niet via mij.

Kom in gesprek bij Relatietherapie Wijchen

De relatietherapie begint met een gesprek tussen jullie en mij. Daarin kunnen jullie precies vertellen waarom jullie bij me komen. Ik concentreer me in dat eerste gesprek op een aantal zaken. Jullie vraag natuurlijk, maar ik wil bijvoorbeeld ook graag zien hoe jullie samen zijn, hoe een typische ruzie tussen jullie er uit ziet.

Ik zal ook vragen of jullie deze therapie wel écht willen, want we beginnen niets als niemand gemotiveerd is. En als laatste zal ik jullie op het hart drukken dat niet de één, noch de ander ‘de vijand’ is, zelfs jullie samen niet. Jullie interactie is de vijand.

Je merkt het

De therapie die ik geef is niet gericht op inzicht, maar op ervaring. Natuurlijk kom je dingen te weten, en leer je over jezelf, de ander en jullie relatie, maar het belangrijkste is dat je merkt hoe het voelt. Dat je beleeft hoe de ander het beleeft. Op die manier weet je het niet alleen, maar begrijp je het ook.

Samen naar een oplossing zoeken 

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Wijchen ter attentie van Thomas Leijser. Ik leer jullie graag kennen!

 

Thomas Leijser

Woordsesteeg 12
6605 JB Wijchen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Thomas Leijser

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar psychologenpraktijk Psycholoog Wijchen

Bekijk de route naar mijn psychologenpraktijk in Wijchen.

Thomas Leijser
Woordsesteeg 12
6605 JB Wijchen