Ozrenka Knezevic
Ozrenka Knezevic
Ozrenka Knezevic

Relatietherapie Zaltbommel

Relatietherapie is voor iedereen die die moeite wel weer wil doen. Misschien omdat er een crisis is. Dat jullie in een hele zware periode zitten. Maar het kan ook omdat het allemaal wat vanzelfsprekend werd en jullie stilstand willen voorkomen.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Oss.

Kom in gesprek bij Relatietherapie Zaltbommel

Jullie relatie wordt, als elke relatie, uiteindelijk een beetje vanzelfsprekend. Het nieuwe is er vanaf, je hebt het idee elkaar door en door te kennen, en het leven en de drukte van alledag leiden dusdanig af dat jullie elkaar stukje bij beetje uit het oog verliezen.

Weet je wat het ook is? Je hoeft geen moeite meer voor elkaar te doen, gelukkig maar want je hebt daar noch energie voor, noch zin in.

Wat houdt relatietherapie in?

Voor bijna iedereen zijn emoties vrij onbekende en ongrijpbare krachten in je leven. Niet het alledaagse huilen of lachen, maar de wensen, verlangens en angsten die je bepalen. Hoe je met iemand wilt zijn, wat je geeft, wat je deelt, hoe je je aan een ander wilt verbinden. Het zijn lastig onder woorden te brengen onderwerpen; en toch gaan we het doen bij Relatietherapie Zaltbommel.

We werken met de gedachte dat je emoties zich aanpassen en dat jij je emoties kunt sturen. De emoties zélf zijn dan ook niet zo zeer het onderwerp, als wel de manier waarop jij en je partner ze kennen, weten wat ze betekenen en ze kunnen beheersen en gebruiken.

Samen naar een oplossing zoeken

Wil je meer weten over relatietherapie over over relatietherapeuten in Zaltbommel? Bel naar Relatietherapie Zaltbommel. Ik leer jullie graag kennen!

 

Ozrenka Knezevic

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Therapie Zaltbommel

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Zaltbommel

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Zaltbommel.

Ozrenka Knezevic
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel