Relatietherapie Nijmegen
Sandra Smits
Sandra Smits

Relatietherapie Nijmegen

Toen jullie elkaar leerde kennen, wat was die tijd toch mooi. Dat verliefde gevoel dat dag en nacht aanwezig was, je wilde dat het nooit verdween. Waar is het mis gegaan? Dat gevoel wat je kreeg als je naar je partner keek is nu ver te zoeken. Het zit nog wel ergens, maar je weet niet hoe je het weer naar boven kan halen... Een relatietherapeut kan je helpen in deze zoektocht.

Zoektocht in relatie

Jullie missen de intimiteit in de relatie. Het is een wereld van verschil van toen en nu. Waar jullie eerst altijd samen waren en alles deelden, doen jullie nu niks meer samen en is de intimiteit miniem. Kon dat gevoel nou maar weer terugkomen om die intimiteit weer te vergroten.

Deze zoektocht hoef je niet alleen door te maken. Hulp van buitenaf kan de zoektocht minder zwaar maken en versnellen. De therapeut bewandelt samen met jou het pad naar het eindpunt.

Samen zijn, samen doen

Jullie nemen niet echt meer de tijd om leuke dingen te doen samen. Jullie komen er niet aan toe of hebben andere prioriteiten. Werk, kinderen, vrienden, familie.. Jullie ondernemen wel de verplichte dingen, maar écht samen wat leuks doen? Terugdenken aan dat leuke weekendje weg, dat leuke avondje uit die ene keer, geeft je een warm gevoel van binnen. Dat warme gevoel, dát is wat je zoekt!

Verleden versus heden

Terugkijken naar de leuke en mooie tijden zet je weer met beide voeten op de grond. Waarom maakten jullie er toen wel tijd voor en nu niet meer? Constant naar het verleden kijken verwijdert de focus op het heden. Jullie willen weer tijd voor elkaar maken, jullie willen weer samen leuke dingen doen. Geef de liefde van toen nog een kans en de kans is groot dat jullie elkaar en de liefde weer terugvinden.

Sandra Smits

Sweelinckstraat 26
6523 AR Nijmegen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Sandra Smits

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Nijmegen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Nijmegen.

Sandra Smits
Sweelinckstraat 26
6523 AR Nijmegen