Relatietherapie Elst (Herveld / Arnhem) - Lea van der Eem
Lea van der Eem
Lea van der Eem

Relatietherapie Elst

Ik laat jullie ervaren wat het patroon is en wat de onderliggende emoties zijn. Ik zal op een moment in de behandeling ook onderdelen uit de sessies apart van elkaar gebruiken om momenten te benoemen. Maar ik zal jullie vooral uitdagen het zelf aan elkaar te vertellen, niet via mij.

Maak een afspraak, ik ben benieuwd naar jullie verhaal.

Kom in gesprek bij Relatietherapie Elst

De relatietherapie begint met een gesprek tussen jullie en mij. Daarin kunnen jullie precies vertellen waarom jullie bij me komen. Ik concentreer me in dat eerste gesprek op een aantal zaken. Jullie vraag natuurlijk, maar ik wil bijvoorbeeld ook graag zien hoe jullie samen zijn, hoe een typische ruzie tussen jullie er uit ziet.

Ik zal ook vragen of jullie deze therapie wel écht willen, want we beginnen niets als niemand gemotiveerd is. En als laatste zal ik jullie op het hart drukken dat niet de één, noch de ander ‘de vijand’ is, zelfs jullie samen niet. Jullie interactie is de vijand.

Je merkt het

De therapie die ik geef is niet gericht op inzicht, maar op ervaring. Natuurlijk kom je dingen te weten, en leer je over jezelf, de ander en jullie relatie, maar het belangrijkste is dat je merkt hoe het voelt. Dat je beleeft hoe de ander het beleeft. Op die manier weet je het niet alleen, maar begrijp je het ook.

Samen naar een oplossing zoeken

Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Elst ter attentie van Lea van der Eem. Ik leer jullie graag kennen!

Lea van der Eem

De Zandakkers 12
6674 DJ Herveld

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Psycholoog Elst

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Elst

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Herveld (vlakbij Elst / Arnhem).

Lea van der Eem
De Zandakkers 12
6674 DJ Herveld