Relatietherapie Nijmegen
Yvonne van Terheijden
Yvonne van Terheijden

Relatietherapie Nijmegen

Ik krijg veel stellen in behandeling. Dat is een heel dankbaar traject omdat in de meeste gevallen de relatie stukken sterker uit de therapie komt.

De reden daarvoor is dat de vaste patronen van ruzie of elkaar niet kunnen bereiken snel te herkennen en te doorbreken zijn. Stellen die hun ‘chemie’ kunnen zien en veranderen, vinden heel snel ook de pracht en vreugde terug die ze elkaar kunnen geven.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Relatietherapie Nijmegen

De meeste relaties krijgen er wel een keer mee te maken: een crisis. Dat kan allerlei oorzaken hebben, in de regel heeft het er mee te maken dat de twee geliefden elkaar niet meer kunnen zien of horen. In zo’n intiem gedeeld leven gaat dat op den duur wringen.

Doorbreek de patronen bij Relatietherapie Nijmegen

De meeste stellen kampen met een probleem dat heel dominant aanwezig is: jullie chemie. Jullie hebben door de jaren een formule ontwikkeld: hij doet zus, zij zegt zo, en voor je het weet heb je óf ruzie, óf hij zit op zolder te computeren terwijl zij haar heil zoekt bij een vriendin aan de telefoon. Het is niet dat je wilt dat het zo verloopt, het gebeurt gewoon. En het gaat zo snel allemaal dat je geen tijd hebt om jezelf te corrigeren, een stapje terug te doen of tot tien te tellen. Het is een automatisme.

Relatietherapie werkt

In de regel sluit ik relatietherapie bij Relatietherapie Nijmegen positief af. Zeker als stellen in staat zijn die eerste stap, het doorbreken van de automatismen, te zetten is de kans op succes heel erg groot.

Contact

Heb je een vraag over jullie relatie of nog een andere vraag? Bel of mail naar Relatietherapie Nijmegen ter attentie van Yvonne van Terheijden. Ik leer jullie graag kennen!

 

Yvonne van Terheijden

Newtonstraat 70
6533 JX Nijmegen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact op Met Psycholoog Nijmegen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Nijmegen

Bekijk hier de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Nijmegen.

Yvonne van Terheijden
Newtonstraat 70
6533 JX Nijmegen