Relatietherapie Nijmegen - Giel Dietzenbacher
Giel Dietzenbacher
Giel Dietzenbacher

Relatietherapie Nijmegen

Hoe jullie met elkaar omgaan, beheert alles. Jullie reageren allergisch op elkaar. De één zegt iets, de ander reageert. Nog een fel zinnetje. En ja hoor, daar gáán we weer. Jullie doen daarom uiterst voorzichtig. Elk woordje gewogen op een gouden schaaltje. Ook al lijkt het soms rustig, er hangt altijd een storm om jullie heen. Jullie zijn moe, uitgeput van jullie te zijn. En wanhopig op zoek naar een oplossing.

Op dit moment heb ik een intakestop maar mijn collega's in Nijmegen kunnen je wel helpen!

Overleef de relatiecrisis, samen - Relatietherapie Nijmegen

Patronen doorbreken. Nieuwe manieren leren.

Jullie leren, in onze gesprekken, de momenten te herkennen waar het misgaat. De patronen in jullie gesprekken. De standaard stapjes en heen-en-weer-tjes waar elk gesprek in vastloopt. De negatieve spiraal die jullie communicatie in zijn greep houdt: je leert hem te herkennen, en je leert er iets aan te doen. Door je eigen valkuilen te overwinnen. Door te snappen waar jij ontspoort. En door de ander te helpen in te zien waar hij of zij mis gaat.

Weer open voor elkaar

Dan gaat gaandeweg ook de storm liggen. Jullie kunnen weer praten, zonder dat het uit de hand loopt. En belangrijker: jullie kunnen weer luisteren. Zonder het allemaal op jezelf te betrekken. Zonder te onderbreken. Je hoeft niet meer je gram te halen. Het gaat niet meer om je gelijk. Dan kunnen jullie ook ruimte geven aan elkaars pijn, de verlangens en verwachtingen. En zelfs elkaars onvermogen. Eerst in de behandelruimte. Later ook thuis. Jullie scheppen samen een plek waar je veilig alles kunt vertellen. Een plek waar jullie relatie weer hechter wordt. Waar je vertrouwen vindt. In jullie. In jullie toekomst.

Samen verder

Uiteindelijk zijn jullie weer bereikbaar voor elkaar. In het proces deelden jullie jezelf zoals je dat waarschijnlijk nooit eerder deed. Dat vertrouwen geeft kracht. Die intimiteit geeft liefde, genegenheid en verbindt jullie. Bij afsluiten van de behandeling zijn jullie nog niet ‘klaar’, maar jullie hebben wel weer het vertrouwen én het vermogen er samen uit te komen.

Contact

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Relatietherapie Nijmegen ter attentie van Giel Dietzenbacher. Ik leer je graag kennen!

Giel Dietzenbacher

Newtonstraat 70
6533 JX Nijmegen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Giel Dietzenbacher

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Nijmegen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Nijmegen.

Giel Dietzenbacher
Newtonstraat 70
6533 JX Nijmegen