Relatietherapie Almere - Hannie van Rijsingen
Hannie van Rijsingen
Hannie van Rijsingen

Relatietherapie Almere

Je relatie is niet meer wat het geweest is. Waar jullie vroeger niet van elkaar af konden blijven en elke keer als jullie elkaar aankeken kriebels voelden, is het nu vooral verwijten naar elkaar maken en proberen je niet teveel te ergeren aan de ander.

Je wilt graag die oude liefde weer voelen, je mist de passie en de genegenheid. Misschien lokt een verliefdheid op een ander, of heb je via internet contact met iemand die jou wel begrijpt. Toch wil je diep van binnen niet weggooien wat jullie samen hebben opgebouwd. Misschien is het tijd voor relatietherapie?

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Zoeken naar balans bij Relatietherapie Almere

De eerste stap

Eigenlijk wil je jullie problemen het liefst niet delen met een ander. Waarom zou iemand die niets van jullie af weet jullie kunnen helpen? Toch is het zo dat jullie er zelf niet uitkomen. Hoe langer het duurt, des te erger het ook wordt. Het is dan vaak juist wel de juiste keuze om toch eens in relatietherapie te gaan.

Er moet wat veranderen, dat weten jullie allebei. Maar waar begin je? Wat is de beste manier? Hoe kan het dat jullie zo langs elkaar heen zijn gaan leven? Het is tijd voor de eerste stap in de goede richting.

Samen op zoek bij Relatietherapie Almere

Het kan heel verhelderend zijn om een objectief derde persoon eens te laten luisteren naar jullie verhaal. Iemand die niet oordeelt, iemand die geen partij kiest én iemand die verstand heeft van het onderwerp.

Zo gaan we bij Relatietherapie Almere samen op zoek naar de balans die weer hersteld moet worden binnen jullie relatie. Want uiteindelijk zijn jullie niet zomaar bij elkaar, en dat is het waard om voor te vechten!

Geef het nog een kans

Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken? Bel of mail en dan gerust even. Ik help jullie graag verder.

Contact

Bel of mail naar Relatietherapie Almere ter attentie van Hannie van Rijsingen. Ik leer jullie graag kennen!

 

Hannie van Rijsingen

Harderwijkoever 148
1324 HG Almere

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met Seksuoloog Almere

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Seksuoloog & Therapeut Almere

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Almere.

Hannie van Rijsingen
Harderwijkoever 148
1324 HG Almere