Relatietherapie Almere - Eva Idelenburg
Eva Idelenburg
Eva Idelenburg

Relatietherapie Almere

Wat er ook speelt in jullie relatie, de kwaliteit er van wordt altijd verbeterd wanneer jullie samen in relatietherapie gaan. Er zijn immers veel dingen waar jullie samen aan kunnen werken. Natuurlijk kunnen problemen die spelen opgelost worden, maar ook als er niets specifieks speelt kan een relatietherapeut helpen verdieping te geven aan jullie relatie.

Bel voor een afspraak!

Werk aan de Liefde bij Relatietherapie Almere

Ruzie maken is heel normaal en hoort bij een gezonde relatie. Maar ruzie moet natuurlijk niet de overhand krijgen binnen jullie relatie. Vermoedelijk voelen jullie al een tijdje aan dat het zo niet langer gaat. Het geduld is op, de onbebbelijkheden die eerst zo zijn charme hadden worden grote ergernissen en het gevoel van jullie verbond lijkt helemaal verdwenen. Omdat het er allemaal zo somber uit ziet twijfelen jullie zelfs of jullie wel samen verder moeten.

Oog voor jezelf en elkaar bij Relatietherapie Almere

Als jullie bij Relatietherapie Almere in behandeling komen kijken we eerst naar jullie als individu en jullie relatie tot elkaar. Door de negatieve spiraal waarin jullie relatie is beland hebben jullie waarschijnlijk weinig oog voor hoe de ander echt is. Daarnaast kan er sprake zijn van individuele problematiek bij een van de partners, bijvoorbeeld een depressie, burn-out of onverwerkt trauma.

Samen doorbreken we de neerwaartse spiraal en werken we aan jullie relatie. Men zegt wel eens dat liefde een werkwoord is en dat beaam ik volop. We gaan dan ook echt aan het werk met jullie relatie. 

Successen behalen met EFT Relatietherapie

Een methode die ik veel gebruik is EFT (Emotionally Focused Therapy) Relatietherapie. Deze methodes, waarin emoties een belangrijke rol spelen, is wetenschappelijk bewezen en toont snel resultaat. Door emoties te herkennen, begrijpen, beheersen en te gebruiken leren jullie elkaar opnieuw kennen, begrijpen en komen jullie weer tot elkaar.

Contact

Willen jullie mer weten over relatietherapeuten in Almere of een afspraak maken? Bel dan naar Relatietherapie Almere ter attentie van Eva Idelenburg. Ik leer jullie graag kennen!

Eva Idelenburg

Arubapier 27
1339 KA Almere

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact op met Psycholoog Almere

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Almere

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Almere.

Eva Idelenburg
Arubapier 27
1339 KA Almere