Relatietherapie Eelde-Paterswolde - Marjan de Jong
Marjan de Jong
Marjan de Jong

Relatietherapie Eelde-Paterswolde

Iedere relatie wordt gekenmerkt door patronen. Dezelfde zaken komen voortdurend voorbij. Je reageert op de voor jou kenmerkende manier, dit tot grote ergernis van je partner. Hoe zeer je ook probeert om het anders te doen, het lukt je niet om dit patroon te doorbreken. En nu merk je dat het op is. Jullie begrijpen elkaar niet meer, je energie is op en je voelt je alleen in je relatie. Langzaamaan groeien jullie steeds verder uit elkaar. Relatietherapie kan jullie helpen om elkaar weer terug te vinden.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in Zwolle.

Kom weer tot elkaar bij Relatietherapie Eelde-Paterswolde

Je weet niet meer wat je kunt doen om je relatie te herstellen. De beschuldigingen en verwijten die jullie naar elkaar maken zijn tekenend voor jullie relatie. Het is duidelijk dat jullie hier zelf niet meer uitkomen. Jullie zitten vast in jullie relatie en steeds als het weer even goed lijkt te gaan volgen de ruzies als vanzelf.

Logischerwijs nemen de frustraties toe. Je hebt voor je gevoel alles geprobeerd en toch lukt het maar niet om de negatieve patronen te doorbreken. Relatietherapie Paterswolde kan jullie hierbij helpen.

Anders doen

Met elkaar kijken we hoe het anders kan. Wat zijn jullie wensen en verwachtingen? Hoe komt het respect voor elkaar weer terug? Ook kijken we naar jullie individuele valkuilen en ontdek je wat je kunt doen om te voorkomen dat je hier in valt.

Obstakels de baas

Na de behandeling bij Relatietherapie Eelde-Paterswolde heb je niet alleen handvatten gekregen om met moeilijke situaties in jullie relatie om te gaan, maar ben je ook gegroeid als mens. Uiteindelijk zijn jullie samen sterker waardoor jullie obstakels de baas kunnen zijn. Samen. Jullie zijn geen strijdende partners meer, maar een team. Want dit is immers waar het allemaal om draait, een relatie heb je samen.

EFT Relatietherapie Eelde-Paterswolde

Voor een goede relatie is het belangrijk dat de partners zich (opnieuw) emotioneel verbonden gaan voelen. EFT (Emotionally Focused Therapy, ontwikkeld door Sue Johnson) wordt dan ook vaak ingezet bij Relatietherapie Paterswolde. De methode is echter niet altijd toereikend, daarom gebruik ik ook veel inzichten van andere deskundigen.

EFT is een methode gebaseerd op de hechtingstheorie. Het doel van deze behandelmethode is een verbeterde emotie-interactie binnen de relatie. De emoties van de partners staan centraal. Door deze uit te spreken en te erkennen worden de partners zich meer bewust van hun emoties en ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen. Vaak hebben partners het gevoel dat de ander ze een kijkje achter de muur gunt, met als gevolg dat ze zich weer begrepen en met elkaar verbonden voelen.

Het bewust worden, uitspreken en erkennen van de ervaren emoties speelt een belangrijke rol in behandeling. Ook wordt veel aandacht besteed aan onderlinge communicatie. Het is namelijk belangrijk dat je goede gesprekken blijft voeren, emotioneel verbonden blijft en elkaar blijft begrijpen.

EFT Relatietherapie geeft goede resultaten en is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode.

Contact

Wil je meer weten over relatietherapeuten in Eelde-Paterswolde of een afspraak maken? Bel of mail naar Relatietherapie Eelde-Paterswolde ter attentie van Marjan de Jong. Ik leer jullie graag kennen!

 

Marjan de Jong

Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde
Hoofdweg 155
9765 CB Eelde-Paterswolde

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem Contact op met Psycholoog Eelde-Paterswolde

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Eelde-Paterswolde

Bekijk hier de route naar mijn psychologenpraktijk in Eelde-Paterswolde.

Marjan de Jong
Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde
Hoofdweg 155
9765 CB Eelde-Paterswolde