Relatietherapie Assen - Ole Buschman
Ole Buschman
Ole Buschman

Relatietherapie Assen

Relatietherapie verbetert de kwaliteit van een relatie, ongeacht hoe goed of slecht de relatie was. Je kunt aan een grote verscheidenheid aan aspecten van jullie samenzijn werken. Niet alleen als het minder goed gaat, maar ook als jullie vermoeden dat het nog mooier kan en daar graag samen, en met een relatietherapeut, dieper op in willen gaan.

Afspraak bij mij zijn ook mogelijk in het Engels. 

Werken aan jullie relatie bij Relatietherapie Assen

Natuurlijk, ruzie hoort erbij. Heel normaal en heel gezond. Maar, het moet niet te gek worden. Waarschijnlijk weten jullie het al een tijdje, het gaat gewoon niet meer. Het geduld dat je eerst op kon brengen, de charme die je zag in bepaalde onhebbelijkheden, het gevoel ‘maatjes’ te zijn - het is allemaal verdwenen. Nu ziet het er allemaal zó somber uit dat jullie twijfelen of jullie wel samen verder moeten gaan.

Handen uit de mouwen voor de liefde

In eerste instantie gaan we samen naar jullie als individu en in relatie tot elkaar kijken. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels oogkleppen voor elkaar en ‘zien’ jullie elkaar dus niet. Misschien heeft één van jullie wel een heel ander probleem dat tussen jullie onuitgesproken bleef - een depressie bijvoorbeeld, een burn-out of een onverwerkt trauma. Ook hier besteden we aandacht aan.

We doorbreken de neerwaartse spiraal en we gaan samen aan de slag. ‘Liefde is een werkwoord’, luidt het gezegde en daar sta ik bij Relatietherapie Amsterdam volledig achter. Daarom zeg ik het maar vast, we gaan echt aan het werk!

Hulp nodig in je relatie?

Heb je vragen over relatietherapeute in Assen of wil je weten hoe ik jullie kan helpen? Bel dan naar Relatietherapie Assen ter attentie van Ole Buschman. Ik help jullie graag!

Ole Buschman

Citadel 60
9401 BX Assen

085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Neem contact op met GZ Psycholoog Assen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar GZ-Psycholoog Assen

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Assen.

Ole Buschman
Citadel 60
9401 BX Assen