Liesbeth Venema
Liesbeth Venema
Relatietherapie Zwolle

  • Dokter van Deenweg 108
    8025BK Zwolle

    Relatietherapie Zwolle

    Relatietherapie lijkt de laatste tijd steeds meer nodig te zijn. Eén ding is zeker: jullie zijn niet de enige. Er zijn veel verschillende redenen waarom stellen in relatietherapie gaan, maar uiteindelijk is er één doel waar ik jullie mee ga helpen: weer dichter bij elkaar komen. De liefde en het vertrouwen wat er eerst was en nu niet of minder aanwezig is, weer terug vinden. De stap die je hebt gezet om te kijken op deze site is al een stap in de goede richting.

    Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

    Uit elkaar groeien

    De meeste relatieproblemen ontstaan heel geleidelijk: je hebt het zelf in het begin amper door en dan opeens kom je tot de ontdekking dat de ander je niet zoveel meer zegt of dat je je eenzaam voelt binnen de relatie. Het kan zelfs zo zijn dat je partner nog steeds heel gelukkig is met jullie relatie. Ook kan het zijn dat er voortdurend ruzies zijn, waardoor jullie uit elkaar groeien. Of er is sprake van een vertrouwensbreuk. Of er spelen individuele problemen die doorwerken in de relatie. Wanneer je bij mij in relatietherapie gaat, zullen we gaan nadenken hoe jullie klachten er concreet uitzien. Wat is of wat zijn de oorzaken hiervan? En hoe kunnen we de liefde, het vertrouwen en het teamgevoel weer (terug)krijgen?

    Patronen

    Om elkaar te hervinden en uit negatieve patronen te komen, is het belangrijk om je daarnaast te richten op de toekomst. Vaak herhalen patronen zich en naast het herstellen, is het goed om te werken aan het vasthouden van de gewenste situatie. Daarom zullen we ook samen kijken naar jullie patronen, jullie manier van communiceren onderling. Op deze manier kunnen jullie leren hoe deze situatie in de toekomst te voorkomen.

    Hoe zien de sessies eruit bij relatietherapeut Liesbeth

    In het intakegesprek luister ik naar jullie beider verhaal. Deze kunnen heel verschillend zijn. Ook vraag ik jullie wat je zou willen, wat je doel is. Wanneer ik het vermoeden heb jullie niet goed te kunnen behandelen, dan zal ik met jullie op zoek gaan naar passende hulp en/of je naar je huisarts verwijzen. Mocht ik jullie wel kunnen helpen, dan ga ik samen met jullie op zoek naar de oorzaken, aanleidingen en gevolgen van de relatieproblemen. Aan de hand daarvan stel ik een probleemanalyse op en een behandelplan. En dan gaan we met z’n drieën aan de slag…

    Contact met Relatietherapie Zwolle

    Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Zwolle ter attentie van Liesbeth Venema. Ik leer jullie graag kennen!

    Klachten

    • Aanpassingsproblematiek
    • Angst
    • Burnout
    • Depressie
    • Dwangklachten
    • Eetstoornis
    • EMDR
    • Faalangst
    • Hechtingsproblematiek
    • Negatief zelfbeeld
    • Ongewenste kinderloosheid
    • Persoonlijkheidsstoornissen
    • PTSS
    • Relatieproblemen (indiv.)
    • Samengestelde gezinnen
    • Seksualiteit
    • Slaapproblemen
    • Trauma
    • Werkgerelateerde problematiek
    • Zingevingsvragen

    Behandelvormen

    • Coaching
    • Cognitieve gedragstherapie
    • EMDR
    • Oplossingsgerichte therapie
    • Ouderbegeleiding
    • Positieve psychologie
    • Relatietherapie
    • RET
    • Stressmanagement

    Aangesloten bij

    Cliënten over Liesbeth Venema

    Gemiddeld geven cliënten Liesbeth Venema:

  • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 33 ervaringen
  • "Liesbeth draait niet om het probleem heen. Ze is direct en werkt heel doelgericht. Beslist niet zweverig, en dat was precies wat wij nodig hadden."

    - Anoniem

    Ik had last van depressie en angst en ik zat niet lekker in mijn vel. Veel directe gesprekken, opdrachten voor thuis en goed naar jezelf kijken (eigenwaarde). Ik ben zeer tevreden.

    - Welmoed

    Liesbeth heeft goed geholpen in te zien welke processen er plaats vinden tijdens een gesprek en daarbij tools aangegeven om deze processen positief te beïnvloeden.

    - Anoniem

    Ik had last van paniek/angstaanval die ik niet vaak kon plaatsen. Ik kan nu wel goed plaatsen waar het vandaan komt en ik weet nu wat ik in zo'n situatie moet doen.

    - Marijke

    Ik had weinig eigenwaarde, PTSS en een angststoornis. We hebben gewerkt aan een lijst met sterke punten en objectieve camera geplaatst over irreële gedachten. Liesbeth is erg professioneel maar ook to the point. Het heeft goed gewerkt en ik kan nu grotendeels zonder hulp.

    - Anneke

    Wij kwamen bij Liesbeth vanwege de afwezigheid van seksuele aantrekkingskracht in onze relatie. Eerst is dmv gesprekken duidelijk geworden dat het probleem meer omvatte dan alleen die seksuele aantrekkingskracht. Vooral door te oefenen met goede communicatie technieken kwam er naar boven wat er mis was. Dit heeft ons uiteindelijk echt meer dan ooit bij elkaar gebracht. Hierdoor hebben we meer begrip geduld en gevoel voor elkaar gekregen.

    - Ronald en Anne

    We kwamen met relatieproblemen + minderwaardigheid problemen. Vanaf het begin concreet handvatten mee gekregen om de problemen aan te pakken. Zowel als partners als individu. Belangrijk hierbij voor ons was dat we ervoor wilden gaan en met beide neuzen dezelfde kant op stonden. Snel resultaat behaald!

    - Anoniem

    Liesbeth wist precies de juiste tips te geven om onze communicatie te verbeteren.

    - Anoniem

    Relatietherapie bij Liesbeth heeft onze heel goed geholpen waardoor we nu heel goed communiceren, naar elkaar luisteren en elkaar goed begrijpen.

    - Anoniem

    Liesbeth is recht door zee, empathisch en niet zweverig.

    - Anoniem

    Direct en no-nonsense type.

    - Anoniem

    Ze geeft je de tijd en daardoor creëert ze rust tijdens de sessies. Ze is zo begripvol en kan duidelijk iets uitleggen waarvan ik zelf het bestaan van iets nog moest ontdekken.

    - Anoniem

    Ik had last van een minderwaardigheidscomplex. In het begin vond ik het heel naar, maar uiteindelijk heeft ze me heel goed geholpen en ben ik er weer snel bovenop gekomen.

    - Janneke

    Lichte angstklachten. De situatie besproken waar de oorzaak lag. Hier mee aan de slag gegaan door middel van thuisopdrachten en gesprekken. Al snel goed inzicht en door de directheid van Liesbeth en jezelf een spiegel voorhouden was mijn probleem opgelost. Erg tevreden.

    - Eline

    Ik had last van een minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten. We zijn actief en doelgericht met de problemen aan de slag gegaan en mijn problemen zijn opgelost.

    - Sjaak

    Liesbeth heeft mij geholpen met mijn minderwaardigheidsgevoel. Ze was heel duidelijk en gaf van te voren aan op welke werkwijze ze werkt en of ik dat prettig vond. Dit gaf mij een prettig idee om nog te kunnen kiezen. Uiteindelijk in therapie die duidelijk en direct was. Liesbeth leerde mij heel snel “lezen” en wist de juiste manier mij te begeleiden. Het vooral zelf leren zeggen en niet voorzeggen! Het heeft veel resultaat gehad!

    - Sanne

    Ik had een moeilijke relatie met mijn moeder en ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.

    - Ria

    Ik had relatieprobleem met mijn ouders en Liesbeth heeft mij inzicht in de situatie gegeven door een blik op het verleden, heden en toekomst te werpen. Ik heb daadwerkelijk een waardevolle communicatiestrategie in handen gekregen waar ik mee kon oefenen en die het probleem voor een deel heeft verholpen. Nu is het verder werken met de dingen die ik geleerd heb.

    - Renate

    We kwamen bij Liesbeth met relatieproblemen. We kregen als snel duidelijk waar het probleem lag. We hebben opnieuw leren communiceren met elkaar. Steeds opnieuw de regels toepassen heeft resultaat gehad. Liesbeth luisterde goed en stuurde bij waar nodig was. We gingen steeds met een goed gevoel naar huis.

    - Maud en Harry

    Ik kwam met angstklachten bij Liesbeth. Liesbeth hanteert een vriendelijke maar ook directe aanpak en ging met mij rechtstreeks op zoek naar de kern van het probleem. Ze windt er geen doekjes om, wat af en toe best confronterend kan zijn. Dit heeft bij mij wel voor een snel en goed resultaat gezorgd.

    - Lara

    Ik had last van depressieve gevoelens en een slechte eigenwaarde. We bespraken elke keer een ander onderwerp en we bespraken de thuisoefeningen. Dit vond ik een hele prettige manier om langzaam stappen te kunnen zetten. Ik ben zeer tevreden.

    - Lianne

    Ik had een minderwaardigheidscomplex en door cognitieve gedragstherapie heb ik een objectief zelfbeeld ontwikkeld. De therapie was helder en Liesbeth blijft doorvragen tot je zelf tot de conclusie komt. Liesbeth is direct wat zowel positief als negatief kan zijn.

    - Kim

    Ik kwam met een minderwaardigheidscomplex. Liesbeth is heel duidelijk en pakt goed door. Het tempo zit er goed in, heldere opdrachten en houdt de spiegel goed voor. Zeer resultaatgericht en ik heb hierdoor vlot verbetering gemerkt. Ik weet nu goed wat ik moet doen en wat mij helpt.

    - Isa

    Ik had last van een vertekend zelfbeeld in combinatie met faalangst en perfectionisme. Ik heb gerichte opdrachten gekregen die tijdens de therapie werden besproken en waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik verbaasde me erover hoe snel ik resultaat merkte van eigenlijk heel simpele opdrachten. Liesbeth was een fijne gesprekspartner die me goed wist te sturen met duidelijke opdrachten. Ik ben zeer tevreden.

    - Evi

    We hadden relatieproblemen en zijn nu weer gelukkig met elkaar. Liesbeth is recht door zee, niet zweverig, scherp, direct en lief.

    - Daan en Lauren

    Vanaf het eerste gesprek heb ik mij zeer gemakkelijk gevoeld bij jou en dat is zolang de sessies hebben geduurd altijd zo gebleven. De gesprekken waren altijd goed en ook ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kreeg tips mee naar huis om in te zetten wanneer dat nodig was.

    - Anoniem

    Ik vond de therapie zeer geslaagd, want ben blij met het resultaat. De oefeningen waren zeer effectief, ik heb erg veel geoefend, en dat had gelukkig snel resultaat. Ik voel me ook echt anders, voel me meer op mijn gemak, en voel me niet zo snel meer persoonlijk aangevallen bij kritiek. Ik heb al weer een assistentenoverleg gehouden, en dat ging ook heel goed. ik voelde mij zelfverzekerd en rustig. Ik wil je nogmaals bedanken voor de therapie, en het goede resultaat.

    - Anoniem

    Zeer professioneel in het analyseren van het probleem. Vervolgens past ze daar een goede methode bij. Ik zit nu weer goed in mijn vel en kan weer alleen verder.

    - Anoniem

    Goede klik. Luistert naar problemen maar krijg meteen een oplossing. Snelle effectieve behandeling!

    - Anoniem

    Niet zweverig, directe aanpak.

    - Anoniem

    Door middel van het aanleren van een nieuwe manier van communiceren en door het afbreken van muren hebben we op een andere / betere manier leren omgaan met elkaar. onze relatie is er ver op vooruit gegaan en plannen nu weer dingen voor de toekomst.

    - Anoniem

    Door de oefeningen bij Liesbeth komt het gevoel uit jezelf, zodat je het zelf gaat geloven.

    - Anoniem

    Duidelijke, direct en je weet waar je aan toe bent.

    - Anoniem
    Liesbeth Venema
    Liesbeth Venema
    Relatietherapeut in Zwolle

  • Beoordeling: 4.8 uit 5
    Op basis van 33 ervaringen
    • Buiten kantoortijden
    • Snel op afspraak
    Bel: 085-4014720

    Liesbeth Venema

    Liesbeth Venema

    Liesbeth Venema

    • Buiten kantoortijden
    • Snel op afspraak

    Relatietherapie Zwolle

    Relatietherapie lijkt de laatste tijd steeds meer nodig te zijn. Eén ding is zeker: jullie zijn niet de enige. Er zijn veel verschillende redenen waarom stellen in relatietherapie gaan, maar uiteindelijk is er één doel waar ik jullie mee ga helpen: weer dichter bij elkaar komen. De liefde en het vertrouwen wat er eerst was en nu niet of minder aanwezig is, weer terug vinden. De stap die je hebt gezet om te kijken op deze site is al een stap in de goede richting.

    Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

    Uit elkaar groeien

    De meeste relatieproblemen ontstaan heel geleidelijk: je hebt het zelf in het begin amper door en dan opeens kom je tot de ontdekking dat de ander je niet zoveel meer zegt of dat je je eenzaam voelt binnen de relatie. Het kan zelfs zo zijn dat je partner nog steeds heel gelukkig is met jullie relatie. Ook kan het zijn dat er voortdurend ruzies zijn, waardoor jullie uit elkaar groeien. Of er is sprake van een vertrouwensbreuk. Of er spelen individuele problemen die doorwerken in de relatie. Wanneer je bij mij in relatietherapie gaat, zullen we gaan nadenken hoe jullie klachten er concreet uitzien. Wat is of wat zijn de oorzaken hiervan? En hoe kunnen we de liefde, het vertrouwen en het teamgevoel weer (terug)krijgen?

    Patronen

    Om elkaar te hervinden en uit negatieve patronen te komen, is het belangrijk om je daarnaast te richten op de toekomst. Vaak herhalen patronen zich en naast het herstellen, is het goed om te werken aan het vasthouden van de gewenste situatie. Daarom zullen we ook samen kijken naar jullie patronen, jullie manier van communiceren onderling. Op deze manier kunnen jullie leren hoe deze situatie in de toekomst te voorkomen.

    Hoe zien de sessies eruit bij relatietherapeut Liesbeth

    In het intakegesprek luister ik naar jullie beider verhaal. Deze kunnen heel verschillend zijn. Ook vraag ik jullie wat je zou willen, wat je doel is. Wanneer ik het vermoeden heb jullie niet goed te kunnen behandelen, dan zal ik met jullie op zoek gaan naar passende hulp en/of je naar je huisarts verwijzen. Mocht ik jullie wel kunnen helpen, dan ga ik samen met jullie op zoek naar de oorzaken, aanleidingen en gevolgen van de relatieproblemen. Aan de hand daarvan stel ik een probleemanalyse op en een behandelplan. En dan gaan we met z’n drieën aan de slag…

    Contact met Relatietherapie Zwolle

    Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen in algemene zin? Bel of mail naar Relatietherapie Zwolle ter attentie van Liesbeth Venema. Ik leer jullie graag kennen!

    • Aanpassingsproblematiek
    • Angst
    • Burnout
    • Depressie
    • Dwangklachten
    • Eetstoornis
    • EMDR
    • Faalangst
    • Hechtingsproblematiek
    • Negatief zelfbeeld
    • Ongewenste kinderloosheid
    • Persoonlijkheidsstoornissen
    • PTSS
    • Relatieproblemen (indiv.)
    • Samengestelde gezinnen
    • Seksualiteit
    • Slaapproblemen
    • Trauma
    • Werkgerelateerde problematiek
    • Zingevingsvragen
    • Coaching
    • Cognitieve gedragstherapie
    • EMDR
    • Oplossingsgerichte therapie
    • Ouderbegeleiding
    • Positieve psychologie
    • Relatietherapie
    • RET
    • Stressmanagement

    Cliënten over Liesbeth Venema

    Gemiddeld geven cliënten Liesbeth Venema:

  • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 33 ervaringen
  • "Liesbeth draait niet om het probleem heen. Ze is direct en werkt heel doelgericht. Beslist niet zweverig, en dat was precies wat wij nodig hadden."

    - Anoniem

    Ik had last van depressie en angst en ik zat niet lekker in mijn vel. Veel directe gesprekken, opdrachten voor thuis en goed naar jezelf kijken (eigenwaarde). Ik ben zeer tevreden.

    - Welmoed

    Liesbeth heeft goed geholpen in te zien welke processen er plaats vinden tijdens een gesprek en daarbij tools aangegeven om deze processen positief te beïnvloeden.

    - Anoniem

    Ik had last van paniek/angstaanval die ik niet vaak kon plaatsen. Ik kan nu wel goed plaatsen waar het vandaan komt en ik weet nu wat ik in zo'n situatie moet doen.

    - Marijke

    Ik had weinig eigenwaarde, PTSS en een angststoornis. We hebben gewerkt aan een lijst met sterke punten en objectieve camera geplaatst over irreële gedachten. Liesbeth is erg professioneel maar ook to the point. Het heeft goed gewerkt en ik kan nu grotendeels zonder hulp.

    - Anneke

    Wij kwamen bij Liesbeth vanwege de afwezigheid van seksuele aantrekkingskracht in onze relatie. Eerst is dmv gesprekken duidelijk geworden dat het probleem meer omvatte dan alleen die seksuele aantrekkingskracht. Vooral door te oefenen met goede communicatie technieken kwam er naar boven wat er mis was. Dit heeft ons uiteindelijk echt meer dan ooit bij elkaar gebracht. Hierdoor hebben we meer begrip geduld en gevoel voor elkaar gekregen.

    - Ronald en Anne

    We kwamen met relatieproblemen + minderwaardigheid problemen. Vanaf het begin concreet handvatten mee gekregen om de problemen aan te pakken. Zowel als partners als individu. Belangrijk hierbij voor ons was dat we ervoor wilden gaan en met beide neuzen dezelfde kant op stonden. Snel resultaat behaald!

    - Anoniem

    Liesbeth wist precies de juiste tips te geven om onze communicatie te verbeteren.

    - Anoniem

    Relatietherapie bij Liesbeth heeft onze heel goed geholpen waardoor we nu heel goed communiceren, naar elkaar luisteren en elkaar goed begrijpen.

    - Anoniem

    Liesbeth is recht door zee, empathisch en niet zweverig.

    - Anoniem

    Direct en no-nonsense type.

    - Anoniem

    Ze geeft je de tijd en daardoor creëert ze rust tijdens de sessies. Ze is zo begripvol en kan duidelijk iets uitleggen waarvan ik zelf het bestaan van iets nog moest ontdekken.

    - Anoniem

    Ik had last van een minderwaardigheidscomplex. In het begin vond ik het heel naar, maar uiteindelijk heeft ze me heel goed geholpen en ben ik er weer snel bovenop gekomen.

    - Janneke

    Lichte angstklachten. De situatie besproken waar de oorzaak lag. Hier mee aan de slag gegaan door middel van thuisopdrachten en gesprekken. Al snel goed inzicht en door de directheid van Liesbeth en jezelf een spiegel voorhouden was mijn probleem opgelost. Erg tevreden.

    - Eline

    Ik had last van een minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten. We zijn actief en doelgericht met de problemen aan de slag gegaan en mijn problemen zijn opgelost.

    - Sjaak

    Liesbeth heeft mij geholpen met mijn minderwaardigheidsgevoel. Ze was heel duidelijk en gaf van te voren aan op welke werkwijze ze werkt en of ik dat prettig vond. Dit gaf mij een prettig idee om nog te kunnen kiezen. Uiteindelijk in therapie die duidelijk en direct was. Liesbeth leerde mij heel snel “lezen” en wist de juiste manier mij te begeleiden. Het vooral zelf leren zeggen en niet voorzeggen! Het heeft veel resultaat gehad!

    - Sanne

    Ik had een moeilijke relatie met mijn moeder en ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.

    - Ria

    Ik had relatieprobleem met mijn ouders en Liesbeth heeft mij inzicht in de situatie gegeven door een blik op het verleden, heden en toekomst te werpen. Ik heb daadwerkelijk een waardevolle communicatiestrategie in handen gekregen waar ik mee kon oefenen en die het probleem voor een deel heeft verholpen. Nu is het verder werken met de dingen die ik geleerd heb.

    - Renate

    We kwamen bij Liesbeth met relatieproblemen. We kregen als snel duidelijk waar het probleem lag. We hebben opnieuw leren communiceren met elkaar. Steeds opnieuw de regels toepassen heeft resultaat gehad. Liesbeth luisterde goed en stuurde bij waar nodig was. We gingen steeds met een goed gevoel naar huis.

    - Maud en Harry

    Ik kwam met angstklachten bij Liesbeth. Liesbeth hanteert een vriendelijke maar ook directe aanpak en ging met mij rechtstreeks op zoek naar de kern van het probleem. Ze windt er geen doekjes om, wat af en toe best confronterend kan zijn. Dit heeft bij mij wel voor een snel en goed resultaat gezorgd.

    - Lara

    Ik had last van depressieve gevoelens en een slechte eigenwaarde. We bespraken elke keer een ander onderwerp en we bespraken de thuisoefeningen. Dit vond ik een hele prettige manier om langzaam stappen te kunnen zetten. Ik ben zeer tevreden.

    - Lianne

    Ik had een minderwaardigheidscomplex en door cognitieve gedragstherapie heb ik een objectief zelfbeeld ontwikkeld. De therapie was helder en Liesbeth blijft doorvragen tot je zelf tot de conclusie komt. Liesbeth is direct wat zowel positief als negatief kan zijn.

    - Kim

    Ik kwam met een minderwaardigheidscomplex. Liesbeth is heel duidelijk en pakt goed door. Het tempo zit er goed in, heldere opdrachten en houdt de spiegel goed voor. Zeer resultaatgericht en ik heb hierdoor vlot verbetering gemerkt. Ik weet nu goed wat ik moet doen en wat mij helpt.

    - Isa

    Ik had last van een vertekend zelfbeeld in combinatie met faalangst en perfectionisme. Ik heb gerichte opdrachten gekregen die tijdens de therapie werden besproken en waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik verbaasde me erover hoe snel ik resultaat merkte van eigenlijk heel simpele opdrachten. Liesbeth was een fijne gesprekspartner die me goed wist te sturen met duidelijke opdrachten. Ik ben zeer tevreden.

    - Evi

    We hadden relatieproblemen en zijn nu weer gelukkig met elkaar. Liesbeth is recht door zee, niet zweverig, scherp, direct en lief.

    - Daan en Lauren

    Vanaf het eerste gesprek heb ik mij zeer gemakkelijk gevoeld bij jou en dat is zolang de sessies hebben geduurd altijd zo gebleven. De gesprekken waren altijd goed en ook ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kreeg tips mee naar huis om in te zetten wanneer dat nodig was.

    - Anoniem

    Ik vond de therapie zeer geslaagd, want ben blij met het resultaat. De oefeningen waren zeer effectief, ik heb erg veel geoefend, en dat had gelukkig snel resultaat. Ik voel me ook echt anders, voel me meer op mijn gemak, en voel me niet zo snel meer persoonlijk aangevallen bij kritiek. Ik heb al weer een assistentenoverleg gehouden, en dat ging ook heel goed. ik voelde mij zelfverzekerd en rustig. Ik wil je nogmaals bedanken voor de therapie, en het goede resultaat.

    - Anoniem

    Zeer professioneel in het analyseren van het probleem. Vervolgens past ze daar een goede methode bij. Ik zit nu weer goed in mijn vel en kan weer alleen verder.

    - Anoniem

    Goede klik. Luistert naar problemen maar krijg meteen een oplossing. Snelle effectieve behandeling!

    - Anoniem

    Niet zweverig, directe aanpak.

    - Anoniem

    Door middel van het aanleren van een nieuwe manier van communiceren en door het afbreken van muren hebben we op een andere / betere manier leren omgaan met elkaar. onze relatie is er ver op vooruit gegaan en plannen nu weer dingen voor de toekomst.

    - Anoniem

    Door de oefeningen bij Liesbeth komt het gevoel uit jezelf, zodat je het zelf gaat geloven.

    - Anoniem

    Duidelijke, direct en je weet waar je aan toe bent.

    - Anoniem

    Contact

    Praktijkadres
    Dokter van Deenweg 108
    8025BK Zwolle

    Afspraak maken

    Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

    Afspraak maken

    Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
    Privacy Policy en Terms of Service.