Edo Mathijssen
Edo Mathijssen
Relatietherapie Roosendaal

 • Boulevard 14
  4701 EV Roosendaal

  Relatietherapie Roosendaal

  Elke relatie krijgt op den duur te maken met een periode waarin het wat minder gaat, daar ben ik van overtuigd. Dat geldt voor je eigen relatie, maar ook voor dat stelletje dat nooit ruzie heeft en nog net zo verliefd lijkt als in het begin. In iedere relatie liggen daar andere problemen aan ten grondslag, maar het is een feit dat we allemaal wel eens in een dip zitten.

  Snel aan de slag bij Relatietherapeut Edo Mathijssen!

  Relatietherapie Roosendaal met relatietherapeut Edo Mathijssen

  Hulp van buitenaf

  Relatieproblemen zijn dus universeel, maar het verschil zit hem in de manier waarop we daarmee omgaan. In het ideale geval kom je er gewoon met zijn tweeën uit: door middel van een goed gesprek of andere houding naar elkaar wordt de lucht geklaard. Helaas dient een oplossing zich niet altijd zo makkelijk aan en is hulp van buitenaf soms de enige manier om er samen uit te komen. Wanneer je het probleem niet met zijn tweeën kunt oplossen, dan is relatietherapie vaak onvermijdelijk.

  Een positieve kijk

  Het is best spannend om tegen elkaar uit te spreken dat jullie relatietherapie nodig hebben, maar je kunt er ook op een positieve manier naar kijken. Jullie laten namelijk zien dat jullie de relatie serieus nemen, en bereid zijn om tijd en moeite steken in het herstel ervan. Het heeft zelfs wel iets moois, want je kiest opnieuw heel bewust voor een toekomst samen. Dat gegeven gaan we als basis voor onze gesprekken gebruiken, want ik leg graag het zwaartepunt bij de dingen die wel goed gaan.

  Onconventionele Therapie

  Een coach begeleidt personen en Edo Mathijssen noemt zich eerder een therapeut dan een coach. Edo Mathijssen geeft een, door hemzelf ontwikkelde, therapie waarin op zoek gegaan wordt naar de kern van de cliënten en problemen en gekenmerkt wordt door veel psycho-educatie met humor en is onconventioneel. Dat wil zeggen anders dan gewoon en anders dan je zou verwachten. Edo Mathijssen is een verhalen verteller en gaat op zoek naar het verhaal van de cliënt (en) en haar/zijn relatie-verhaal en behandeld naar een beter verhaal. Edo Mathijssen is op zoek naar de mensen, de identiteit van degene die in de therapie zitten en het verhaal van de relatie. Edo Mathijssen legt ook psychologie uit en zelfs ook de kwantumtheorie. Onconventioneel dus. Doe je mee?

  Contact met Relatietherapeut Roosendaal

  Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen bij Relatietherapie Roosendaal. Bel gerust naar 085-4014720 voor een afspraak.

  Praktische informatie

  Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

  Tarief en duur

  De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €118,50 en een lange sessie kost €153,50. Je betaalt per afspraak.

  Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

  Contact

  Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

  Klachten

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Zingevingsvragen

  Behandelvormen

  • Coaching
  • EMDR
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Post Intensive Care Syndroom
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement

  Aangesloten bij

  Cliënten over Edo Mathijssen

  Gemiddeld geven cliënten Edo Mathijssen:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 80 ervaringen
 • "Door Edo heb ik heel veel mooie levenslessen mogen leren, ik ben meer van mijzelf gaan houden."

  - Anoniem

  "Edo heeft me geholpen balans te vinden. Mijn angsten zijn op het moment voor 90% verdwenen, en met de laatste 10% die er nog is ben ik blij, dit is een motivatie om balans door te zetten in mijn leven, en doordat ik er nu nog mee bezig ben, pas ik het ook toe bij andere dingen dan de angsten waar ik voor kwam, en stiekem is dat nog leuk ook omdat ik merk dat het me veel brengt."

  - Anoniem

  "Bij Edo heb ik mijn geschiedenis op een rij gekregen alsmede mijn pijnpunten en emoties daarbij. Wanneer we deze op verschillende manieren behandeld hebben volgt EMDR. Dit zorgt voor een duidelijke afname van klachten. Hoe langer de therapie geleden, hoe meer de EMDR doorwerkt."

  - Anoniem

  "Door Edo ben ik positiever naar mijn relatie gaan kijken. Bij het eerste gesprek direct duidelijk waar mijn en onze struikelblokken lagen. De overige sessies met Edo aan verbeterpunten en eigen ontwikkeling in onze relatie gewerkt. Ik ben er sterker uitgekomen. Onze relatie heeft een goed gevolg gekregen, iets wat zonder Edo onmogelijk leek."

  - Anoniem

  "Edo biedt een luisterend oor zonder te oordelen. Heeft mij geholpen bij verwerking gebeurtenissen in verleden en inzicht in mijzelf."

  - Anoniem

  "Edo is een heel intelligent, open, geduldig, ervaren en gepassioneerde therapeut en een goeie mens. Hij neemt veel tijd voor zijn patiënt; hij heeft me heel veel geholpen, eerst om mijn paniekaanvallen en anorexia te laten verdwenen, dan (dank o. a. aan de EMDR) om een nieuwe positieve houding in het leven aan te nemen."

  - Anoniem

  "Edo heeft mij geholpen om mezelf weer te zien als een normaal en goed persoon. Daarnaast heb ik geleerd om beter om te gaan met bepaalde situaties."

  - Anoniem

  "Inzien dat ik oké ben! Dank daarvoor Edo!"

  - Anoniem

  Edo heeft mij terug in het hier en nu gekregen. Ik zat altijd maar in gedachten en in mijn hoofd. Daar ontstonden de problemen. Te veel nadenken, te veel piekeren, te veel rekening houden met alles en iedereen. Door zijn therapie ben ik in gaan zien dat ik beter voor mezelf moet zorgen.

  - Anoniem

  Gelijk een goed gevoel, fijne sfeer en heeft me echt geholpen met de klachten die ik had. Zal hem zeker aanraden bij anderen!

  - Anoniem

  "Geweldige behandelaar, zorgde dat ik me snel op mijn gemak voelde en mezelf kon openstellen. Zeker aan te bevelen!"

  - Anoniem

  Emdr is een behandeling die ik iedereen aan zou raden. Je voelt je gelijk een stuk licht, net of herboren bent. Geeft ook veel inzichten waar voorheen niet bij stil stond.

  - Anoniem

  In een relatief korte periode grote stappen kunnen zetten. Alleen maar positief.

  - Anoniem

  Gedurende de behandeling werd ik gehoord, gezien en begrepen. Heb heel veel inzichten gekregen en nu is het aan mij om naar mijn hart te luisteren <3

  - Anoniem

  Edo is een zeer integer, geduldig en gedreven Mens (met een hoofdletter M). Ik zou Edo zeer zeker aanbevelen, als het leven even niet lekker gaat en je professionele hulp kan gebruiken. Een menselijk mens met een eigen visie op psychosociale hulpverlening en zeker geen geitenwollen sokken figuur :-)

  - Anoniem

  Onverwacht is een diepliggend probleem aan de orde gekomen. Edo neemt alle tijd en heeft begrip.

  - Anoniem

  Ik heb mezelf weer terug gevonden en ik heb weer rust in mijn hoofd.

  - Anoniem

  Het heeft mij opgeleverd dat ik positiever naar de toekomst kijk. In mijn relatie heeft het ons ook geholpen door het huiswerk dat ik meekreeg, en waar ik mijn echtgenoot ook bij betrok op advies van Edo. Mijn zelfbeeld is door de behandeling ook verbetert, mede daardoor kan ik weer meer genieten in mijn toch wel goede leventje! Voor ik met de behandeling begon zag ik dat niet meer, en was ik bijna alleen maar negatief en benadrukte ik wat ik niet had en miste in mijn leven. Nu zie ik weer het goede en wat ik allemaal wel heb, en daar ga ik het allerbeste van maken! De energie daarvoor is er ook weer! En dat heeft Edo allemaal voor elkaar gekregen in 9 sessies, waarvoor hij echt ruim de tijd nam. Op mijn vraag om hulp werd vrijwel meteen actie ondernomen, wat ik als zeer prettig heb ervaren, het was dan ook hard nodig, want voor je die stap zet, zit je diep. Zodoende zijn wij, ik en mijn echtgenoot, hem zeer dankbaar voor zijn hulp.

  - Anoniem

  Ik voelde me veilig en ik vertrouwde Edo volledig. Mijn angst die ik lichamelijk voelde is weg en ik heb een andere kijk gekregen op de overval die ik samen met mijn zoon heb meegemaakt.

  - Anoniem

  Doordat ik verschillende dingen een plekje heb kunnen geven, ben ik in bepaalde situaties anders gaan kijken. Dat het goed is voor mezelf dat ik ook aan mezelf mag denken. Tenslotte ben ik een goed mens en ik mag er ook zijn. Ben heel blij voor mezelf dat ik deze stap genomen heb. Voel me hersteld van bepaalde situaties.

  - Anoniem

  Ik heb mezelf beter leren kennen, meer inzicht in wanneer dingen te herkennen en er iets mee te doen. Hoe ik de balans terug moet vinden en beter naar mezelf moet luisteren.

  - Anoniem

  Een goed luisterend oor maar ook uitleg met voorbeelden mbt de problematiek.

  - Anoniem

  Heb door de behandeling mijn zelf vertrouwen terug gekregen, kan omgaan met stressvolle situaties en heb geleerd mijn emoties onder controle te houden.

  - Anoniem

  Onconventioneel, energiek, open en positief.

  - Anoniem

  Ik sta op mentaal vlak eindelijk weer met beide benen op de grond.

  - Anoniem

  Edo is open, heeft humor en zijn snelheid qua interactie is prettig voor snel denkende mensen.

  - Anoniem

  Luisterde goed naar mij. Gaf me goede adviezen.

  - Anoniem

  ik kan Edo-zeker aan bevelen!

  - Ben

  Edo laat je nadenken over jezelf, maar vooral in relatie tot de mensen in je directe omgeving. Werkt verhelderend en is een basis om beter in je vel te zitten.

  - Anoniem

  “Het klikte gelijk met jou en dat is een van jouw sterke eigenschappen. En het kunnen luisteren en confronteren met mezelf, geweldig.“

  - W.

  “Ik ben heel tevreden over de behandeling heb meer dan 35 jaar met woede en verdriet rond gelopen en bij niemand heb ik me kunnen uiten, en bij Edo is alles eruit gekomen.”

  - Wilma

  “Met mij gaat het nog steeds goed en de EMDR heeft bij mij goed geholpen. Ik ben al langere tijd klachtenvrij. Bedankt nog voor de hulp.”

  - R.

  “Ik denk dat Edo, mede dankzij zijn achtergrond, een uitstekende ervaringsdeskundige is, en zijn gedrevenheid een positieve invloed heeft op de behandeling.”

  - Petra

  “Geweldig. Door de combinatie van verschillende therapievormen bleef het ook prettig en werd het nooit saai of vielen we niet in herhaling.”

  - Pieter

  “Iedereen verdient het om goed geholpen te worden als dat nodig is. Het prettige hier was dat er geen wachtlijst was, want op het moment dat je zelf ervaart dat je hulp nodig hebt, moet je niet nog een aantal weken moeten wachten voor dat je hulp kunt krijgen.”

  - Michael

  "Ik ben zeer tevreden over Edo. Hij is professioneel en weet goed met zijn cliënten om te gaan. Edo stelde mij op mijn gemak en zijn aanpak was goed."

  - Michelle

  “Er was gelijk een klik en ik heb meer verteld dan ik de laatste 30 jaar had gedaan.”

  - Mark

  “Intensieve intake gehad waarbij Edo nauwkeurig mijn 'verhaal' registreerde en al direct treffende conclusies trok.”

  - Marianne

  “Ik ben Edo erg dankbaar dat hij me heeft gebracht waar ik nu ben.”

  - Marieke

  “Wanneer ik erop terug kijk hoe ik daar binnen kwam en na de behandeling naar buiten ging, kan ik niet anders zeggen dan dat het vruchten heeft afgeworpen."

  - Marcel

  “Ik heb erg veel gehad aan de laatste sessie bij jou. Vind het nog altijd wonderlijk wat dat doet, ook op langere termijn.“

  - M.

  “Edo is voor mij een zeer goede coach waarbij ik me op mijn gemak hebt gevoeld, begrepen en geholpen. Ik ga hem zeker voor mijn verdere groei in mijn leven meer vragen om coach te zijn.”

  - Lisette

  “Een luisterend oor waar je ook echt door gehoord wordt, waarbij je je op je gemak voelt en iemand die je vertrouwd.”

  - Lianne

  “Ik heb zeker veel gehad aan je behandeling. Sommige technieken gebruik ik nog steeds weleens.“

  - K.

  “De behandeling door de therapie heeft goede verbetering opgeleverd en de wachttijd was erg kort.”

  - Jordy

  “Dus of jouw behandeling op lange termijn zinvol is geweest? Absoluut. Ik ben in de afgelopen 8 jaar heel veel meer te weten gekomen over mezelf en daar heb jij zeker een belangrijke rol in gespeeld. Bedankt daarvoor!

  Mocht het op een bepaald moment niet goed met me gaan, dan weet ik je te vinden“

  - J.

  “De therapie die ik bij jou heb gevolgd heeft me inzichten gegeven en me geholpen bij het maken van bepaalde keuzes.”

  - J.

  “Met mij gaat het heel goed en ben u ook heel dankbaar voor de therapie die ik bij u heb gehad.”

  - J.

  “Erg goed. Geen wachtlijst heb ik als ERG prettig ervaren!”

  - Henrico

  “Je hulp heeft me destijds veel steun gegeven om de dip door te komen.”

  - H.

  “Ik voelde me op mijn gemak en er werd goed naar me geluisterd.”

  - Frank

  "Ik kan weer lachen en ben weer positiever in het leven gaan staan."

  - Dorien

  “Bij ons gaat het prima en je therapie heeft zeker zijn vruchten afgeworpen ook op lange termijn. Het is voor ons beiden een hele goede leerschool geweest en zijn er sterker uit gekomen. We passen NOG STEEDS dingen toe die wij als handvaten hebben gekregen in jou therapie.

  Positieve instelling toch dankzij therapie denken we dan maar!!!

  Dankzij de therapie een mooie kijk op het leven met veel positiviteit die we het laatste jaar mogen ervaren zowel met de kids en ons samen zijn. Het gaat jou goed Edo en bedankt nogmaals!!!”

  - E.

  “Zonder jouw hulp had ik deze puinbak niet echt getrokken denk ik. Dus ben ik je nog steeds erg dankbaar dat je me bij elkaar hebt geveegd en me dingen hebt leren inzien en aangeleerd. Natuurlijk is dit een proces geweest maar ik kan nu zeggen dat ik er heel veel van heb geleerd en dat het goed met me gaat!”

  - E.

  "Gewoon top! Edo heeft mij goed geholpen. ons hele gezin eigenlijk."

  - Debbie

  “Na de therapie die ik bij jou gevolgd heb ben ik een compleet ander mens geworden. Ik sta beter in m'n schoenen dan ooit daarvoor en ik weet 100% zeker dat dat zonder jou hulp niet gelukt was. Hetgeen wat ik geleerd heb speel ik vaak door bij andere mensen en ik krijg vaak te horen dat ik sterk in m'n schoenen sta en weet wat ik wil. Ik ben jou zo ontzettend dankbaar voor alle tips en lessen zodat ik weer de touwtjes in handen kreeg over m'n leven. Tuurlijk zoals elk ander mens val ik nog wel eens terug maar ik blijf er niet in hangen. ”

  - D.

  "Het gaat uitstekend met mij en mijn echtgenoot. Ik heb veel baat gehad bij jouw therapie."

  - Anoniem

  “Uw behandeling heeft zeker effect op mij en mijn gedrag. Het zit nog niet helemaal lekker maar probeer telkens terug te vallen op de dingen die ik met u heb 'geleerd'.”

  - Anoniem

  “Van de behandelingen die ik van jou hebt gehad heb ik nog profijt. Mocht het zo zijn dat ik denk het lukt me niet meer weet ik naar wie ik toe kan gaan Edo.“

  - Anoniem

  “Ik heb je behandeling als zeer waardevol ervaren. Ook op lange(re) termijn heb ik absoluut voordeel en baat bij onze sessies gehad.“

  - Anoniem

  “Nog steeds super blij met mijn eye-openers die ik door jou heb meegekregen“

  - Anoniem

  “Ik heb veel plezier gehad van alle sessies.“

  - Anoniem

  “Je vraag of je behandeling op langere termijn zinvol is: het antwoord is volmondig ja. Je hebt dingen voor mij met de hulp van je opdrachten inzichtelijk gemaakt en dat heeft mij goed geholpen mijzelf weer terug te vinden.”

  - Anoniem

  “Voor mijn gevoel hebben onze gesprekken in ieder geval zeker geholpen. Ik zag de therapie bij GGZ en de bijbehorende medicatie eerder als een noodgeval, terwijl onze sessies wat mij betreft meer voor de lange termijn waren, om mijzelf beter te leren kennen en beter naar mijn eigen gevoelens te kunnen luisteren. Waarvoor dus dank!”

  - Anoniem

  “Ik heb jouw therapie als waardevol ervaren. Ik zat er zo doorheen! Ik moest verder maar wist niet hoe. Probleem na probleem heb ik aangepakt en heb ze uiteindelijk allemaal kunnen oplossen! Na de emotionele tour bij jou kon ik het weer gaan plaatsen. Het is daarna nog steeds niet altijd makkelijk gegaan maar wel gelukt.”

  - Anoniem

  “Ik heb zeker baat gehad bij jouw therapie”

  - Anoniem

  “Edo, ik ben blij met jouw begeleiding in het verleden. Dit heeft me er wel doorheen getrokken denk ik. Telkens bleef ik licht zien aan het eind van de tunnel. Ik ben ook van mening dat jouw hulp hard nodig is geweest om mij te kunnen brengen waar ik nu ben! Ik denk er nog vaak aan terug! Meestal met een lach, soms met een traan.......”

  - Anoniem

  “De behandeling is destijds erg zinvol geweest ook op lange termijn!”

  - Anoniem

  “De behandeling die ik van je heb gehad heeft voor mij goed, niet uitstekend, gewerkt.”

  - Anoniem

  "Ik heb zeker baat gehad bij de therapie die ik bij jou gevolgd heb. Mijn eigenbeeld is aanzienlijk verbeterd."

  - Anoniem

  "Jouw behandeling heeft inderdaad voor langere termijn vruchten afgeworpen , want ik heb het dossier van mijn moeder waar ik toch blijkbaar veel last van had goed kunnen afsluiten en heb daar ook een hele andere kijk op."

  - Anoniem

  "Als ik nu terug kijk naar de afgelopen jaren dat ik bij jou in therapie ben geweest, moet ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik die stap heb genomen. Ook omdat het mij op een hele andere kijk heeft gezet in plaats van al die negatieve gedachten. Mijn emoties kan ik sneller loslaten dan voorheen en dat vind ik ook alleen maar goed dat ik het kan. Dus ja jouw therapie heeft mij zeker geholpen! Edo ik wil jou nogmaals bedanken dat mij heb geholpen! Mocht er weer iets zijn, dan neem ik zeker weer contact met jou op."

  - Anoniem

  "Uiteraard heb ik nog steeds baat bij behandelingen die ik heb gekregen."

  - Anoniem

  "De therapie heeft me zeker goed gedaan."

  - Anoniem

  “Met mij gaat het eigenlijk ontzettend goed! Ik heb heel erg veel gehad aan de gesprekken.“

  - A.

  “Jouw therapie heeft mij zeker geholpen Edo! ”

  - A.

  “Beste Edo,

  Ik kan zeggen dat ik heel wat aan uw therapie heb gehad. Het is nu zo'n 1,5 jaar geleden. En het gaat nu uitstekend met mij. Ik voel me goed. Geen huilbuien meer. Ik zou ook zeker de therapie die ik bij u heb gehad aanraden bij anderen mochten ze dat nodig hebben.”

  - A.

  “Hier gaat alles wel ok, heb zeer veel aan je sessie's gehad. Ik gebruik het nog dagelijks.“

  - A.

  “Ik ben zeer tevreden over Edo, hij heeft me weer met beide voeten op de grond gezet en voor mezelf leren zorgen.”

  - Alexandra

  “Zonder jouw hulp had ik deze puinbak niet echt getrokken denk ik. Dus ben ik je nog steeds erg dankbaar dat je me bij elkaar hebt geveegd en me dingen hebt leren inzien en aangeleerd. Natuurlijk is dit een proces geweest maar ik kan nu zeggen dat ik er heel veel van heb geleerd en dat het goed met me gaat!”

  - E.
  Edo Mathijssen
  Edo Mathijssen
  Therapeut in Roosendaal

 • Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 80 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720

  Edo Mathijssen

  Edo Mathijssen

  Edo Mathijssen

  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak

  Relatietherapie Roosendaal

  Elke relatie krijgt op den duur te maken met een periode waarin het wat minder gaat, daar ben ik van overtuigd. Dat geldt voor je eigen relatie, maar ook voor dat stelletje dat nooit ruzie heeft en nog net zo verliefd lijkt als in het begin. In iedere relatie liggen daar andere problemen aan ten grondslag, maar het is een feit dat we allemaal wel eens in een dip zitten.

  Snel aan de slag bij Relatietherapeut Edo Mathijssen!

  Relatietherapie Roosendaal met relatietherapeut Edo Mathijssen

  Hulp van buitenaf

  Relatieproblemen zijn dus universeel, maar het verschil zit hem in de manier waarop we daarmee omgaan. In het ideale geval kom je er gewoon met zijn tweeën uit: door middel van een goed gesprek of andere houding naar elkaar wordt de lucht geklaard. Helaas dient een oplossing zich niet altijd zo makkelijk aan en is hulp van buitenaf soms de enige manier om er samen uit te komen. Wanneer je het probleem niet met zijn tweeën kunt oplossen, dan is relatietherapie vaak onvermijdelijk.

  Een positieve kijk

  Het is best spannend om tegen elkaar uit te spreken dat jullie relatietherapie nodig hebben, maar je kunt er ook op een positieve manier naar kijken. Jullie laten namelijk zien dat jullie de relatie serieus nemen, en bereid zijn om tijd en moeite steken in het herstel ervan. Het heeft zelfs wel iets moois, want je kiest opnieuw heel bewust voor een toekomst samen. Dat gegeven gaan we als basis voor onze gesprekken gebruiken, want ik leg graag het zwaartepunt bij de dingen die wel goed gaan.

  Onconventionele Therapie

  Een coach begeleidt personen en Edo Mathijssen noemt zich eerder een therapeut dan een coach. Edo Mathijssen geeft een, door hemzelf ontwikkelde, therapie waarin op zoek gegaan wordt naar de kern van de cliënten en problemen en gekenmerkt wordt door veel psycho-educatie met humor en is onconventioneel. Dat wil zeggen anders dan gewoon en anders dan je zou verwachten. Edo Mathijssen is een verhalen verteller en gaat op zoek naar het verhaal van de cliënt (en) en haar/zijn relatie-verhaal en behandeld naar een beter verhaal. Edo Mathijssen is op zoek naar de mensen, de identiteit van degene die in de therapie zitten en het verhaal van de relatie. Edo Mathijssen legt ook psychologie uit en zelfs ook de kwantumtheorie. Onconventioneel dus. Doe je mee?

  Contact met Relatietherapeut Roosendaal

  Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen bij Relatietherapie Roosendaal. Bel gerust naar 085-4014720 voor een afspraak.

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Zingevingsvragen
  • Coaching
  • EMDR
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Post Intensive Care Syndroom
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement

  Cliënten over Edo Mathijssen

  Gemiddeld geven cliënten Edo Mathijssen:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 80 ervaringen
 • "Door Edo heb ik heel veel mooie levenslessen mogen leren, ik ben meer van mijzelf gaan houden."

  - Anoniem

  "Edo heeft me geholpen balans te vinden. Mijn angsten zijn op het moment voor 90% verdwenen, en met de laatste 10% die er nog is ben ik blij, dit is een motivatie om balans door te zetten in mijn leven, en doordat ik er nu nog mee bezig ben, pas ik het ook toe bij andere dingen dan de angsten waar ik voor kwam, en stiekem is dat nog leuk ook omdat ik merk dat het me veel brengt."

  - Anoniem

  "Bij Edo heb ik mijn geschiedenis op een rij gekregen alsmede mijn pijnpunten en emoties daarbij. Wanneer we deze op verschillende manieren behandeld hebben volgt EMDR. Dit zorgt voor een duidelijke afname van klachten. Hoe langer de therapie geleden, hoe meer de EMDR doorwerkt."

  - Anoniem

  "Door Edo ben ik positiever naar mijn relatie gaan kijken. Bij het eerste gesprek direct duidelijk waar mijn en onze struikelblokken lagen. De overige sessies met Edo aan verbeterpunten en eigen ontwikkeling in onze relatie gewerkt. Ik ben er sterker uitgekomen. Onze relatie heeft een goed gevolg gekregen, iets wat zonder Edo onmogelijk leek."

  - Anoniem

  "Edo biedt een luisterend oor zonder te oordelen. Heeft mij geholpen bij verwerking gebeurtenissen in verleden en inzicht in mijzelf."

  - Anoniem

  "Edo is een heel intelligent, open, geduldig, ervaren en gepassioneerde therapeut en een goeie mens. Hij neemt veel tijd voor zijn patiënt; hij heeft me heel veel geholpen, eerst om mijn paniekaanvallen en anorexia te laten verdwenen, dan (dank o. a. aan de EMDR) om een nieuwe positieve houding in het leven aan te nemen."

  - Anoniem

  "Edo heeft mij geholpen om mezelf weer te zien als een normaal en goed persoon. Daarnaast heb ik geleerd om beter om te gaan met bepaalde situaties."

  - Anoniem

  "Inzien dat ik oké ben! Dank daarvoor Edo!"

  - Anoniem

  Edo heeft mij terug in het hier en nu gekregen. Ik zat altijd maar in gedachten en in mijn hoofd. Daar ontstonden de problemen. Te veel nadenken, te veel piekeren, te veel rekening houden met alles en iedereen. Door zijn therapie ben ik in gaan zien dat ik beter voor mezelf moet zorgen.

  - Anoniem

  Gelijk een goed gevoel, fijne sfeer en heeft me echt geholpen met de klachten die ik had. Zal hem zeker aanraden bij anderen!

  - Anoniem

  "Geweldige behandelaar, zorgde dat ik me snel op mijn gemak voelde en mezelf kon openstellen. Zeker aan te bevelen!"

  - Anoniem

  Emdr is een behandeling die ik iedereen aan zou raden. Je voelt je gelijk een stuk licht, net of herboren bent. Geeft ook veel inzichten waar voorheen niet bij stil stond.

  - Anoniem

  In een relatief korte periode grote stappen kunnen zetten. Alleen maar positief.

  - Anoniem

  Gedurende de behandeling werd ik gehoord, gezien en begrepen. Heb heel veel inzichten gekregen en nu is het aan mij om naar mijn hart te luisteren <3

  - Anoniem

  Edo is een zeer integer, geduldig en gedreven Mens (met een hoofdletter M). Ik zou Edo zeer zeker aanbevelen, als het leven even niet lekker gaat en je professionele hulp kan gebruiken. Een menselijk mens met een eigen visie op psychosociale hulpverlening en zeker geen geitenwollen sokken figuur :-)

  - Anoniem

  Onverwacht is een diepliggend probleem aan de orde gekomen. Edo neemt alle tijd en heeft begrip.

  - Anoniem

  Ik heb mezelf weer terug gevonden en ik heb weer rust in mijn hoofd.

  - Anoniem

  Het heeft mij opgeleverd dat ik positiever naar de toekomst kijk. In mijn relatie heeft het ons ook geholpen door het huiswerk dat ik meekreeg, en waar ik mijn echtgenoot ook bij betrok op advies van Edo. Mijn zelfbeeld is door de behandeling ook verbetert, mede daardoor kan ik weer meer genieten in mijn toch wel goede leventje! Voor ik met de behandeling begon zag ik dat niet meer, en was ik bijna alleen maar negatief en benadrukte ik wat ik niet had en miste in mijn leven. Nu zie ik weer het goede en wat ik allemaal wel heb, en daar ga ik het allerbeste van maken! De energie daarvoor is er ook weer! En dat heeft Edo allemaal voor elkaar gekregen in 9 sessies, waarvoor hij echt ruim de tijd nam. Op mijn vraag om hulp werd vrijwel meteen actie ondernomen, wat ik als zeer prettig heb ervaren, het was dan ook hard nodig, want voor je die stap zet, zit je diep. Zodoende zijn wij, ik en mijn echtgenoot, hem zeer dankbaar voor zijn hulp.

  - Anoniem

  Ik voelde me veilig en ik vertrouwde Edo volledig. Mijn angst die ik lichamelijk voelde is weg en ik heb een andere kijk gekregen op de overval die ik samen met mijn zoon heb meegemaakt.

  - Anoniem

  Doordat ik verschillende dingen een plekje heb kunnen geven, ben ik in bepaalde situaties anders gaan kijken. Dat het goed is voor mezelf dat ik ook aan mezelf mag denken. Tenslotte ben ik een goed mens en ik mag er ook zijn. Ben heel blij voor mezelf dat ik deze stap genomen heb. Voel me hersteld van bepaalde situaties.

  - Anoniem

  Ik heb mezelf beter leren kennen, meer inzicht in wanneer dingen te herkennen en er iets mee te doen. Hoe ik de balans terug moet vinden en beter naar mezelf moet luisteren.

  - Anoniem

  Een goed luisterend oor maar ook uitleg met voorbeelden mbt de problematiek.

  - Anoniem

  Heb door de behandeling mijn zelf vertrouwen terug gekregen, kan omgaan met stressvolle situaties en heb geleerd mijn emoties onder controle te houden.

  - Anoniem

  Onconventioneel, energiek, open en positief.

  - Anoniem

  Ik sta op mentaal vlak eindelijk weer met beide benen op de grond.

  - Anoniem

  Edo is open, heeft humor en zijn snelheid qua interactie is prettig voor snel denkende mensen.

  - Anoniem

  Luisterde goed naar mij. Gaf me goede adviezen.

  - Anoniem

  ik kan Edo-zeker aan bevelen!

  - Ben

  Edo laat je nadenken over jezelf, maar vooral in relatie tot de mensen in je directe omgeving. Werkt verhelderend en is een basis om beter in je vel te zitten.

  - Anoniem

  “Het klikte gelijk met jou en dat is een van jouw sterke eigenschappen. En het kunnen luisteren en confronteren met mezelf, geweldig.“

  - W.

  “Ik ben heel tevreden over de behandeling heb meer dan 35 jaar met woede en verdriet rond gelopen en bij niemand heb ik me kunnen uiten, en bij Edo is alles eruit gekomen.”

  - Wilma

  “Met mij gaat het nog steeds goed en de EMDR heeft bij mij goed geholpen. Ik ben al langere tijd klachtenvrij. Bedankt nog voor de hulp.”

  - R.

  “Ik denk dat Edo, mede dankzij zijn achtergrond, een uitstekende ervaringsdeskundige is, en zijn gedrevenheid een positieve invloed heeft op de behandeling.”

  - Petra

  “Geweldig. Door de combinatie van verschillende therapievormen bleef het ook prettig en werd het nooit saai of vielen we niet in herhaling.”

  - Pieter

  “Iedereen verdient het om goed geholpen te worden als dat nodig is. Het prettige hier was dat er geen wachtlijst was, want op het moment dat je zelf ervaart dat je hulp nodig hebt, moet je niet nog een aantal weken moeten wachten voor dat je hulp kunt krijgen.”

  - Michael

  "Ik ben zeer tevreden over Edo. Hij is professioneel en weet goed met zijn cliënten om te gaan. Edo stelde mij op mijn gemak en zijn aanpak was goed."

  - Michelle

  “Er was gelijk een klik en ik heb meer verteld dan ik de laatste 30 jaar had gedaan.”

  - Mark

  “Intensieve intake gehad waarbij Edo nauwkeurig mijn 'verhaal' registreerde en al direct treffende conclusies trok.”

  - Marianne

  “Ik ben Edo erg dankbaar dat hij me heeft gebracht waar ik nu ben.”

  - Marieke

  “Wanneer ik erop terug kijk hoe ik daar binnen kwam en na de behandeling naar buiten ging, kan ik niet anders zeggen dan dat het vruchten heeft afgeworpen."

  - Marcel

  “Ik heb erg veel gehad aan de laatste sessie bij jou. Vind het nog altijd wonderlijk wat dat doet, ook op langere termijn.“

  - M.

  “Edo is voor mij een zeer goede coach waarbij ik me op mijn gemak hebt gevoeld, begrepen en geholpen. Ik ga hem zeker voor mijn verdere groei in mijn leven meer vragen om coach te zijn.”

  - Lisette

  “Een luisterend oor waar je ook echt door gehoord wordt, waarbij je je op je gemak voelt en iemand die je vertrouwd.”

  - Lianne

  “Ik heb zeker veel gehad aan je behandeling. Sommige technieken gebruik ik nog steeds weleens.“

  - K.

  “De behandeling door de therapie heeft goede verbetering opgeleverd en de wachttijd was erg kort.”

  - Jordy

  “Dus of jouw behandeling op lange termijn zinvol is geweest? Absoluut. Ik ben in de afgelopen 8 jaar heel veel meer te weten gekomen over mezelf en daar heb jij zeker een belangrijke rol in gespeeld. Bedankt daarvoor!

  Mocht het op een bepaald moment niet goed met me gaan, dan weet ik je te vinden“

  - J.

  “De therapie die ik bij jou heb gevolgd heeft me inzichten gegeven en me geholpen bij het maken van bepaalde keuzes.”

  - J.

  “Met mij gaat het heel goed en ben u ook heel dankbaar voor de therapie die ik bij u heb gehad.”

  - J.

  “Erg goed. Geen wachtlijst heb ik als ERG prettig ervaren!”

  - Henrico

  “Je hulp heeft me destijds veel steun gegeven om de dip door te komen.”

  - H.

  “Ik voelde me op mijn gemak en er werd goed naar me geluisterd.”

  - Frank

  "Ik kan weer lachen en ben weer positiever in het leven gaan staan."

  - Dorien

  “Bij ons gaat het prima en je therapie heeft zeker zijn vruchten afgeworpen ook op lange termijn. Het is voor ons beiden een hele goede leerschool geweest en zijn er sterker uit gekomen. We passen NOG STEEDS dingen toe die wij als handvaten hebben gekregen in jou therapie.

  Positieve instelling toch dankzij therapie denken we dan maar!!!

  Dankzij de therapie een mooie kijk op het leven met veel positiviteit die we het laatste jaar mogen ervaren zowel met de kids en ons samen zijn. Het gaat jou goed Edo en bedankt nogmaals!!!”

  - E.

  “Zonder jouw hulp had ik deze puinbak niet echt getrokken denk ik. Dus ben ik je nog steeds erg dankbaar dat je me bij elkaar hebt geveegd en me dingen hebt leren inzien en aangeleerd. Natuurlijk is dit een proces geweest maar ik kan nu zeggen dat ik er heel veel van heb geleerd en dat het goed met me gaat!”

  - E.

  "Gewoon top! Edo heeft mij goed geholpen. ons hele gezin eigenlijk."

  - Debbie

  “Na de therapie die ik bij jou gevolgd heb ben ik een compleet ander mens geworden. Ik sta beter in m'n schoenen dan ooit daarvoor en ik weet 100% zeker dat dat zonder jou hulp niet gelukt was. Hetgeen wat ik geleerd heb speel ik vaak door bij andere mensen en ik krijg vaak te horen dat ik sterk in m'n schoenen sta en weet wat ik wil. Ik ben jou zo ontzettend dankbaar voor alle tips en lessen zodat ik weer de touwtjes in handen kreeg over m'n leven. Tuurlijk zoals elk ander mens val ik nog wel eens terug maar ik blijf er niet in hangen. ”

  - D.

  "Het gaat uitstekend met mij en mijn echtgenoot. Ik heb veel baat gehad bij jouw therapie."

  - Anoniem

  “Uw behandeling heeft zeker effect op mij en mijn gedrag. Het zit nog niet helemaal lekker maar probeer telkens terug te vallen op de dingen die ik met u heb 'geleerd'.”

  - Anoniem

  “Van de behandelingen die ik van jou hebt gehad heb ik nog profijt. Mocht het zo zijn dat ik denk het lukt me niet meer weet ik naar wie ik toe kan gaan Edo.“

  - Anoniem

  “Ik heb je behandeling als zeer waardevol ervaren. Ook op lange(re) termijn heb ik absoluut voordeel en baat bij onze sessies gehad.“

  - Anoniem

  “Nog steeds super blij met mijn eye-openers die ik door jou heb meegekregen“

  - Anoniem

  “Ik heb veel plezier gehad van alle sessies.“

  - Anoniem

  “Je vraag of je behandeling op langere termijn zinvol is: het antwoord is volmondig ja. Je hebt dingen voor mij met de hulp van je opdrachten inzichtelijk gemaakt en dat heeft mij goed geholpen mijzelf weer terug te vinden.”

  - Anoniem

  “Voor mijn gevoel hebben onze gesprekken in ieder geval zeker geholpen. Ik zag de therapie bij GGZ en de bijbehorende medicatie eerder als een noodgeval, terwijl onze sessies wat mij betreft meer voor de lange termijn waren, om mijzelf beter te leren kennen en beter naar mijn eigen gevoelens te kunnen luisteren. Waarvoor dus dank!”

  - Anoniem

  “Ik heb jouw therapie als waardevol ervaren. Ik zat er zo doorheen! Ik moest verder maar wist niet hoe. Probleem na probleem heb ik aangepakt en heb ze uiteindelijk allemaal kunnen oplossen! Na de emotionele tour bij jou kon ik het weer gaan plaatsen. Het is daarna nog steeds niet altijd makkelijk gegaan maar wel gelukt.”

  - Anoniem

  “Ik heb zeker baat gehad bij jouw therapie”

  - Anoniem

  “Edo, ik ben blij met jouw begeleiding in het verleden. Dit heeft me er wel doorheen getrokken denk ik. Telkens bleef ik licht zien aan het eind van de tunnel. Ik ben ook van mening dat jouw hulp hard nodig is geweest om mij te kunnen brengen waar ik nu ben! Ik denk er nog vaak aan terug! Meestal met een lach, soms met een traan.......”

  - Anoniem

  “De behandeling is destijds erg zinvol geweest ook op lange termijn!”

  - Anoniem

  “De behandeling die ik van je heb gehad heeft voor mij goed, niet uitstekend, gewerkt.”

  - Anoniem

  "Ik heb zeker baat gehad bij de therapie die ik bij jou gevolgd heb. Mijn eigenbeeld is aanzienlijk verbeterd."

  - Anoniem

  "Jouw behandeling heeft inderdaad voor langere termijn vruchten afgeworpen , want ik heb het dossier van mijn moeder waar ik toch blijkbaar veel last van had goed kunnen afsluiten en heb daar ook een hele andere kijk op."

  - Anoniem

  "Als ik nu terug kijk naar de afgelopen jaren dat ik bij jou in therapie ben geweest, moet ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik die stap heb genomen. Ook omdat het mij op een hele andere kijk heeft gezet in plaats van al die negatieve gedachten. Mijn emoties kan ik sneller loslaten dan voorheen en dat vind ik ook alleen maar goed dat ik het kan. Dus ja jouw therapie heeft mij zeker geholpen! Edo ik wil jou nogmaals bedanken dat mij heb geholpen! Mocht er weer iets zijn, dan neem ik zeker weer contact met jou op."

  - Anoniem

  "Uiteraard heb ik nog steeds baat bij behandelingen die ik heb gekregen."

  - Anoniem

  "De therapie heeft me zeker goed gedaan."

  - Anoniem

  “Met mij gaat het eigenlijk ontzettend goed! Ik heb heel erg veel gehad aan de gesprekken.“

  - A.

  “Jouw therapie heeft mij zeker geholpen Edo! ”

  - A.

  “Beste Edo,

  Ik kan zeggen dat ik heel wat aan uw therapie heb gehad. Het is nu zo'n 1,5 jaar geleden. En het gaat nu uitstekend met mij. Ik voel me goed. Geen huilbuien meer. Ik zou ook zeker de therapie die ik bij u heb gehad aanraden bij anderen mochten ze dat nodig hebben.”

  - A.

  “Hier gaat alles wel ok, heb zeer veel aan je sessie's gehad. Ik gebruik het nog dagelijks.“

  - A.

  “Ik ben zeer tevreden over Edo, hij heeft me weer met beide voeten op de grond gezet en voor mezelf leren zorgen.”

  - Alexandra

  “Zonder jouw hulp had ik deze puinbak niet echt getrokken denk ik. Dus ben ik je nog steeds erg dankbaar dat je me bij elkaar hebt geveegd en me dingen hebt leren inzien en aangeleerd. Natuurlijk is dit een proces geweest maar ik kan nu zeggen dat ik er heel veel van heb geleerd en dat het goed met me gaat!”

  - E.

  Contact

  Praktijkadres
  Boulevard 14
  4701 EV Roosendaal

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.