Suzana Cvetkovic
Suzana Cvetkovic
Relatietherapie Eindhoven

 • Cherbourglaan 53
  5627MK Eindhoven

  Relatietherapie Eindhoven

  Inmiddels zitten jullie samen in een negatieve spiraal. Het lijkt erop dat jullie steeds weer in dezelfde situatie belanden. Jullie willen graag deze negatieve spiraal doorbreken maar het lukt jullie niet. inmiddels worden jullie moe van deze situatie. Moe om nog te strijden. Moe om het anders te doen. Ik help jullie graag, bel gerust naar 085 – 4014720 voor een afspraak. 

  Relatietherapie Eindhoven

  Wanneer begin je aan relatietherapie?

  Jullie relatie is een beetje op, het spannende is er vanaf. Je kent elkaar door en door, en door jullie drukke levens verliezen jullie elkaar een beetje uit het oog. Weet je wat het ook is? Je hoeft geen moeite meer voor elkaar te doen, gelukkig maar, want je hebt daar noch energie voor, noch zin in.

  Relatietherapie is voor iedereen die moeite wilt doen om zijn relatie te reden. Misschien omdat er een crisis is. Dat jullie in een hele zware periode zitten. Maar het kan ook omdat het allemaal wat vanzelfsprekender is geworden en jullie stilstand willen voorkomen.

  Wat houdt relatietherapie precies in?

  Emoties zijn voor veel mensen vrij onbekende en ongrijpbare krachten in het leven. Niet alleen het huilen of lachen, maar ook de wensen, verlangens en angsten die jouw leven bepalen. Hoe je met iemand wilt omgaan, wat je geeft, wat je deelt, hoe je je aan een ander wilt verbinden. Dit zijn allemaal lastige onderwerpen die we onder woorden proberen te brengen.

  We werken met de gedachte dat je emoties zich aanpassen en dat jij je emoties kunt sturen. De emoties zélf zijn dan ook niet zo zeer het onderwerp, als wel de manier waarop jij en je partner ze kennen, weten wat ze betekenen en ze kunnen beheersen en gebruiken.

  Samen naar een oplossing zoeken

  Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen? Bel of mail naar Relatietherapie Eindhoven ter attentie van Suzana Cvetkovic. Ik leer jullie graag kennen!

  Praktische informatie

  Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

  Tarief en duur

  De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €118,50 en een lange sessie kost €153,50. Je betaalt per afspraak.

  Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

  Contact

  Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

  Klachten

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma

  Behandelvormen

  • Coaching
  • Online therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels
   Kroaats

  Aangesloten bij

  Cliënten over Suzana Cvetkovic

  Gemiddeld geven cliënten Suzana Cvetkovic:

 • Beoordeling: 4.7 uit 5. Op basis van 21 ervaringen
 • "Door de therapie van Suzana, begrijp ik, wat het betekent om met je gevoel in contact te staan."

  - Anoniem

  "Suzana is not only a wonderful psychologist but also a very kind and nice person. Handling mental health issues and solving them is a very complicated process and she has done an incredible job when guiding me through it. She has given me emotional support, showed empathy, helped me find the reasons behind my emotions, and given direct and sincere advice when it was necessary. I wouldn't be nearly as far as I am right now without her help. I'd recommend her to anyone that needs professional support."

  - Anoniem

  "Suzana heeft ons echt inzicht gegeven waar onze relatie verbeterd kon worden."

  - Anoniem

  "Suzanna is een prettige vrouw om begeleiding van te krijgen tijdens je burn-out periode. Ze straalt warmte en begrip uit."

  - Anoniem

  "Suzanna is een topper!"

  - Anoniem

  "I enjoyed to explain my relationship situation with Suzana. She help me find a pattern I did not realize I had. Thank you!"

  - Anoniem

  Suzana helped my husband and I bring back open honest discussions in our marriage.

  - Anoniem

  Rustig, luistert goed, toegankelijk, komt met concrete tips/oefeningen.

  - Anoniem

  Suzana creëerde vanaf het eerste gesprek een open en vertrouwde sfeer waardoor ik mijn verhaal heb durven doen en mijn gedachten en emoties heb durven delen. De aanpak was vanaf het begin duidelijk, ze heeft goed doorgevraagd en bleef rustig, ook als ik emotioneel was. Daarnaast stond ze voor mij klaar als ik telefonisch hulp nodig had tussen de afspraken door.

  - Anoniem

  Ze voelt prima aan waar de schoen wringt, doch kauwt dat niet voor. Ze krijgt het voor mekaar dat je zelf tot die conclusie komt.

  - Anoniem

  Prettige rustige persoonlijkheid, verdiept zich goed in je en luistert goed. Heeft zich voorbereid voor elk gesprek en weet wat je de vorige keer verteld hebt. Geeft je de ruimte inzicht te krijgen in jezelf.

  - Anoniem

  Ze is heel rustig en stelde de juiste vragen.

  - Anoniem

  Suzana luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen waardoor problemen in één keer duidelijk en oplosbaar worden. Suzana neemt ruim de tijd waardoor je jezelf nog meer op je gemak voelt.

  - Rick

  "Het voelde voor mij persoonlijk niet goed om in een situatie te zitten waarbij je hulp nodig hebt van iemand anders, een professional, om uit het dal te komen. Desondanks hebben wij daar wel voor gekozen en achteraf ben ik daar zeer blij mee. Vanaf het begin heeft Suzana ons, voor zover mogelijk op het gemak gesteld, en vooral ons het woord laten doen.
  Elke keer slaagde zij er in om ons weer met tips naar huis te sturen waar we mee aan de slag konden. Na vijf sessies van uur vond ik het best moelijk om weer zelf verder aan de slag te gaan want we zijn er nog niet.

  Gelukkig hebben we nu wel de tips van Suzana die we in ons achterhoofd hebben en die mij en ons helpen op weg naar een gezonde en goede relatie"

  - Rob

  Wanneer je echt wilt veranderen dan ben je bij Suzana aan het juiste adres. Ik vind haar uniek in haar werkwijze. Zeer professioneel en een warme persoonlijkheid zodat ik me snel op mijn gemak voelde. Ze kan op een snelle manier doordringen tot de kern waardoor ik ook echt van binnenuit ben veranderd. Wat ik bij haar in korte tijd heb bereikt is onbetaalbaar. Suzana bedankt! Marlies.

  - Marlies

  "Suzana is een betrokken psychologe. Haar drijfveer is om mensen te helpen. Wij kwamen voor opvoedings- en relatietherapie. In tien gesprekken heeft ze ons goed begeleid.
  Ze luistert en kan de kern goed samenvatten. Op professionele wijze laat ze ons beide in onze waarde. Ze geeft inzicht en haar suggesties zijn waardevol.

  Kernwoorden zijn: professioneel, betrokken, zoekend, warm en respectvol. Wij zijn enthousiast over hoe ze ons heeft begeleid.

  - Marjan en Pieter

  "Tijdens onze relatietherapie is Suzana snel tot de kern van onze situatie gekomen en heeft ons inzichten gegeven in onszelf, de ander en onze omgeving. Alleen al door die inzichten werd ons veel duidelijk en ging veel vanzelf beter.
  Door handvatten te geven in de dagelijkse praktijk zagen wij snel resultaat en hebben we de rest in een positieve flow ervaren. Suzana zag structuren die wij niet zagen, gaf ons daar inzicht in door de juiste vragen en bood ons de sleutel tot oplossingen.
  We voelden ons meteen op ons gemak bij Suzana en hebben onze relatietherapie als zeer positief ervaren. Als het nodig is, is de drempel voor ons heel laag om nog eens terug te gaan. Iedereen die een (klein) steuntje in de rug nodig heeft raden wij dit zeker aan.

  - Marjolein en Robert

  "Begin februari bereikte onze relatie een enorm dieptepunt. Bij mij was er totale paniek, mijn man leek de weg kwijt te zijn. We konden twee dingen doen, uit elkaar gaan of hulp inroepen van een buitenstaander. Voor het laatste hebben we gekozen.
  We zijn bij Suzana terecht gekomen. Iemand die eerst analyseert, daarna probeert te achterhalen of je wel echt verder wilt met elkaar. Dan gaat ze aan de toekomst werken dus aan de oplossing. We zijn enorm gegroeid in onze relatie. Mooi om te zien dat dat zelfs op je 50e nog kan.
  We hebben veel eye-openers aangereikt gekregen. De evaluatie was ontwapenend, zelfs Suzana moest een traantje wegpinken.
  We gaan nu een vervolgstap maken in de vorm van relaxatietherapie".

  - Margo

  "Suzana helped me to understand many unconscious patterns of my behaviour and she guided me in the process of becoming more conscious and aware. During my sessions she was very kind and patient; she really gave me time and created a safe environment where I could express myself and bring to the surface my deepest emotions that I had to deal with.
  Suzana is a therapist who helped me realizing that the power is within me and she guided me carefully in the process of healing and finding my inner purpose. I felt so much better after our 2 session and with each session I was discovering and healing new depths of my soul.

  Today, thanks to her I am full of positive energy and I feel that I am in a good path of my life". 

  - Maria

  "I truly appreciate the support from Suzana during the crisis moment of my life. She is an amazing person who shows great understanding and patience towards her clients. With her help, now I feel so much better and am emotionally stable.
  I am totally ready to face the coming challenges of life and have the courage to move forwards.

  Many thanks to Suzana for all the things she has done for me".

  - Lia

  "Het moment dat ik binnen kwam bij Suzana viel er een last van mijn schouders. Zij maakte mijn problemen, hoe groot ze ook leken, inzichtelijk en gaf concrete opdrachten om aan mezelf te werken. Het vertrouwen in mijn leven heb ik weer terug!

  - Claire
  Suzana Cvetkovic
  Suzana Cvetkovic
  Relatietherapeut in Eindhoven

 • Beoordeling: 4.7 uit 5
  Op basis van 21 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  • Snel op afspraak
  Bel: 085-4014720

  Suzana Cvetkovic

  Suzana Cvetkovic

  Suzana Cvetkovic

  • Geen wachtlijst
  • Also in English
  • Snel op afspraak

  Relatietherapie Eindhoven

  Inmiddels zitten jullie samen in een negatieve spiraal. Het lijkt erop dat jullie steeds weer in dezelfde situatie belanden. Jullie willen graag deze negatieve spiraal doorbreken maar het lukt jullie niet. inmiddels worden jullie moe van deze situatie. Moe om nog te strijden. Moe om het anders te doen. Ik help jullie graag, bel gerust naar 085 – 4014720 voor een afspraak. 

  Relatietherapie Eindhoven

  Wanneer begin je aan relatietherapie?

  Jullie relatie is een beetje op, het spannende is er vanaf. Je kent elkaar door en door, en door jullie drukke levens verliezen jullie elkaar een beetje uit het oog. Weet je wat het ook is? Je hoeft geen moeite meer voor elkaar te doen, gelukkig maar, want je hebt daar noch energie voor, noch zin in.

  Relatietherapie is voor iedereen die moeite wilt doen om zijn relatie te reden. Misschien omdat er een crisis is. Dat jullie in een hele zware periode zitten. Maar het kan ook omdat het allemaal wat vanzelfsprekender is geworden en jullie stilstand willen voorkomen.

  Wat houdt relatietherapie precies in?

  Emoties zijn voor veel mensen vrij onbekende en ongrijpbare krachten in het leven. Niet alleen het huilen of lachen, maar ook de wensen, verlangens en angsten die jouw leven bepalen. Hoe je met iemand wilt omgaan, wat je geeft, wat je deelt, hoe je je aan een ander wilt verbinden. Dit zijn allemaal lastige onderwerpen die we onder woorden proberen te brengen.

  We werken met de gedachte dat je emoties zich aanpassen en dat jij je emoties kunt sturen. De emoties zélf zijn dan ook niet zo zeer het onderwerp, als wel de manier waarop jij en je partner ze kennen, weten wat ze betekenen en ze kunnen beheersen en gebruiken.

  Samen naar een oplossing zoeken

  Heb je nog vragen over relatietherapie of relatieproblemen? Bel of mail naar Relatietherapie Eindhoven ter attentie van Suzana Cvetkovic. Ik leer jullie graag kennen!

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Coaching
  • Online therapie
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels
   Kroaats

  Cliënten over Suzana Cvetkovic

  Gemiddeld geven cliënten Suzana Cvetkovic:

 • Beoordeling: 4.7 uit 5. Op basis van 21 ervaringen
 • "Door de therapie van Suzana, begrijp ik, wat het betekent om met je gevoel in contact te staan."

  - Anoniem

  "Suzana is not only a wonderful psychologist but also a very kind and nice person. Handling mental health issues and solving them is a very complicated process and she has done an incredible job when guiding me through it. She has given me emotional support, showed empathy, helped me find the reasons behind my emotions, and given direct and sincere advice when it was necessary. I wouldn't be nearly as far as I am right now without her help. I'd recommend her to anyone that needs professional support."

  - Anoniem

  "Suzana heeft ons echt inzicht gegeven waar onze relatie verbeterd kon worden."

  - Anoniem

  "Suzanna is een prettige vrouw om begeleiding van te krijgen tijdens je burn-out periode. Ze straalt warmte en begrip uit."

  - Anoniem

  "Suzanna is een topper!"

  - Anoniem

  "I enjoyed to explain my relationship situation with Suzana. She help me find a pattern I did not realize I had. Thank you!"

  - Anoniem

  Suzana helped my husband and I bring back open honest discussions in our marriage.

  - Anoniem

  Rustig, luistert goed, toegankelijk, komt met concrete tips/oefeningen.

  - Anoniem

  Suzana creëerde vanaf het eerste gesprek een open en vertrouwde sfeer waardoor ik mijn verhaal heb durven doen en mijn gedachten en emoties heb durven delen. De aanpak was vanaf het begin duidelijk, ze heeft goed doorgevraagd en bleef rustig, ook als ik emotioneel was. Daarnaast stond ze voor mij klaar als ik telefonisch hulp nodig had tussen de afspraken door.

  - Anoniem

  Ze voelt prima aan waar de schoen wringt, doch kauwt dat niet voor. Ze krijgt het voor mekaar dat je zelf tot die conclusie komt.

  - Anoniem

  Prettige rustige persoonlijkheid, verdiept zich goed in je en luistert goed. Heeft zich voorbereid voor elk gesprek en weet wat je de vorige keer verteld hebt. Geeft je de ruimte inzicht te krijgen in jezelf.

  - Anoniem

  Ze is heel rustig en stelde de juiste vragen.

  - Anoniem

  Suzana luistert, observeert en analyseert. Geeft handvatten, meningen en oplossingen waardoor problemen in één keer duidelijk en oplosbaar worden. Suzana neemt ruim de tijd waardoor je jezelf nog meer op je gemak voelt.

  - Rick

  "Het voelde voor mij persoonlijk niet goed om in een situatie te zitten waarbij je hulp nodig hebt van iemand anders, een professional, om uit het dal te komen. Desondanks hebben wij daar wel voor gekozen en achteraf ben ik daar zeer blij mee. Vanaf het begin heeft Suzana ons, voor zover mogelijk op het gemak gesteld, en vooral ons het woord laten doen.
  Elke keer slaagde zij er in om ons weer met tips naar huis te sturen waar we mee aan de slag konden. Na vijf sessies van uur vond ik het best moelijk om weer zelf verder aan de slag te gaan want we zijn er nog niet.

  Gelukkig hebben we nu wel de tips van Suzana die we in ons achterhoofd hebben en die mij en ons helpen op weg naar een gezonde en goede relatie"

  - Rob

  Wanneer je echt wilt veranderen dan ben je bij Suzana aan het juiste adres. Ik vind haar uniek in haar werkwijze. Zeer professioneel en een warme persoonlijkheid zodat ik me snel op mijn gemak voelde. Ze kan op een snelle manier doordringen tot de kern waardoor ik ook echt van binnenuit ben veranderd. Wat ik bij haar in korte tijd heb bereikt is onbetaalbaar. Suzana bedankt! Marlies.

  - Marlies

  "Suzana is een betrokken psychologe. Haar drijfveer is om mensen te helpen. Wij kwamen voor opvoedings- en relatietherapie. In tien gesprekken heeft ze ons goed begeleid.
  Ze luistert en kan de kern goed samenvatten. Op professionele wijze laat ze ons beide in onze waarde. Ze geeft inzicht en haar suggesties zijn waardevol.

  Kernwoorden zijn: professioneel, betrokken, zoekend, warm en respectvol. Wij zijn enthousiast over hoe ze ons heeft begeleid.

  - Marjan en Pieter

  "Tijdens onze relatietherapie is Suzana snel tot de kern van onze situatie gekomen en heeft ons inzichten gegeven in onszelf, de ander en onze omgeving. Alleen al door die inzichten werd ons veel duidelijk en ging veel vanzelf beter.
  Door handvatten te geven in de dagelijkse praktijk zagen wij snel resultaat en hebben we de rest in een positieve flow ervaren. Suzana zag structuren die wij niet zagen, gaf ons daar inzicht in door de juiste vragen en bood ons de sleutel tot oplossingen.
  We voelden ons meteen op ons gemak bij Suzana en hebben onze relatietherapie als zeer positief ervaren. Als het nodig is, is de drempel voor ons heel laag om nog eens terug te gaan. Iedereen die een (klein) steuntje in de rug nodig heeft raden wij dit zeker aan.

  - Marjolein en Robert

  "Begin februari bereikte onze relatie een enorm dieptepunt. Bij mij was er totale paniek, mijn man leek de weg kwijt te zijn. We konden twee dingen doen, uit elkaar gaan of hulp inroepen van een buitenstaander. Voor het laatste hebben we gekozen.
  We zijn bij Suzana terecht gekomen. Iemand die eerst analyseert, daarna probeert te achterhalen of je wel echt verder wilt met elkaar. Dan gaat ze aan de toekomst werken dus aan de oplossing. We zijn enorm gegroeid in onze relatie. Mooi om te zien dat dat zelfs op je 50e nog kan.
  We hebben veel eye-openers aangereikt gekregen. De evaluatie was ontwapenend, zelfs Suzana moest een traantje wegpinken.
  We gaan nu een vervolgstap maken in de vorm van relaxatietherapie".

  - Margo

  "Suzana helped me to understand many unconscious patterns of my behaviour and she guided me in the process of becoming more conscious and aware. During my sessions she was very kind and patient; she really gave me time and created a safe environment where I could express myself and bring to the surface my deepest emotions that I had to deal with.
  Suzana is a therapist who helped me realizing that the power is within me and she guided me carefully in the process of healing and finding my inner purpose. I felt so much better after our 2 session and with each session I was discovering and healing new depths of my soul.

  Today, thanks to her I am full of positive energy and I feel that I am in a good path of my life". 

  - Maria

  "I truly appreciate the support from Suzana during the crisis moment of my life. She is an amazing person who shows great understanding and patience towards her clients. With her help, now I feel so much better and am emotionally stable.
  I am totally ready to face the coming challenges of life and have the courage to move forwards.

  Many thanks to Suzana for all the things she has done for me".

  - Lia

  "Het moment dat ik binnen kwam bij Suzana viel er een last van mijn schouders. Zij maakte mijn problemen, hoe groot ze ook leken, inzichtelijk en gaf concrete opdrachten om aan mezelf te werken. Het vertrouwen in mijn leven heb ik weer terug!

  - Claire

  Contact

  Praktijkadres
  Cherbourglaan 53
  5627MK Eindhoven

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.