Wat Select psychologen vinden

Wat Select psychologen vinden

Ben jij geïnteresseerd in Psyned Select? Dit is wat de huidige en oud Psyned Select deelnemers er over te zeggen hebben.

Met vertrouwen en veiligheid je eigen praktijk opstarten

Psyned Select bood mij een kans om een eigen praktijk op te starten, zonder dat ik per sé de GZ-opleiding gedaan moest hebben. En in dit proces van je eigen praktijk opzetten kreeg ik alle vertrouwen en vrijheid om dat op mijn eigen manier te doen. Daarnaast kreeg ik ook goede begeleiding d.m.v. supervisie, intervisie en opleidingsdagen zodat ik inhoudelijk ook bleef groeien. Nu het traject is afgerond merk ik dat ik veel zekerder in mijn werk sta dan dat ik dat stond voordat ik bij Psyned Select begonnen ben. Ik ben dus veel zelfstandiger geworden. Mijn praktijk groeit nog steeds en dat geeft een super goed gevoel. Als ik ergens even niet uit kom, of ik wil overleggen over een casus, dan kan ik altijd contact opnemen met de andere oud-Select psychologen die ik tijdens mijn traject heb leren kennen. Mijn netwerk door heel Nederland is zo best groot geworden! Het geeft een gevoel van verbondenheid, als een soort collega's, maar dan door het hele land verspreid.

Als het je droom is om een eigen psychologenpraktijk te hebben en je wilt zonder gedoe van verzekeringen aan de slag kunnen, dan is Psyned Select een hele veilige en stevige basis hiervoor. Psyned Select helpt je om je droom te realiseren!

Annelies de Jager, afgestudeerd in 2018

Begeleiding met genoeg ruimte voor zelfstandigheid

Ik kijk terug op twee jaar waarin ik ontzettend veel heb geleerd en gegroeid ben. Psyned Select bood mij een onwijs veilig team om mijn eigen kwetsbaarheden te onderzoeken, leertherapie, supervisie en opleidingsdagen waar je je echt ontwikkelt als therapeut maar ook als mens. Bij Psyned Select kreeg ik veel persoonlijke aandacht waarbij ik gemotiveerd werd om mijn eigen affiniteit en stijl te vinden. Dankzij inspirerende collega’s en het veilige leerklimaat waarin er geen nadruk is op prestatie maar op ontwikkeling. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen in het verwezenlijken van mijn droom van een eigen praktijk.

Liza Omran - nu in opleiding

Psyned Select is als een vangnet voor het zelfstandig ondernemerschap

Toen ik met Psyned Select in aanraking kwam wist ik dat het zelfstandig ondernemerschap mij wel trok. Tegelijkertijd was ik bang dat ik onvoldoende capaciteiten had om ook daadwerkelijk de stap te zetten. In het 2-jarig opleidingsprogramma voelde ik mij direct welkom. Het voelde als een warm bad. Ik werd geprikkeld, gestimuleerd en bekrachtigd in mijn kunnen. Daarnaast was er ook ruimte om kritisch te kijken naar mijn verbeterpunten. Ik heb me gedragen gevoeld de afgelopen twee jaar totdat ik me voldoende interne kracht had ontwikkeld om als zelfstandig therapeut en ondernemer op eigen benen te staan. Daarbij heb ik, door middel van het opleidingstraject, een aantal psychologen om me heen verzameld waarop ik altijd terug kan voelen. Zo voelt het ondernemerschap nooit meer als iets wat ik alleen moet doen.

Het is spannend om de stap te nemen richting zelfstandig ondernemerschap. Allerlei negatieve gedachten zorgen ervoor dat de stap veel groter lijkt dan dat hij daadwerkelijk is. Psyned Select voelt als een vangnet en zorgt ervoor dat je je niet alleen voelt in het zelfstandig ondernemerschap. Door het 2-jarig opleidingsprogramma aan te gaan voel je je steeds sterker worden als therapeut en als ondernemer.

Psyned Select geloofde in mij toen ik nog niet volledig in mezelf durfde te geloven.

Ze denken niet in onmogelijkheden maar in kansen. Waardoor jezelf ook leert om op deze manier te denken. Je mag je eigen koers varen en krijgt de steun daarbij die je zelf kiest en bij jou past.

Roanne Helwig, afgestudeerd in 2018