Psyned Select
Het twee-jarig werk-leertraject binnen Psyned voor basispsychologen

Psyned Select

Ben jij een basispsycholoog met een ondernemershart? Het Psyned Select tweejarig werk-leertraject begeleidt jou stapsgewijs bij het opbouwen van een bloeiende praktijk als vrijgevestigd psycholoog.

Met behulp van onder meer intervisie, supervisie en interne opleidingen focus je tijdens dit traject op het verder ontwikkelen van je therapeutische vaardigheden, bedrijfsvaardigheden en het opbouwen van een netwerk. Dit kun je direct in jouw praktijk toepassen. Tegelijk kun je rekenen op extra toestroom van cliënten via Psyned. En ook al voer jij je praktijk zelfstandig, je staat er niet alleen voor. Want met het buddysyteem en vangnet is er altijd iemand met wie je kunt sparren. 

Lees hieronder meer over de inhoud van het Psyned Select werk-leertraject, over wat het jou kan brengen en hoe je je kunt aanmelden voor het programma.

Wil je weten hoe het is om het Psyned Select traject te doorlopen? Hier lees je de ervaringen van de mensen die je voor zijn gegaan.

Meer weten over Psyned Select?

Kom gezellig langs voor een kop koffie, dan leggen we uit hoe we te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen. En dan kan je meteen ons hele team ontmoeten!

Bel ons: 085-4014720

Of zoek zelf je psycholoog!

Bekijk hier welke psychologen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn:


Meer over Psyned Select

Psyned Select Opleiding

De opleiding is ingedeeld in 4 thema’s, die passen bij het kunnen voeren van een professionele en succesvolle praktijk als vrijgevestigd psycholoog.

1. De individu centraal. Denk aan opleidingsdagen over slaapklachten en burn-out, maar ook aan opleidingsdagen over mindfulness, ACT. 
2. De relatie centraal. Denk aan opleidingsdagen relaties, intimiteit en seksualiteit, maar ook aan opleidingsdagen over EFT of systeemtherapie.
3. Jezelf als instrument. Denk aan opleidingsdagen over genogrammen of overdracht en tegenoverdracht.
4. Ondernemerschap. Denk aan opleidingsdagen over bedrijfsvoering, marketing, hoe zet je je sociale kaart op, hoe bouw je een website, maar ook: hoe zorg je voor jezelf als zelfstandige.

Het opleidingstraject is een zichzelf herhalend programma, waardoor je op elk moment kunt instromen.

Supervisie/leertherapie

Voor alle Select psychologen faciliteren we Supervisie en/of Leertherapie. We vinden dit ontzettend belangrijk ik het kader van kwaliteit van de behandeling, maar ook in het kader van jouw ontwikkeling als mens en psycholoog. Bij aanvang van het traject kijken we samen met jou waar je de meeste ondersteuning bij kunt gebruiken.

Intervisie

Eén van de vaakst genoemde voordelen van het volgen van een werk-leertraject bij Psyned Select is: contact met je collega’s. Iedere Select psycholoog volgt zeer regelmatig intervisie, waarbij je met je collega’s casuïstiek bespreekt waarin je vastloopt of tips zou willen. Dit maakt je niet alleen een betere behandelaar, maar zorgt ook voor een echt teamgevoel, ondanks dat je allemaal zelfstandig praktijk voert.

Buddy

Deze prettige collegiale omgeving vind je ook terug in ons Buddysysteem; elke Select psycholoog wordt gekoppeld aan een andere Select psycholoog, met wie je regelmatig contact onderhoudt om te kunnen sparren over alles wat met je praktijk te maken heeft.

Vangnet

Ook wanneer je te maken krijgt met crisissituaties, zoals acute suïcidaliteit of geweld in huis sta je er niet alleen voor. Voor deze uitzonderingssituaties is een draaiboek met stappenplan beschikbaar en ook een achterwacht van senior collega’s die je altijd kunt bellen.

Vereisten en aansluiten

Voor wie is Psyned Select?

Psyned Select is er voor die psychologen die in een fijne, vrije werkomgeving willen werken. Wij geloven in behandelen op maat, waarbij de cliënt altijd centraal staat. Bij de ene cliënt betekent dat het volgen van een behandelprotocol, terwijl bij de andere cliënt moet deze juist weer losgelaten worden. Op deze manier kunnen we samen de beste zorg leveren. Dit betekent dat je als psycholoog graag persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen geeft van hoge kwaliteit, in je eigen praktijk. Tegelijk ben je tijdens dit traject nauw verbonden met je collega’s, zodat je naast het zelfstandig ondernemen toch een team vormt.

Vereisten aansluiten Psyned Select 

Wij zoeken altijd enthousiaste en betrokken psychologen en systeemtherapeuten die onze visie op de zorg delen en in zichzelf willen investeren. Vereisten om deel te kunnen nemen aan het Psyned Select  opleidingsprogramma zijn:

1. Je hebt een Master Psychologie afgerond op de universiteit.
2. Je bent minimaal 3 à 4 dagdelen per week beschikbaar voor cliënten en daarnaast tot 8 uur per maand voor scholing.
3. Waarvan voor cliënten minimaal 1 avond beschikbaar is per week.
4. Je hebt voldoende werkervaring om direct zelfstandig te kunnen starten als behandelend psycholoog d.m.v. voornamelijk CGT, ACT en/of systeemtherapie (uitgebreide eerste lijn problematiek).
5. Je hebt een ondernemende kijk op de GGZ.
6. Je bent ZZP-er of bereid om ZZP-er te worden.

Interesse?

Wil je je aanmelden of meer informatie over het opleidingsprogramma? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Albert Ruiten via albert@psyned.nl. Hij zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Doorstromen Psyned

Doorstromen na Psyned Select traject

Na het afronden van het Psyned Select  traject kan je als behandelaar doorstromen naar Psyned. Psychologen die aangesloten zijn bij Psyned maken gebruik van onze marketing expertise, onze finance expertise en natuurlijk van ons secretariaat. Zo blijf je bereikbaar en zichtbaar, ook na je werk-leertraject. Lees daar hier meer over of vraag Julia van Alphen naar de mogelijkheden.