Cliënt ervaringen Willem Klumper

Cliënt ervaringen Willem Klumper

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Maarten, 37 (PTSS)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Als politie agent kan je van alles tegenkomen in je werk. Ik had alleen niet in de gaten dat de gebeurtenissen zich opstapelden tot dat ik op het werk totaal in elkaar klapte. Ik durfde niet naar de bedrijfsarts, maar kwam via een kennis in contact met Willem. Hij heeft me met EMDR weer op de rails gekregen en kan nu weer tegen de emotionele kanten van het politievak”.
Maartje, 23 (Depressief na seksueel misbruik)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik vond het doodeng om over deze zwarte periode uit mijn leven te praten, maar het moest. Ik konzo echt niet verder. Willem heeft mij op m’n gemak gesteld, het probleem helder in kaart gebracht en met EMDR de emotionele lading weggehaald.”
Pieter, 63 (last van woede aanvallen)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Willem heeft de bron van mijn woede aanvallen opgezocht en onschadelijk gemaakt. Ik heb nooit gedacht dat het overlijden van mijn vader mij nu nog zo in de weg kon zitten.”

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Willem Klumper