Therapie Dordrecht - Maria Jacobse
Maria Jacobse
Maria Jacobse

Therapie Dordrecht

Het begint allemaal met het vinden van een doel. Dat is zo’n belangrijke drijfveer. Hoe diep je ook in de put zit, als je weer een doel krijgt om voor te leven en om verbinding mee te maken, dan zul je ervaren dat je de goede kant op gaat.

Afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk.

Therapeut Dordrecht

Mijn naam is Maria Jacobse, ik ben therapeut in Dordrecht. In mijn praktijk kun je terecht voor contextuele therapie en EFT Relatietherapie. Ik kan je helpen als je op een bepaald punt in je leven bent vastgelopen, bijvoorbeeld op je werk of in je relatie. Dat kan met je partner zijn, maar ook in de relatie met vrienden of familie. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in problematiek die te maken heeft met rouw en overlijden, en werk ik veel met mensen die ernstig ziek zijn.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek brengen we het probleem in kaart. Ik doe dat vaak op schematische wijze door middel van een genogram. Op die manier kunnen we heel snel zien waar bepaalde gevoelens of eigenschappen vandaan komen en hoe ze aan jou zijn doorgegeven. Daarnaast draait onze eerste kennismaking om het peilen van verwachtingen en formuleren van doelen, het is belangrijk dat we daarin een overeenstemming kunnen vinden.

Maatwerk

Therapie is maatwerk en ik kijk per cliënt welke methode het best past. Het is mijn doel dat jij je op je gemak voelt. Dat doe ik door rust te creëren in de praktijk; het is een veilige omgeving waarin je alles mag zeggen. Er zijn geen taboes en we zoeken samen naar een weg die begaanbaar is. Wat is er precies aan de hand? Begin maar waar jíj wilt beginnen.

Ik zet je in je kracht

Tegelijkertijd schuw ik het niet om moeilijk onderwerpen aan te snijden. Ik deins niet zo snel terug van complexe problematiek en durf ook de pijnpunten te benoemen. Zelfreflectie speelt daarom ook een grote rol binnen onze gesprekken. Door kritische vragen te stellen wil ik je een duwtje in de rug geven en krijg je handvatten om meer in je eigen kracht te komen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een sessie relatietherapie van 90 minuten kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact met Therapie Dordrecht

Wil je meer weten over therapie in Dordrecht of wil je een afspraak maken? Bel of mail naar Therapie Dordrecht ter attentie van Maria Jacobse Ik leer je graag kennen!

Over Maria Jacobse - Therapie Dordrecht

Tijdens mijn werk in de medische sector heb ik van dichtbij kunnen zien welke rol de psyche speelt op de weg naar herstel. Dat is mijn drijfveer geweest om therapeut te worden. Ik heb vervolgens eerst een master contextuele therapie gevolgd en specialiseerde me daarna in Emotional Focus Therapie(EFT).

Betrouwbaar

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en ben in 2007 mijn eigen praktijk voor psychosociale- contextuele hulpverlening en EFT therapie begonnen. Ik ben betrouwbaar, vasthoudend en motiverend, en dat zijn wat mij betreft dé ingrediënten om iemand weer in stabiliteit te brengen. En niet alleen met zichzelf, maar ook in verbinding met anderen.

Handvatten

Het is mooi om te zien wanneer iemand met behulp van de aangereikte handvatten weer verder kan. Ik merk dat een persoon dan echt tot z’n recht komt. Dat geldt ook voor relaties, ik vind het prachtig als een echtpaar besluit om samen verder te gaan. Tegenwoordig heeft iedereen zoiets van: past het niet meer, dan gooi je het weg. Maar je kunt iets niet zomaar weggooien, want je neemt altijd iets mee.

Contact met Therapie Dordrecht

Wil je meer weten over therapie in Dordrecht of wil je een afspraak maken? Bel of mail naar Therapie Dordrecht ter attentie van Maria Jacobse Ik leer je graag kennen!

Cliënt ervaringen over Therapie Dordrecht

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Maria Jacobse

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Therapie Dordrecht

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Dordrecht.

Praktijklocatie Puttershoek

Je kunt ook bij mij terecht in mijn praktijk in Puttershoek, Laning 11.

Maria Jacobse
Stevensweg 83
3319 AJ Dordrecht