Cliënt ervaringen Kay-Lee Vermeulen

Cliënt ervaringen Kay-Lee Vermeulen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Simon, 31 (burnout en depressie)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik kwam met tegenzin voor het eerst bij een psycholoog, maar ben door mijn gesprekken met Kay-Lee daadwerkelijk tot de kern van mijn burnout gekomen. Hier heb ik de rest van mijn leven profijt van”.

Melissa, 26 (paniekstoornis en hypochondrie)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik heb door mijn gesprekken met Kay-Lee mijn leven weer onder controle gekregen. Het onder ogen zien van mijn angsten ging rustig, op mijn eigen tempo en manier. Hele prettige ervaring”.

Bob, 24 (ADD en seksualiteitsproblematiek)
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Tijdens de gesprekken merkte ik aan alles dat Kay-Lee precies begreep hoe ik me voelde. Zij wist alle juiste vragen te stellen om mij aan het denken te zetten. Ik heb mezelf beter leren kennen en kijk weer uit naar de toekomst”.

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Kay-Lee Vermeulen