Samen aan de slag bij Psycholoog Schiedam
Kay-Lee Vermeulen
Kay-Lee Vermeulen

Psycholoog Schiedam

Het blijft mooi om te horen dat mensen gelukkiger zijn geworden of dat ze een bepaald probleem hebben aangepakt. Met behulp van therapie is hun zelfbeeld verbeterd en het is zo bijzonder dat ik ze als psycholoog heb mogen begeleiden in dat proces.

Afspraken ook mogelijk buiten kantoortijden!

Psycholoog Schiedam - Samen aan de slag

Mijn naam is Kay-Lee Vermeulen, ik ben psycholoog in Schiedam. In mijn praktijk kun je terecht met allerhande klachten, maar ik ben gespecialiseerd in het behandelen van problematiek rondom relaties en seksualiteit. Daarnaast kun je bij mij aankloppen voor hulp bij burn-outs, depressies en een negatief zelfbeeld.

Eerste gesprek

Tijdens onze eerste kennismaking krijg jij de ruimte om te vertellen waarom je een afspraak hebt gemaakt. Als je ervoor kiest om aan jezelf te gaan werken, dan kan dat al een enorme opluchting geven, maar nu gaan we een volgende stap zetten. Ik ben benieuwd naar jouw achtergrond en ga je sociale gegevens in kaart brengen om een beeld te krijgen van de problematiek. Ik vind het belangrijk dat we elkaar begrijpen en vraag daarom al direct bij dat eerste gesprek naar feedback op mijn werkwijze en wat je precies van de therapie verwacht.

Behandeldoelen

Al direct na het eerste gesprek zal ik behandeldoelen opstellen; we gaan dus meteen aan de slag. Dat betekent dat we ook snel resultaat kunnen boeken. Natuurlijk is iedereen verschillend, maar vaak is er na een paar gesprekken al zoveel bewustzijn gecreëerd dat het een stuk beter gaat. Ik werk daarnaast niet alleen heel doelgericht, ik geef ook opdrachten mee zodat je tussen onze sessies aan jezelf kunt werken.

Mijn werkwijze

Openheid en eerlijkheid vind ik ontzettend belangrijk, dat typeert ook zeker mijn werkwijze als psycholoog. Niets is te gek of raar en tijdens onze gesprekken kan alles besproken worden. Ik kijk daarbij heel goed naar wat het beste bij jou past, ik hou niet van protocollen. Ik pas mijn therapie liever aan op wat jij nodig hebt.

Tarief en duur

Een afspraak bij Psycholoog Schiedam kost € 95 en duurt 45 minuten, voor relatietherapie betaal je € 150 per sessie van 75 minuten, buiten kantoortijden komt er € 20 extra bij.

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Collega psycholoog Désirée Mark

In mijn praktijk werk ik samen met psycholoog Désirée Mark, zij neemt een deel van de behandelingen waar in onze praktijk. Kijk voor meer informatie over Désirée op haar profiel.

Contact met Psycholoog Schiedam

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Schiedam? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Schiedam ter attentie van Kay-Lee Vermeulen.

Psycholoog Schiedam - Samen aan de slag

Behulpzaamheid zit in mijn karakter en ik ben altijd ontzettend geïnteresseerd geweest in persoonlijkheden. Waarom denken mensen op een bepaalde manier en waarom ben je zoals je bent? Dat waren vragen waar ik me al op jonge leeftijd mee bezig hield. Het was dus eigenlijk heel vanzelfsprekend dat ik psychologie ging studeren.

Afgestudeerd als klinisch psycholoog

Tijdens mijn studie psychologie aan de Universiteit van Utrecht werd ik het meest aangetrokken door de klinische kant van het vak. Ik vind het interessant om uit te zoeken hoe het brein werkt en hoe stoornissen ontstaan. Ik ben afgestudeerd op een academisch onderzoek naar verschillende behandelmethoden voor burn-outs. Daarnaast heb ik vanuit mijn interesse in seksualiteit en relaties een aanvullende cursus seksuologie gevolgd.

Ervaring

Op basis van mijn eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om je problemen aan te pakken. Na mijn afstuderen heb ik ervaren hoe je als jong volwassene voor zo veel keuzes kan staan. Ik vroeg me af wat ik wilde, wie ik was en of ik op het juiste pad zat. Daarnaast worstelde ik met mijn geaardheid, wat voor veel verwarring zorgde.

Ik heb mijn problemen stap voor stap aangepakt en die wijsheid kan ik doorgeven in mijn praktijk. Ik wil mensen helpen en begeleiden vanuit mijn kracht, mijn eigen ervaring en mijn passie voor psychologie. Op basis van mijn levenservaring kan ik écht begrip voor iemand opbrengen.

Contact met Psycholoog Schiedam

Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologen in Schiedam? Bel 085-4014720 of stuur een e-mail naar Psycholoog Schiedam ter attentie van Kay-Lee Vermeulen.

Cliëntervaringen over Psycholoog Schiedam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Bob, 24 (ADD en seksualiteitsproblematiek) over Kay-Lee Vermeulen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Tijdens de gesprekken merkte ik aan alles dat Kay-Lee precies begreep hoe ik me voelde. Zij wist alle juiste vragen te stellen om mij aan het denken te zetten. Ik heb mezelf beter leren kennen en kijk weer uit naar de toekomst”.

Neem contact op met Psycholoog Schiedam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Schiedam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Schiedam.

Kay-Lee Vermeulen
De Brauwweg 38-44
3125 AE in Schiedam