Psycholoog Schiedam
Maak kennis met onze behandelaar.
Paula Koolmees
Paula Koolmees

Psycholoog Schiedam

Als psycholoog voer ik mijn werk uit op de manier die ik het beste vind. Ik geef je veel aandacht, ben betrokken en maak het niet zwaarder of moeilijker dan het is.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Delft.

Werken vanuit je kracht bij Psycholoog Schiedam

Als je bij Psycholoog Schiedam in behandeling komt zul je merken dat ik je goed naar je luister. We bespreken je klacht, jij doet jouw verhaal en ik zorg ervoor dat ik het begrijp. Je klacht is echter maar een klein deel van de behandeling, er zal ook veel aandacht zijn voor alle andere dingen die jij kunt, wilt en doet. Zo krijg ik niet alleen een beeld van je klacht, maar ook van wie jij bent en waar jouw talenten liggen.

Op weg geholpen worden bij Psycholoog Schiedam
Het is misschien moeilijk om het je voor te stellen, maar ik richt me tijdens de behandeling niet alleen op je klacht. Naast je hulpvraag zie ik namelijk ook jouw talenten, kwaliteiten en je kracht. Dit is waar de behandeling bij Psycholoog Schiedam op gericht is. Ik gebruik niet zomaar een behandelmethode, maar een methode die werkt en bij jou past.

De manier waarop ik me tijdens de behandeling opstel is betrokken, duidelijk en snel. Ik maak het niet moeilijker of zwaarder dan het is, alles is er op gericht om je zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken.

Tarief en Duur
Een individuele afspraak bij Psycholoog Schiedam duurt 45 minuten en kost 90 euro. Het eerste gesprek, de intake, duurt 60 minuten en kost 110 euro. Kom je 's avonds of in het weekend? Dan betaal je een toeslag van 20 euro per consult.

Voor relatietherapie of een andere afspraak met twee of meer personen betaal je 110 euro voor het intakegesprek van 60 minuten en 100 euro voor een vervolgafspraak van 45 minuten. Ook hier geldt een toeslag van 20 euro voor afspraken die 's avonds en in het weekend plaatsvinden. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Wil je een afspraak afzeggen? Doe dat dan minstens 48 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact
Wil je meer weten over psychologen in Schiedam of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Schiedam ter attentie van Paula Koolmees. Je kunt ook bij me terecht in mijn praktijk in Delft. Ik leer je graag kennen!

Over Mij - Paula Koolmees - Psycholoog Schiedam

Als kind al zat ik veel met mijn neus in de boeken. Ik genoot van de verhalen, de motieven en het leven. De manier waarop mensen handelen, waarom ze doen wat ze doen en wat ze beweegt vind ik erg interessant. Niet voor niets ben ik na mijn middelbare school psychologie gaan studeren.

Het halve werk
Ik studeerde in Nijmegen en vond mijn studie erg interessant. Mijn aanleg voor het vak en verlangen naar diepgang en waardevol leven kwamen goed tot hun recht. Toch merkte ik dat vooral in de praktijk aan de slag wou gaan. De boeken bleken slechts het halve werk, ik wou graag samen met iemand aan het werk gaan.

Eigen praktijk
Na mijn afstuderen heb ik op verschillende plekken gewerkt. Als ambulant hulpverlener, groepsleider, schoolmaatschappelijk werker en psycholoog. Na het opdoen van deze ervaringen besloot ik mijn eigen praktijk te beginnen.

In mijn eigen praktijk Psycholoog Schiedam ben ik helemaal op mijn plek. Ik kan mijn werk doen op de manier die ik het beste vind. Dit doe ik met extra aandacht en betrokkenheid en zonder het zwaarder of moeilijker te maken.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd lees ik nog steeds graag, het liefst met de kat op schoot. Ook hou ik van dansen en films. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter.

Contact
Wil je meer weten over mij of mijn praktijk? Bel dan naar Psycholoog Schiedam ter attentie van Paula Koolmees. Ik leer je graag kennen!

Cliëntervaringen Psycholoog Schiedam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Venna over Paula Koolmees psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik een tijdje niet lekker in mijn vel zat, besloot ik om een psycholoog te benaderen. Ik besloot om naar Paula Koolmees te gaan en kon vrijwel direct bij haar terecht. Paula is een warme en zachte vrouw die erg goed kan luisteren. Ze luistert aandacht, vraagt door en is altijd oprecht geïnteresseerd in het verhaal. Wat ik erg fijn vind aan de sessies, is dat er veel advies wordt gegeven. Door direct met de adviezen aan de gang te gaan, merk je dat je erg snel vooruitgang boekt. Kortom, ik ben blij dat ik bij Paula terecht ben gekomen en ben erg tevreden over haar."

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Schiedam. Je kunt ook terecht in mijn praktijk in Delft.

Paula Koolmees
Over de Vesten 5
3116 AD Schiedam

Neem Contact Op Met Psycholoog Schiedam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht