Cliënt ervaringen Christine Heijnen

Cliënt ervaringen Christine Heijnen

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Janneke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Onrustig, onzeker, slecht slapen, niet goed in mijn vel. Ik zat vast in mijn gedachten en wist niet meer hoe ik verder moest. Ik ben in therapie gegaan bij Christine. Zij heeft naar mij geluisterd, mijn problemen geanalyseerd. Elke keer als ik bij haar kwam, gebruikte zij weer een hele andere manier om mij te benaderen. Een verrassende werkwijze! Ik heb geleerd het kind in mij (mijn gevoel) meer ruimte te geven. Het lijkt wel of ik een stuk bagage achtergelaten heb. Ik kan eindelijk mijzelf zijn en ben los van de negatieve gevoelens.”

Bart
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Door de therapie heb ik geleerd dat ik zelf de kracht en mogelijkheden bezit om problemen op te lossen. Doordat ik inzicht heb verkregen in het hoe en waarom ik bepaalde dingen doe kan ik er beter mee omgaan en bewaak ik beter mijn eigen grenzen. Deze therapie benadert problemen vanuit verschillende aspecten en geeft veel duidelijkheid! Ik heb gemerkt dat als ik mijn houding verander, de mensen om mij heen ook veranderen!”

 

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Christine Heijnen