Therapeut Sassenheim - Hulp in Sassenheim - Christine Heijnen
Christine Heijnen
Christine Heijnen

Therapeut Sassenheim

Voordat ik aan de slag ging als therapeut begon ik als juf in het lager onderwijs. In het begin een hele uitdaging, leuk en mooi werk om te doen, maar na een aantal jaren was de uitdaging weg. Ik ging er coaching bij doen, en daar leerde ik mijn kracht en ook mijn passie voor het werken met mensen kennen. De momenten dat er 'iets' gebeurt in iemand is prachtig. Dat ik hier iets in kan betekenen, dát is waar ik het voor doe.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Therapeut Sassenheim

Het middelpunt van de behandeling ben jij. Niet jouw klacht, noch de doelen die je jezelf stelt. Dat klinkt logisch, maar het gaat verder dan je zo op het eerste oog zou denken. Jij hebt namelijk alles in huis om jezelf verder te helpen. Je hebt de kwaliteiten en talenten om jouw leven in te richten zoals jij dat wilt. Ik kan mij voorstellen dat het nu misschien niet zo voelt, maar je zult snel merken dat jij jezelf herontdekt.

Therapeut Sassenheim is persoonlijk en confronterend

De behandeling door middel van integratieve psychotherapie werkt op een positieve manier aan het hervinden van jezelf. Dat kan soms best confronterend zijn en in sommige gevallen zelfs een schok. Gaandeweg de jaren heb je heel veel vaste patronen ontwikkeld en methoden om ‘te overleven’ - we vinden uit wat er gebeurt als je die doorbreekt, als je jezelf toestaat door te dringen tot de kern.

Persoonlijke groei

Je merkt ook dat de behandeling zich niet beperkt tot één enkel aspect van jou. Je bent een complex mens, van je lichaam tot je geest en de omgeving waarin je leeft. Het heeft allemaal te maken met jou en wat er nu speelt. We maken het niet moeilijker dan het is, ook niet zwaarder. We ontrafelen de storm en vinden de plekken van waaruit je weer kunt groeien. Om te worden wie je bent, want dat is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Tarief en duur

Een afspraak duurt een uur en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, duurt een uur en reken ik 95 euro. De benoemde kosten zijn inclusief 21% BTW. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Contact Therapeut Sassenheim

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Therapeut Sassenheim ter attentie van Christine Heijnen. Ik leer je graag kennen!

Over mij

Mijn verhaal begint bij een grote natuurlijke nieuwsgierigheid. Al zolang ik me kan herinneren wil ik weten ‘hoe mensen in elkaar zitten’, wil ik ‘snappen wat er van binnen speelt’. Vanaf de eerste dag bij de opleiding voor integratief therapeut wist ik dat ik thuis was. De lesstof, de praktijkervaringen, het werken met mensen.

Blijven studeren

Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die keuze toen heb gemaakt. Gretig van de lesstof ben ik na mijn afstuderen cursussen en opleidingen blijven volgen, EMDR, mindfulness, enzovoorts. Dat doe ik voor mezelf, maar ook omdat ik het belangrijk vind dat ik mijn cliënten een heel breed pallet aan mogelijkheden kan geven, iedereen is toch anders en bij de één werkt het ene goed en bij de ander het andere.

De weg is mooi

Het mooie van mijn werk, is het werk. Natuurlijk zijn de momenten dat er ‘iets’ gebeurt in iemand prachtig, maar het samen onderzoeken, ontdekken en ontginnen van een deel van iemand zijn weg - dat ik daarbij mag zijn, dat ik daar iets in kan betekenen, dát is waar ik het voor doe.

Contact Therapeut Sassenheim

Heb je een vraag of wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail mij dan snel naar Therapeut Sassenheim ter attentie van Christine Heijnen. Ik leer je graag kennen!

Clientervaringen Christine Heijnen

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Bart over Christine Heijnen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Door de therapie heb ik geleerd dat ik zelf de kracht en mogelijkheden bezit om problemen op te lossen. Doordat ik inzicht heb verkregen in het hoe en waarom ik bepaalde dingen doe kan ik er beter mee omgaan en bewaak ik beter mijn eigen grenzen. Deze therapie benadert problemen vanuit verschillende aspecten en geeft veel duidelijkheid! Ik heb gemerkt dat als ik mijn houding verander, de mensen om mij heen ook veranderen!”

 

Contactgegevens van Christine Heijnen

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Sassenheim.

Christine Heijnen
Snoeklaan 34
2215 XG Voorhout (Nabij Sassenheim)