Bram Wernsen
Bram Wernsen
Psycholoog Rotterdam

 • Gravendijkwal 66
  3014EG Rotterdam

  Psycholoog Rotterdam

  Betrokken, vakkundig, zorgvuldig en gemotiveerd. Dit zijn de woorden waarmee je het beste kunt omschrijven hoe ik mijn werk als psycholoog uitvoer. Ik weet dat veel mensen blijer en gelukkiger kunnen zijn en ik vind het dan ook erg prettig dat ik hier een bijdrage aan kan leveren en dingen lichter en plezieriger kan maken. Het hoeft namelijk lang niet altijd ingewikkeld te zijn. Psycholoog Rotterdam maak het makkelijker.

  Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

  Mogelijkheden en inzichten bij Psycholoog Rotterdam

  Je wilt veranderen, weer van het leven genieten. Dingen moeten anders, alleen weet je niet hoe je dit kunt bereiken. Wat je wel weet is dat je het niet alleen kunt. Ik help je graag om de verandering in gang te zetten.

  Open en eerlijk je verhaal doen

  Misschien ben je onzeker of gespannen als je voor de eerste keer bij me komt. Dit is logisch, je weet niet goed wat je kunt verwachten en het is spannend om je verhaal te doen aan een onbekende. Ik help je zo snel mogelijk van deze onzekerheid af. Het gaat immers om jou, en het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodat je open en eerlijk je verhaal kunt doen.

  Antwoorden en oplossingen vinden bij Psycholoog Rotterdam

  Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende klachten en vraagstukken zoals depressie, burn-out, angst, trauma en rouw- en verliesverwerking. Natuurlijk kun je ook andere hulpvragen aan me voorleggen.

  Soms is het duidelijk waar je aan wilt werken. Je weet wat er aan de hand is, waar je klachten door veroorzaakt worden. Maar het kan ook zijn dat je het niet precies weet. Je weet dat er iets niet goed gaat, maar je kunt niet precies omschrijven wat er aan de hand is. Ook in dat geval kan ik je helpen. Je doet je verhaal, ik help je daarbij en samen werken we naar het vinden van antwoorden en oplossingen.

  Gespecialiseerd in depressie en dwang

  Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van depressies en dwangstoornissen, ook wel OCD of OCS genoemd. Deze klachten kunnen op verschillende manieren behandeld worden.

  Behandeling op maat

  De behandeling bij Psycholoog Rotterdam is persoonlijk en op maat, dat wil zeggen afgestemd op jouw hulpvraag, voorkeur en kwaliteiten. Ieder mens en iedere klacht is namelijk uniek. Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken en stem deze af op jou. Jij bent namelijk de kern van de behandeling, het gaat om jou. Ik help je op weg, ondersteun je en geef je nieuwe mogelijkheden en inzichten maar jij bent degene die je klacht kan verhelpen.

  Tarief en duur

  Een afspraak bij Psycholoog Rotterdam – Bram Wernsen duurt 50 minuten en kost €95. Buiten kantoortijden is een afspraak ook mogelijk ik breng dan €20,- extra in rekening.

  Een afspraak afzeggen kan altijd maar doe dit wel minstens 24 uur van te voren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het helaas in rekening brengen.

  Contact Psycholoog Rotterdam

  Wil je meer weten over psychologen in Rotterdam of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Bram Wernsen. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

  Over mij – Bram Wernsen – Psycholoog Rotterdam

  Als persoon ben ik nieuwsgierig naar de binnenwereld van de mensen en het leven zelf. Naar wat je mee kunt maken, kunt beleven en kunt voelen. Ik bevind me daarom graag tussen de mensen en hou er van om lange gesprekken te voeren. Dit zie ik terug in mijn werk bij Psycholoog Rotterdam. Je voelt je bij mij snel op je gemak, ik maak eenvoudig contact en begrijp je.

  Ronddwalen in de menselijke geest

  In eerste instantie wou ik rechercheur worden. Wat me hierin aansprak is het puzzelen, het ronddwalen in de menselijke geest en daar onderzoeken wat er precies is gebeurd. Eigenlijk is de stap naar psychologie dan ook niet vreemd en groot.

  Het belang van de wetenschap

  Mijn studie psychologie ging me eenvoudig af. Zowel de theorie als de praktijk (het doen van onderzoek) vond ik erg interessant. Als psycholoog goed, zorgvuldig en transparant te werk gaan vind ik erg belangrijk. Hierom is het belangrijk de stappen te doorlopen en mogelijkheden uit te sluiten. Daarnaast biedt de wetenschap de basis van de psychologie, het geeft zekerheden en ik kan wetenschappelijk bewezen methoden aanbieden.

  De traditionele technieken en inzichten vul ik bij Psycholoog Rotterdam aan met nieuwe technieken. Door te meten, de juiste apparatuur tot je beschikking te hebben en deze met zorg en betrokkenheid in te zetten kun je mooie resultaten boeken.

  Vrije tijd

  In mijn vrije tijd hou ik me veel bezig met opleidingen en bijscholingen. Ook kijk ik graag naar Zweedse krimi’s.

  Contact met Psycholoog Rotterdam

  Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Bram Wernsen. Ik leer je graag kennen!

  Klachten

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Fibromyalgie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Trauma
  • Zingevingsvragen

  Behandelvormen

  • Oplossingsgerichte therapie
  • Talen

   Engels

  Aangesloten bij

  Laatste cliëntervaring

  “Ik heb vaker wat hulp nodig gehad maar ben nog nooit zo goed geholpen als door Bram. Ik voelde mij zeer snel op mijn gemak. Bij alles wat ik aankaarte speelde Bram er zeer deskundig op in. Ik vond de gesprekken zeer verhelderend en ik voelde me steeds beter. Het gaat nu al lange tijd goed maar denk nog regelmatig terug aan wat ik allemaal geleerd heb en hoe blij ik daar nog steeds mee ben!Mocht ik ooit hulp nodig hebben dan klop ik graag bij Bram aan”.

  - Sandy

  Cliënten over Bram Wernsen

  Gemiddeld geven cliënten Bram Wernsen:

 • Beoordeling: 5 uit 5. Op basis van 3 ervaringen
 • Laatste cliëntervaring:

  “Ik heb vaker wat hulp nodig gehad maar ben nog nooit zo goed geholpen als door Bram. Ik voelde mij zeer snel op mijn gemak. Bij alles wat ik aankaarte speelde Bram er zeer deskundig op in. Ik vond de gesprekken zeer verhelderend en ik voelde me steeds beter. Het gaat nu al lange tijd goed maar denk nog regelmatig terug aan wat ik allemaal geleerd heb en hoe blij ik daar nog steeds mee ben!Mocht ik ooit hulp nodig hebben dan klop ik graag bij Bram aan”.

  - Sandy

  Contact

  Praktijkadres

  Gravendijkwal 66

  3014EG Rotterdam


  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


  Bram Wernsen
  Bram Wernsen
  Psycholoog in Rotterdam
  • Beoordeling: 5 uit 5
   Op basis van 3 ervaringen
  • Also in English
  Bel: 085-4014720