Psycholoog Rotterdam - Bram Wernsen - Ik maak het je makkelijker
Bram Wernsen
Bram Wernsen

Psycholoog Rotterdam

Betrokken, vakkundig, zorgvuldig en gemotiveerd. Dit zijn de woorden waarmee je het beste kunt omschrijven hoe ik mijn werk als psycholoog uitvoer. Ik weet dat veel mensen blijer en gelukkiger kunnen zijn en ik vind het dan ook erg prettig dat ik hier een bijdrage aan kan leveren en dingen lichter en plezieriger kan maken. Het hoeft namelijk lang niet altijd ingewikkeld te zijn. Psycholoog Rotterdam maak het makkelijker.

Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Mogelijkheden en inzichten bij Psycholoog Rotterdam

Je wilt veranderen, weer van het leven genieten. Dingen moeten anders, alleen weet je niet hoe je dit kunt bereiken. Wat je wel weet is dat je het niet alleen kunt. Ik help je graag om de verandering in gang te zetten.

Open en eerlijk je verhaal doen

Misschien ben je onzeker of gespannen als je voor de eerste keer bij me komt. Dit is logisch, je weet niet goed wat je kunt verwachten en het is spannend om je verhaal te doen aan een onbekende. Ik help je zo snel mogelijk van deze onzekerheid af. Het gaat immers om jou, en het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodat je open en eerlijk je verhaal kunt doen.

Antwoorden en oplossingen vinden bij Psycholoog Rotterdam

Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende klachten en vraagstukken zoals depressie, burn-out, angst, trauma en rouw- en verliesverwerking. Natuurlijk kun je ook andere hulpvragen aan me voorleggen.

Soms is het duidelijk waar je aan wilt werken. Je weet wat er aan de hand is, waar je klachten door veroorzaakt worden. Maar het kan ook zijn dat je het niet precies weet. Je weet dat er iets niet goed gaat, maar je kunt niet precies omschrijven wat er aan de hand is. Ook in dat geval kan ik je helpen. Je doet je verhaal, ik help je daarbij en samen werken we naar het vinden van antwoorden en oplossingen.

Gespecialiseerd in depressie, dwang en rTMS

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van depressies en dwangstoornissen, ook wel OCD of OCS genoemd. Deze klachten kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Omdat ik eveneens gespecialiseerd ben in rTMS zet ik deze behandelmethode vaak in.

rTMS (Repetitieve Transcraniele Magnetische Stimulatie) is een nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode voor de behandeling van depressie en dwang. De behandeling zorgt ervoor dat de communicatie tussen de verschillende hersengebieden verbetert, waardoor de depressieve en dwangklachten afnemen. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het aan te bevelen de behandeling te combineren met gesprekken.    

Behandeling op maat

De behandeling bij Psycholoog Rotterdam is persoonlijk en op maat, dat wil zeggen afgestemd op jouw hulpvraag, voorkeur en kwaliteiten. Ieder mens en iedere klacht is namelijk uniek. Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken en stem deze af op jou. Jij bent namelijk de kern van de behandeling, het gaat om jou. Ik help je op weg, ondersteun je en geef je nieuwe mogelijkheden en inzichten maar jij bent degene die je klacht kan verhelpen.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Rotterdam kost € 95 per sessie. Een rTMS afspraak kost € 75 en duurt 30 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen. Over het algemeen hebben we tussen de 5 en de 10 behandelingen nodig.

Mogelijk krijg je een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Dit verschilt echter per verzekering en varieert van een volledige vergoeding tot een maximaal aantal sessies of helemaal niets. Je doet er goed aan dit van te voren af te stemmen met jouw verzekeraar.

Contact Psycholoog Rotterdam

Wil je meer weten over psychologen in Rotterdam of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Bram Wernsen. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Ik leer je graag kennen!

Over mij - Bram Wernsen - Psycholoog Rotterdam

Als persoon ben ik nieuwsgierig naar de binnenwereld van de mensen en het leven zelf. Naar wat je mee kunt maken, kunt beleven en kunt voelen. Ik bevind me daarom graag tussen de mensen en hou er van om lange gesprekken te voeren. Dit zie ik terug in mijn werk bij Psycholoog Rotterdam. Je voelt je bij mij snel op je gemak, ik maak eenvoudig contact en begrijp je.

Ronddwalen in de menselijke geest

In eerste instantie wou ik rechercheur worden. Wat me hierin aansprak is het puzzelen, het ronddwalen in de menselijke geest en daar onderzoeken wat er precies is gebeurd. Eigenlijk is de stap naar psychologie dan ook niet vreemd en groot.

Het belang van de wetenschap

Mijn studie psychologie ging me eenvoudig af. Zowel de theorie als de praktijk (het doen van onderzoek) vond ik erg interessant. Als psycholoog goed, zorgvuldig en transparant te werk gaan vind ik erg belangrijk. Hierom is het belangrijk de stappen te doorlopen en mogelijkheden uit te sluiten. Daarnaast biedt de wetenschap de basis van de psychologie, het geeft zekerheden en ik kan wetenschappelijk bewezen methoden aanbieden.

De traditionele technieken en inzichten vul ik bij Psycholoog Rotterdam aan met nieuwe technieken. Door te meten, de juiste apparatuur tot je beschikking te hebben en deze met zorg en betrokkenheid in te zetten kun je mooie resultaten boeken.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik me veel bezig met opleidingen en bijscholingen. Ook kijk ik graag naar Zweedse krimi's.

Contact met Psycholoog Rotterdam

Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rotterdam ter attentie van Bram Wernsen. Ik leer je graag kennen!

Cliënten vertellen over hun ervaring bij Psycholoog Rotterdam

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Maarten over Bram Wernsen psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Bram is een fijne gesprekspartner. Hij snapt met welke problemen ik zit. Hij heeft me op een andere manier laten denken, over de problemen waarmee ik kampte. Bram heeft me ondersteund met het zoeken naar oplossingen en deed dit zonder poespas. Hij is down to earth en geen zweverig type die zichzelf graag hoort praten. Dat heb ik als zeer prettig ervaren”.

Neem contact op met Psycholoog Rotterdam

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Rotterdam

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Bram Wernsen
Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam