Psycholoog Rotterdam - Anne Marie Keulemans
Anne Marie Keulemans
Anne Marie Keulemans

Psycholoog Rotterdam 

Ik kan je helpen als je niet lekker in je vel zit. Als je last hebt van bijvoorbeeld relatieproblemen, angsten, depressie, stress, burnout, verlies, negatief zelfbeeld of een verslaving.

 
Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Rotterdam

Je kunt het even niet zelf

Er kan je van alles overkomen in het leven, op je werk of in de liefde. Dat kan plotseling gebeuren, maar kan ook het gevolg zijn van een jarenlang proces. Je zit vast en voelt je lamgeslagen, verloren, opgesloten of eenzaam.

Dat komt omdat je leven op een of andere manier te ingewikkeld is geworden. Je familie, je gezin, je vrienden of collega’s: ze nemen allemaal een stukje van je. Voor jou blijft er niet veel over, behalve je negatieve zelfbeeld.

We kunnen je bij Psycholoog Rotterdam helpen helderheid te verschaffen en weer je eigen leven te gaan leven op een zinvolle manier.

Tarief

Een individuele afspraak kost 95 euro en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie, of voor een afspraak met twee personen, reken ik 115 euro en deze afspraak duurt 60 minuten. Je kan bij mij ook terecht buiten kantoortijden hiervoor hanteer ik het zelfde tarief.

Vergoeding

Voor de verzekeringen geldt, dat mijn therapie alleen in de aanvullende verzekering niet, geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Als je er niet uitkomt, bel of mail dan even, dan kijk ik met je mee.

Je begrijpt dat ik geen verantwoordelijkheid kan nemen of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar ik kan wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Aangesloten bij

Het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) - lidmaatschapsnummer 202386
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) - lidmaatschapsnummer 8085
Mijn AGB-code is: 94101355

Over mij

Het wonderlijke van mens te zijn

Mensen intrigeerden me; wat we vinden, voelen, doen en wat er tussen ons gebeurt. Gebiologeerd van ons innerlijk, vroeg ik me af: ‘Wat beweegt je?’, ‘Wat houd je tegen?’ Fascinerende vraagstukken die me als vanzelfsprekend bij de studie psychologie brachten. Ik wilde het allemaal beter begrijpen en wilde anderen kunnen helpen.

Persoonlijk, warm en betrokken

Ik verdiepte me in cognitieve gedragstherapie en emotionally focused therapy en werkte vervolgens in de praktijk aan een manier van behandelen die even helder als warm is. Even daadkrachtig als inzichtgevend. En even betrokken als praktisch.

Mooi, dankbaar werk

Nog steeds ben ik gefascineerd door mensen. Inmiddels niet alleen meer van het hoe en wat, maar ook van de veerkracht, vindingrijkheid en mogelijkheden die je hebt als je weer dicht bij jezelf komt. Het is, nog altijd, bijzonder om op deze manier betrokken te zijn bij iemands leven.

Clientervaringen 

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Tanja over Anne Marie Keulemans psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Dank je wel voor de fijne, warme gesprekken".

Contactgegevens van Anne Marie Keulemans

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rotterdam.

Anne Marie Keulemans
Westblaak 92 (Unit 31)
3012 KM Rotterdam