Cliënt ervaringen Chris Roos

Cliënt ervaringen Chris Roos

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Belinda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik zag er zo tegenop om met iemand over mijn gevoelens en relatie te gaan praten. Maar toen ik eenmaal binnenkwam bij Chris, voelde ik mij direct op mijn gemak. Hij luistert goed, trekt geen partij en ook al vond ik het heel moeilijk om mijn gevoelens te verwoorden doorzag hij heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen. Hij vertelde mij dan hoe ik mij precies voelde. Ik stelde mij open en als je dat kan in een eerste gesprek dan ben je echt goed. Hij maakte ons bewust van bepaald gedrag en leerde ons hoe we daarmee om moesten gaan. Wij vonden het heel erg prettig en leerzaam en het heeft ons erg goed geholpen. Bedankt voor alles!

Rick
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Tijdens kennismaking met Chris Roos voelde het heel goed aan, eerste indruk we zitten bij de juiste persoon . Na verloop van tijd heb ik het gevoel gehad dat ik niet begrepen werd. Maar juist dat Chris de vinger op het juiste plek kon leggen, bleef ik het geloof en het gevoel te krijgen dat wij bij het juiste therapeut Chris Roos zitten. Al met al een heel goed ervaring en gevoel om bij Chris Roos in therapie te kunnen ervaren en te beleven. Heeft ons heel veel positieve energie en kracht warmte en heel veel liefde laten bloeien. Bedankt dat je ons hierin heel positief heb kunnen begeleiden. Bedankt ervoor. Heel positief ervaren.

J
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Chris heeft me in laten zien welke rol mijn gedrag heeft in mijn relatie. Die verduidelijking heeft me geholpen om in te zien dat ik daar in moet veranderen. Hij zocht met mij naar de kern en gaf me adviezen hoe hiermee om te gaan.

H & M
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Chris heeft ons vanaf moment "0" van onze crisis bijgestaan. Wij hebben een hele moeilijke periode door gemaakt en zijn erg blij dat Chris ons heeft geholpen. Hij is zeer betrokken, oprecht geïnteresseerd, respecteerde ons beiden en koos geen partij. Chris gaf ons alle ruimte en dwong ons nooit een bepaalde kant op. Hij luistert goed. Hij liet ons nadenken over onszelf, over elkaar en ons gevoel, zonder daarbij zweverig te worden. Chris liet ons herkennen dat er sprake was van patronen, gaf uitleg hoe het komt dat die patronen ontstaan en gaf tips hoe je er mee om kunt gaan. Wij hebben een hele bijzondere en waardevolle “reis” gemaakt, waarbij Chris ons erg goed en fijn heeft ondersteund. In het begin was er bij ons nog sprake van een ‘definitieve’ breuk, maar gedurende deze ‘reis’ zijn we tot nieuwe inzichten en daarmee weer tot elkaar gekomen. Chris heeft ons ook geholpen met vragen die wij daarbij hadden over onze kinderen. Dat was ook fijn. Goed om te weten is, dat Chris heel flexibel is qua tijd (zelfs op zondagen) waardoor er ook snel tussendoor iets ingepland kon worden. Wat wij ook fijn vonden was dat er individuele gesprekken met Chris mogelijk zijn. Wij zijn erg blij dat we de gesprekken bij hem hebben gevoerd en zijn er samen beter uitgekomen. Wij durven wel te stellen dat we er niet alleen samen, maar ook individueel door zijn ‘gegroeid’.

Lady
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na een moeilijke periode van me relatie leer ik tijdens de therapie mezelf te kennen en te waarderen. therapie bij Chris helpt mij zeker om door deze moeilijke tijd te komen, het voelt veilig en vertrouwd.

M
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De therapie bij Chris is ons zeer goed bevallen. We hebben er enorm veel aan gehad. Bedankt voor alles!

Aileen
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Tijdens onze kennismaking gesprek tot relatietherapie-gesprekken hebben wij Chris leren kennen als een heel warm, betrokken en prettig mens. Hij luistert goed, trekt geen partij en doorziet heel duidelijk welke emoties er onder de oppervlakte spelen. Doordat hij je snel leert begrijpen op het vlak van oude denk- en reactiepatronen, die ooit een zinvolle ‘overlevingsstrategie’ waren maar nu juist averechts werken, vandaan komen en welke dingen in het heden dit ‘oude zeer’ kunnen triggeren, begrijp je waar je plotselinge emotionele reactie vandaan komt en krijg je de mogelijkheid om ermee te leren omgaan, niet in de laatste plaats door compassie te leren hebben met jezelf. Chris doet dit op een betrokken en professionele manier, zonder oordeel, waardoor het heel veilig voelt om alles te bespreken.

Nanda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Nooit oordelend of veroordelend en het gevoel dat er echt iemand naar ons luisterde. Dat hebben we echt als helpend ervaren. Als partner van een alcoholist verwacht je afkeuring, maar bij het Relatiehuis werden we serieus genomen en konden we werken aan het stuk dat voor ons belangrijk was.”
P en J
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“We stonden echt op een breekpunt toen we bij het Relatiehuis begonnen. De terugkerende ruzies en alle gekkigheid hadden ons geestelijk gesloopt. De therapie was soms zwaar, maar achteraf echt de moeite waard. Waarmee ik niet wil zeggen dat het een wondermiddel is geweest, want we hebben nog steeds onze aanvaringen. Het verschil is, dat we het sneller doorhebben en van elkaar weten wat we echt nodig hebben.”
Judith
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Na de breuk met mijn partner, viel ik in een diep donker gat. Ik wist niet dat mijn hart letterlijk zo’n pijn kon doen. Via een kennis kwam ik bij het Relatiehuis terecht en dat voelde gelijk goed. Ik heb er veel geleerd over de relatie met mijn ex en over mezelf. Langzaam begon ik weer zelfvertrouwen te krijgen en kon ik het leven weer aan."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Chris Roos