Cliënt ervaringen Marleen Derks
Maak kennis met onze behandelaar.

Cliënt ervaringen Marleen Derks

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Patricia
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik voor het eerst bij Marleen binnen kwam had ik grote twijfels over een psycholoog aan huis. Kan ik hier alles halen wat ik nodig heb? Ik had een half uur nodig om te weten dat ik zeker aan het juiste adres zit. De rust die Marleen uitstraalt in combinatie met haar grote kennis over diverse aspecten waar je tegen aan kan lopen in het leven hebben een grote bijdrage geleverd aan mijn proces. Haar persoonlijke aanpak en rust tijdens de sessies maakten dat ik mij snel bij haar op mijn gemak voelde. Ook na de sessies gaf Marleen mij tips, oefeningen en boeken waar ik terug op kan vallen. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik met Marleen heb mogen werken, mede door haar hulp en tips kan ik veel beter mijn grenzen aangeven en sta ik veel zekerder in het leven."
 

Marcel
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Ik ben bij Marleen geweest voor een traumaverwerking. Zelf vond ik de stap maken om te gaan praten met iemand erg spannend. Maar het enige wat ik kan zeggen over de sessies bij Marleen is het woord positief. Ik heb mij na een aantal jaren niet meer zo goed gevoeld als nu. Marleen heeft mij echt geholpen met mijn traumaverwerking maar ook heeft ze mij geholpen om mijzelf te leren kennen wat ik iedereen kan aanraden om te doen. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.

Marleen is een krachtige vrouw die jou echt kan inspireren en helpen!”

Astrid
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Nu onze gesprekken al weer een tijdje voorbij zijn wil ik je alsnog bedanken voor je steun en begeleiding.

Zo nu en dan gebeuren er dingen in je leven waardoor je uit balans raakt en je gaat twijfelen aan vooral jezelf en ook aan je omgeving.

De stap naar een psycholoog was een heel grote maar ik wist dat ik zo ook niet verder zou komen. Het was voor mij heel bevrijdend om er met jou over te praten, de eerste keer was natuurlijk heel spannend maar als je over de drempel bent merk je heel duidelijk dat er ruimte en vrijheid in je denken komt.

Daardoor heb ik nu besluiten kunnen nemen en gesprekken kunnen voeren die ik eerst niet voor mogelijk had gehouden. De rust die ik daardoor ervaar werkt in alles door en dat voelt heel fijn. Ik kan veel beter mijn eigen grenzen aangeven en voel me weer sterk in mijn eigen kracht staan.

Nogmaals dank,

Gerard
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na een paar sessies relatietherapie, maar nog niet klaar Daarnaast wil ik je heel hartelijk danken voor jouw begeleiding in ons proces. Iets wat jij nu niet ziet maar de bezoekjes aan jou bereiken stapje voor stapje een positieve uitkomst. Nogmaals ik ben gereserveerd maar toch alvast een welgemeend "dankjewel".

Ella
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Mijn ervaring met de gevolgde therapiesessies zijn als volgt:

Ten aanzien van de relatietherapie heb ik ervaren dat je je goed inleeft in beide partijen, waardoor we ons allebei begrepen en gehoord voelden. Jij observeerde ons gedrag en de manier waarop we met elkaar communiceerden. Hierover gaf jij je analyse, waardoor we inzicht kregen in de kern van het probleem: de wijze van communiceren met elkaar. Dat inzicht was zeer waardevol, want het verklaarde voor ons waarom we zoveel ruzie hadden. Helaas hadden we te lang gewacht met de therapie en hadden de problemen zich dusdanig opgestapeld, dat wij geen vertrouwen meer hadden in onze relatie. Het inzicht dat de therapie tevens gaf is dat mijn ex en ik onvoldoende gehecht waren, met andere woorden, we waren geen team. Dit bleek vooral uit de oefenen die je ons hebt laten doen die inzicht boden in hoe wij tegenover elkaar stonden in de relatie.  Dat we problemen hadden was duidelijk, maar we wisten de oorzaak niet te achterhalen. Daar heb jij ons enorm bij geholpen op een zeer professionele en respectvolle wijze. In de relatietherapie hebt je ons feedback gegeven op ons gedrag en onze communicatie naar elkaar, dit heeft veel inzicht in onze problemen gegeven. Door deze inzichten is het ons gelukt om op respectvolle wijze uit elkaar te gaan, in plaats van met enorme ruzies en onbegrip naar elkaar. Daar zijn we je erg dankbaar voor.
 
Daarnaast heb ik enkele individuele sessies met jou gehad. Wat mij daar het meest in heeft geholpen is dat je volledige aandacht had voor wat ik vertelde. Je toonde begrip voor mijn problemen en stelde vervolgens gerichte vragen, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in de zaken waar ik mee worstel. Naast het stellen van vragen doe je ook suggesties die ik kan gebruiken om de problemen aan te pakken waar ik mee zit. Je tips zijn praktisch en direct toepasbaar. Daarnaast geef je oefeningen mee die me helpen de juiste richting op te gaan. Door je inlevingsvermogen creëer je een prettige sfeer om heel open met elkaar te spreken en geef je me het gevoel dat niets onbespreekbaar is. De tips die je geeft zullen mij zeker helpen om de problemen die ik ervaar op te kunnen lossen. Door de therapiesessies heb ik meer vertrouwen gekregen dat ik zelf in staat ben om mijn problemen op te lossen. daarbij was jij mijn cheerleader en begeleider, dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik gebruik het woord cheerleader omdat je me ook hebt geholpen de positieve kanten aan mijzelf meer te waarderen.
 
Dank je wel voor je steun en advies.
 
Wendy
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

 De therapie heeft mij geholpen om mezelf te (her)ontdekken, door me er bewuster van te maken wat ik voel en waarom ik dat voel, waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van (ademhalings)oefeningen. Zo heb ik ontdekt dat ik een hoog sensitief persoon (HSP) ben. In 1e instantie was dat 'irritant' ik had al genoeg aan mijn hoofd zonder zo'n 'label' Inmiddels heb ik er veel meer over gelezen en begrepen en kan ik er beter mee overweg. Dingen vallen veel meer op zijn plek en ik voel me minder snel onbegrepen, vooral ook door mezelf, wat vaak het lastigste is. Dit is ook waar Marleen goed bij geholpen heeft, zonder zweverig te gaan doen. Ik ben wie ik ben, ik reageer zoals ik reageer en ik ben nu veel beter in staat om me goed te voelen zoals ik ben, zonder me heel veel van de mening van anderen aan te trekken. Voor de gesprekken dacht ik regelmatig dat er iets mis met me was, dat bepaalde dingen aan mij lagen. Inmiddels weet ik dat dit anders is. Ik ben wie ik ben en ik ben goed zoals ik ben. Dat geeft rust, in mijn hoofd vooral.

Natasha
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Vrouw over gesprek met man na relatiecrisis:

Ik ben fan van jou!! Wat heeft deze sessie hem goed gedaan. Ik krijg weer hoop. Je hebt alles benoemd wat ik graag zou willen zien veranderen. Ik weet zeker dat dit hem zo veel gaat helpen en dat dit een super uitwerking gaat krijgen op ons gezin. Het zal een lange weg worden maar in positieve zin!!

Peter
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na het kennismakingsgesprek en oefenen thuis:

Kan het niet laten om even te vertellen dat ik zo ontzettend blij ben met die ademhaling oefening. Heb mij in lange tijd niet zo rustig gevoeld van binnen. Hoewel ik mij realiseer dat alles nog moet beginnen, ben ik zo blij dat als mijn meters qua stress of boosheid in het rood schieten, ik mijzelf nu in no time helemaal relaxt kan maken dat werkt echt geweldig. Wilde dit toch even kwijt.

Suzanne
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Vorig jaar was ik op een feestje en was ik jaloers. Dat had ik al vaker gehad en zeker in mijn vorige relatie. Nuchter nadenkend besef ik me dat ik er geen reden voor heb en dat dat gevoel in mezelf zit. Gevoelsmatig wordt het alleen maar erger. Toen besefte ik dat ik aan de slag moest. Op zoek naar een psycholoog vond ik Marleen Derks. De eerste keer dat bij haar binnen stapte voelde ik me erg welkom en viel er al een last van mijn schouders. Iemand die zonder oordeel naar me luisterde en de juiste conclusies trok. Door de sessies heen ben ik veel van mezelf te weten gekomen. Bijvoorbeeld dat er nog een hoop onverwerkt verdriet zat en dat de onzekerheid een oorzaak had. Door de gesprekken en het lezen van Marleen haar boek heb ik inzicht gekregen in mijn doen en laten. Mijn kritische innerlijk is een stuk liever geworden en helpt me nu. De onzekerheid is een stuk minder en kan ik als het toch de kop opsteekt benoemen. 

Vol vertrouwen in mezelf kan ik zonder hulp verder.

Marleen bedankt.

Hanna
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na een serie vervelende gebeurtenissen voelde ik me slechter en slechter, tot het punt kwam dat ik eigenlijk mezelf niet meer was en ook signalen uit mijn omgeving kreeg hierover. Daar schrok ik van en ben dus 'hulp' gaan zoeken. Ik kwam o.a. bij Marleen terecht omdat ik bij de huisarts niet goed geholpen werd en bij haar gelijk terecht kon. In eerste instantie heeft ze me geholpen tot rust te komen, daarna heeft ze me helpen inzien hoe het zo ver heeft kunnen komen en hoe ik aan deze punten kon werken. Dit aan de hand van oefeningen en gesprekken op allerlei gebieden. Stapje vooruit, paar stapjes terug, weer een klein stapje vooruit... Na een paar maanden ging het langzaam steeds beter. Nu, een tijdje na de laatste behandeling, gaat het nog steeds heel goed. Toch zijn er ook nog weleens dagen dat ik me wat minder voel. Dat herken ik en ik weet nu hoe hiermee om te gaan. Dan plan ik een 'Marleendag of -weekend' en houd ik me weer even heel goed aan alle zaken die ik destijds heb geleerd. Dat doet me goed en daarna voel ik me snel beter.

Carlo
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Vanaf onze eerste afspraak voelde het vertrouwd. Je hebt me altijd het gevoel gegeven dat ik alles kon vertellen, hoewel dat soms verre van makkelijk was. Uiteindelijk heb je me na een aantal gesprekken weer op het juiste pad weten te krijgen en me goede handvatten gegeven om daarmee verder te kunnen. Ik ben blij dat ik toentertijd de moeilijke stap genomen heb om hulp te zoeken. Ik heb veel over mezelf geleerd en heb daar nog dagelijks profijt van.

Marlies & Richard
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Wij voelde ons al gelijk op onze gemak bij Marleen. Wij raden iedereen aan om aan je relatie te werken met je partner! Je begrijpt elkaar beter en geeft een hele opluchting! Marleen begreep ons goed, dat voelde fijn. Ze zag gelijk het probleem en we kwamen met zijn 3en en tot een oplossing!! We gaan als gezin weer een leuke periode tegemoet!!

Pieter
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Door aanhoudende angst en dwanggedachtes heb ik de stap genomen om naar Marleen Derks te gaan zodat ik kon afrekenen met dit probleem.  Ze heeft me veel praktische oefeningen, handvatten en inzichten gegeven. Het heeft er voor gezorgd dat ik me weer sterk voel en lekker in m'n vel zit.

Mariska
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Na eigenlijk al een lange periode op de automatische piloot te hebben geleefd, barstte begin 2015 de bom! Ik besloot hulp te zoeken en na wat onderzoek op internet kreeg ik een prettig gevoel bij Marleen. Mijn proces is als volgt het beste te beschrijven: van veel tranen naar een lach. Gedurende de sessies bij Marleen heb ik heel veel over mezelf geleerd. Vooral dat ik moet leren op mezelf te vertrouwen en dat je niet kan weten wat andere mensen van jou vinden zonder het te vragen! Daarnaast denk ik dat het heel belangrijk is te beseffen dat het tijd nodig heeft. De vervelende periodes worden steeds korter en de periodes waarin je je fijn voelt langer. Marleen heeft mij handvatten gegeven, waardoor ik nu de valkuilen herken en me veel bewuster ben van mijn gedachten. In zo’n proces is het heel belangrijk dat je je bij iemand op je gemak voelt, en dan ben je hier zeker op het juiste adres.

Miranda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Dank je wel voor het fijne boek en de visualisatie-oefeningen! Het is een mooi vervolg op de fijne gesprekken met jou! Ben er erg blij mee!

Natasja
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Nu onze gesprekken al weer een tijdje voorbij zijn wil ik je alsnog bedanken voor je steun en begeleiding. Zo nu en dan gebeuren er dingen in je leven waardoor je uit balans raakt en je gaat twijfelen aan vooral jezelf en ook aan je omgeving. De stap naar een psycholoog was een heel grote maar ik wist dat ik zo ook niet verder zou komen. Het was voor mij heel bevrijdend om er met jou over te praten, de eerste keer was natuurlijk heel spannend maar als je over de drempel bent merk je heel duidelijk dat er ruimte en vrijheid in je denken komt. Daardoor heb ik nu besluiten kunnen nemen en gesprekken kunnen voeren die ik eerst niet voor mogelijk had gehouden. De rust die ik daardoor ervaar werkt in alles door en dat voelt heel fijn. Ik kan veel beter mijn eigen grenzen aangeven en voel me weer sterk in mijn eigen kracht staan.

Nogmaals dank

Jaap
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik heb een aantal gesprekken met Marleen gehad waarin ik direct een vertrouwt gevoel kreeg. Marleen weet op een prettige manier snel tot het probleem door te dringen. Ze luistert naar je verhaal en geeft je diverse praktische oefeningen waarmee je snel aan de slag kunt. Ik heb de therapie als prettig en heel leerzaam ervaren. Je moet het zelf doen maar met de hulp van Marleen ben ik er snel bovenop gekomen.

Marleen was voor mij de juiste persoon op het juiste moment.Ik kan Marleen van harte aanraden.

Els
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Nadat ik tot de conclusie was gekomen dat het niet zo geweldig ging met mijzelf (faalangst, geen zin meer in mijn werk, last van opgejaagd gevoel, last van rechtvaardigheidsgevoel waar ik niet veel mee kan) nam ik de stap om een psycholoog te benaderen.

Na een vijftal bezoekjes aan Marleen ben ik ervan overtuigd dat het beter met mij gaat. Mocht ik een terugval krijgen dan ga ik zeker nog eens met Marleen praten om weer met beide benen op de grond te staan.

Marije
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De gesprekken van Marleen waren op maat en helpend. Ook als je een extra steun in de rug wil en behoefte hebt aan een paar gesprekken is ze coachend en helpend. Ze kijkt naar wat je zelf voelt en waar je aan wil werken.

Rochus
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

De "psycholoog" het klinkt heel eng, maar dat is het niet. Het is juist iemand die je kan helpen. Ik als jonge man van 25 heb depressieve klachten gehad en wilde in eerste instantie niet naar de psycholoog omdat ik dit raar en eng vond. Uiteindelijk ben ik heel blij, dat ik de stap gezet heb om in een vroeg stadium deze klachten aan te pakken. Het proces heeft mede door het vroeg starten en de expertise van Marleen geresulteerd in slechts 5 gesprekken, die mij heel erg geholpen hebben. Ik sta nu veel positiever in het leven en heb verschillende zaken kunnen afsluiten.

Tot slot, Marleen weet waar ze het over heeft en geeft je ook verschillende oefeningen mee naar huis zodat je niet alleen aan het praten bent, maar ook aan het oplossen.

Peter
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Marleen is een therapeute waarbij ik mij direct op mijn gemak, vertrouwd en begrepen voelde. Ze luistert goed en weet tijdens ieder consult mij met 2 vragen of opmerkingen naar huis te sturen die mij aan het nadenken zette.

Zij heeft mij oefeningen geleerd die mij op moeilijke momenten hielpen om mij rustig te houden. Ik vond het een fijn idee haar te mogen e-mailen en bellen in geval van nood.

Jeffrey
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik werk al vele jaren als politieagent op straat. Ik heb veel meegemaakt en ik dacht dat ik alles wel aan kon.

Een jaar of twee geleden voelde dat ik steeds minder goed in m'n vel zat. Ik voelde me somber en doodmoe. Ook begon ik faalangst te ontwikkelen. Ik kwam er zelf niet meer uit. Met de hulp van Marleen, de gesprekken en praktische oefeningen ben ik er weer helemaal bovenop gekomen. De geleerde oefeningen zal ik in m'n verdere loopbaan bij de politie en m'n privé leven gebruiken.

Ik ben blij dat ik toen de stap heb genomen om de hulp van Marleen in te roepen.Ik kan het de collega's bij de politie die met soortgelijke klachten zitten van harte aanbevelen

Fred
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik kan Marleen Derks aan iedereen aanbevelen. Ze is geduldig en luistert heel goed naar je verhaal. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en komt echt met handige tips.

Cor
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Wat ik aan Marleen waardeerde was haar kennis en inzicht in mijn problemen. De persoonlijke benadering en een behandeling op maat. Praktische oefeningen. Emotionele steun en de houding van een therapeut.

Joland.
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Marleen is een prettige therapeute bij wie ik alles kwijt kan. Zij is erg vriendelijk, meelevend en respectvol. Niets is raar of gek en Marleen begrijpt heel veel, waardoor er ook veel erkenning is. Marleen weet haar therapie aan te passen op hetgeen dat past bij de cliënt en wat op dat moment nodig is.

Ik ga altijd met een prettiger gevoel weg dan dat ik binnen kom."

Linda
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Marleen is een toegewijd therapeute. Ze geeft je nooit het idee dom te zijn; ik voelde me tijdens mijn behandeling ten alle tijden serieus genomen. Ze heeft een vrij open en eerlijke opstelling tegenover cliënten.
Je kunt haar ten alle tijden e-mailen als je buiten de sessies tegen problemen aanloopt en zij beantwoordt deze e-mails ook vrij spoedig. Via deze e-mails leverde zij indien gewenst ook extra oefenmateriaal zoals meditaties aan.

Ik heb de indruk dat Marleen goed up-to-date is omtrent de nieuwste meditatie- en ontstresstechnieken.”

Andre
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Het is bijna twee jaar geleden dat ik voor het eerst bij Marleen aan tafel zat. Daarvoor was ik in behandeling geweest voor anorexia bij een GGZ-instelling, waar ik slechter in plaats van beter vandaan kwam.
Bij Marleen is het vanaf het begin af aan heel anders geweest, de nadruk lag niet op het eten, er werd niet gecontroleerd of ik wel voldeed aan alle eetlijstjes en gewichtseisen. We hebben het niet veel over eten gehad en als het er dan een keer over ging, vroeg Marleen zo door, dat we tóch weer uitkwamen bij de vraag wat er nou écht aan de hand was in mijn hoofd en gedachten.

Na twee jaar hebben Marleen en ik de behandeling afgerond, ik ben er nog niet, maar ik heb wel een heleboel geleerd en met name een hele hoop inzichten gekregen.

Terugkijkend kan ik zeggen dat ik vooral het persoonlijke stukje van de therapie heel prettig vond, het was niet afstandelijk, Marleen was steeds betrokken en bereid om met me mee te denken. In praktische zin konden we ook alle kanten op, praten, kleuren, play-mobil en niet te vergeten: boksen! Heel fijn om even niet na te hoeven denken maar gewoon keihard van je af te kunnen slaan!”

Marije
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Dat ze met één enkele opmerking mij de conclusie liet trekken. Dat gaf mij het gevoel het zelf in de hand te hebben. Ze weet wat ik bedoel, ze kent de gevoelens. Ik hoef niets uit te leggen. Ze is super!”

Lonneke
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Wat ik erg heb gewaardeerd zijn haar betrokkenheid, haar vermogen goed te analyseren wanneer het mij boven het hoofd groeide en haar bereikbaarheid (emotioneel).”

Gerard
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

“Oprecht geïnteresseerd, warm, deskundig, bood me veel handvatten en helderheid. Ze weet waar ze het over heeft.” 

Marloes
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik vond het erg fijn dat ik mezelf kon zijn. En dat de therapie in een intieme en huiselijke sfeer werd gegeven.
Elise
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Als ik terugkijk op de gesprekken met Marleen, ben ik dankbaar voor de oprechte steun die ik van haar heb gekregen tijdens een moeilijk periode in mijn leven. Wanneer je hulp zoekt, kan ik de hulp van Marleen echt aanraden. Voor mij heeft zij inzicht gegeven in de achterliggende oorzaken achter mijn problemen. Ze biedt echt hulp op maat, luistert en kijkt echt naar hoe jij in elkaar zit en past hier haar werkwijze op aan. Op een respectvolle manier. Persoonlijk vond ik het heel fijn dat Marleen werkt met technieken, zoals mindfulness en ademhalingsoefeningen die wetenschappelijk bewezen zijn. Zonder belerend te zijn, bood Marleen mij handvatten aan waar ik zelf mee verder kon en het vertrouwen dat het lukt. Hierdoor heb ik echt geleerd hoe ik mezelf kan helpen, zonder het gevoel te hebben afhankelijk te moeten blijven van professionele hulp, en ik geloof dat dit de kracht is van een goede hulpverlener zoals Marleen.
Sandra
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Ik heb mijn therapeut ervaren als vriendelijk, goed luisterend, positief en duidelijk. Hierdoor waren onze gesprekken vaak heel prettig en voelde ik me veilig genoeg om moeilijke dingen met haar te delen. Bovendien had ik na een gesprek altijd weer nieuwe motivatie gekregen om te doen wat we tijdens ons gesprek hadden afgesproken, dit komt voornamelijk omdat ik in een gesprek met Marleen het gevoel kreeg dat ze mij als persoon en mijn geluk en welzijn erg belangrijk vond/vindt, dat ze mij en mijn probleem serieus neemt en hard meedenkt en helpt aan oplossingen. Ze is zelf dus ook erg gemotiveerd om cliënten te helpen en ik heb gemerkt dat ze naar een therapie vorm zoekt die bij de cliënt past (iets wat niet elke therapeut doet), hierin heeft ze mij ook betrokken door vaak te vragen wat ikzelf denk nodig te hebben in een therapie en door mij erover na te laten denken. Dit heeft me veel verder geholpen dan ik al was en heeft ervoor gezorgd dat ik nu sterker in mijn schoenen sta dan ooit! Bovendien wil ik graag nog even melden dat ik ook vooral de welgemeende positiviteit erg inspirerend vind en als steun voelde. Ik heb namelijk al veel therapeuten gehad, maar ze waren nooit zo welgemeend positief en ik ben ervan overtuigd dat vooral de positiviteit ervoor heeft gezorgd dat ik onze gesprekken als prettig heb ervaren en dat ik mijzelf meer heb blootgegeven dan bij andere therapeuten.
Antoinetta
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

N.a.v. een vervelende situatie op mijn werk ben ik behoorlijk gestrest geraakt en dacht zelf al in een Burn out te zitten.Daarom heb ik psychologische hulp gezocht. Ik kwam bij Marleen Derks en zij heeft mij “behandeld”. Zij voelde heel goed aan hoe ik er aan toe was en nam echt de tijd voor mij.Tijdens gesprekken heeft zij mij aangeleerd hoe te ontspannen en mij weten te overtuigen dat IK belangrijk ben. Zij kijkt ook welke methode bij je past, want dat is bij iedereen natuurlijk verschillend.
Anouk
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"De manier waarop ik begrepen werd en de vakkundigheid heb ik erg gewaardeerd. Ik voelde me veilig, ik kon alles vertellen en Marleen vertelde vaak dat ze mij snapte. Dat was prettig want ik snapte het zelf niet, net zoals alle mensen om mij heen".

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Marleen Derks