Cliënt ervaringen Merel van der Spoel

Cliënt ervaringen Merel van der Spoel

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

Thes
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Geweldige kennis, duidelijk en rustig. Het is een stuk overzichtelijker dankzij Merel.

Jacoline
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Merel is echt een super fijne psycholoog! In het verleden heb ik meerdere psychologen ontmoet. Maar ik bleef steeds weer tegen dezelfde dingen aanlopen. Merel hielp mij patronen te herkennen en ze vervolgens ook (eindelijk!) te doorbreken. Voor mijn gevoel was het niet alleen maar ‘praten’ met Merel, maar we gingen echt samen aan de slag. Ik heb mijzelf beter leren kennen en omdat ik beter begrijp waarom ik bepaalde patronen had, ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. De methodes die Merel gebruikt zijn duurzaam; in volgende situaties in mijn leven kan ik ze zelf toepassen. Ik ben weer in controle. Omdat Merel een warm mens is om mee te praten, positief nuchter is en vooral ook een heleboel kennis heeft, is zij voor mij echt precies de psycholoog geweest die ik nodig had.

Monique
psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

Al snel in het eerste gesprek tussen Merel en mij werd duidelijk dat er een klik was. Vrij snel had Merel door dat ze met haar kennis, kunde en inzicht kon helpen. Nadat we tijdens het eerste gesprek al vrij snel de diepte in gingen, op een heel natuurlijke manier overigens, sloot ze af met de woorden " ik ga je weer laten dansen". Zo ontzettend doeltreffend en waargemaakt. De veerkracht die ik kwijt was, de energie die ik niet meer had, de ontdekking naar mezelf, zijn in de sessies behandeld. Vanuit verschillende invalshoeken, methodes/technieken en vooral met haar nuchtere aanpak! Ik dans weer en ben ontzettend blij dat ik dit proces met haar heb mogen doormaken!

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.


Alle ervaringen worden verstuurd naar Psyned en eerst door ons beoordeeld. Je mag een nickname opgeven, je e-mailadres wordt niet geplaatst op de website. Door het verzenden van een ervaring ga je ermee akkoord dat Psyned deze mag gebruiken op de website. Psyned behoudt het recht om een ervaring wel of niet te plaatsen, hier wordt niet over gecorrespondeerd. Er worden alleen ervaringen geplaatst van behandelingen die plaats hebben gevonden via Psyned.
Merel van der Spoel