Psycholoog Marleen Derks
Maak kennis met onze behandelaar.
Marleen Derks
Marleen Derks

Psycholoog Zoetermeer

De twee sleutelwoorden in mijn werkwijze zijn steun en kracht. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt. Pas dan kunnen we samen iets bereiken. Jij staat centraal en je verhaal is het vertrekpunt. Van daaruit ontwikkelen we een behandeling op maat die aansluit op jouw wensen en talenten.

Afspraken zijn ook mogelijk buiten de reguliere kantoortijden!

Psycholoog Zoetermeer

Veel klachten hebben direct of indirect te maken met de grote onderwerpen van het leven. Dan kun je denken aan problemen op het werk, in je relatie of op andere vlakken in je privéleven. Vaak ervaren mensen het gevoel vastgelopen te zijn. Daarnaast spelen dan altijd andere emoties ook een rol. Dat kunnen gevoelens zijn als angsten, somberheid of woede.

Samen gaan we op zoek naar die gevoelens en de onderliggende problemen die ze veroorzaken. We pakken je klacht dus bij de wortels aan, want dat zorgt in mijn ervaring altijd voor de beste resultaten. 

Tarief en duur

Een reguliere afspraak kost 95 euro per drie kwartier. Een afspraak in het weekend, of doordeweeks na 18:00 uur, kost 115 euro per drie kwartier. Voor relatietherapie reken ik 125 euro per uur. Voor een afspraak in het weekend, of doordeweeks na 18:00 uur, reken ik 150 euro per uur. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW.

Benieuwd wat ik voor je kan doen in mijn psychologenpraktijk in Zoetermeer? Neem telefonisch contact op, Ik help je graag!

Over mij

Ik begon mijn leven bepaald niet zorgeloos. In de puberteit ontwikkelde ik een eetstoornis. Daar kwam ook een negatief zelfbeeld en veel onzekerheid bij kijken. Ik was geobsedeerd door wat anderen van mij vonden en en liep vast in mijn eigen gedachten. Hulp vragen was wel het laatste wat ik durfde te doen. Ik heb alleen al daarom ook veel respect voor mijn cliënten. Die eerste stap zetten is groot en moeilijk. En toch heb je het gedaan.

Clientervaringen Marleen Derks

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Patricia over Marleen Derks psyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned ratingpsyned rating

"Toen ik voor het eerst bij Marleen binnen kwam had ik grote twijfels over een psycholoog aan huis. Kan ik hier alles halen wat ik nodig heb? Ik had een half uur nodig om te weten dat ik zeker aan het juiste adres zit. De rust die Marleen uitstraalt in combinatie met haar grote kennis over diverse aspecten waar je tegen aan kan lopen in het leven hebben een grote bijdrage geleverd aan mijn proces. Haar persoonlijke aanpak en rust tijdens de sessies maakten dat ik mij snel bij haar op mijn gemak voelde. Ook na de sessies gaf Marleen mij tips, oefeningen en boeken waar ik terug op kan vallen. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik met Marleen heb mogen werken, mede door haar hulp en tips kan ik veel beter mijn grenzen aangeven en sta ik veel zekerder in het leven."
 

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Zoetermeer.

Marleen Derks
Argonautenrede 37
2725GB Zoetermeer

Contactgegevens van Marleen Derks

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht