Psycholoog Rijswijk - Aan de slag met psychische en fysieke problemen
Steven Bos
Steven Bos

Psycholoog Rijswijk

Fysieke en mentale klachten gaan vaak hand in hand. Ik ben goed in het oplossen van psychologische vraagstukken waar ook een fysieke component bij komt kijken. In Praktijk Psycholoog Rijswijk combineer ik die twee elementen.

Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!

Psycholoog Rijswijk - Steven Bos

Mijn naam is Steven Bos en ik ben psycholoog in Rijswijk. In mijn praktijk geef ik psychologische begeleiding en fysio-/manuele therapie, en behandel ik cliënten die op een bepaald punt in hun leven vastlopen. Zo kan ik je onder meer ondersteunen bij werkgerelateerde problemen, burn-out, stress en rouw- en verliesverwerking. Daarnaast kan ik helpen met chronische fysieke problemen die maar niet weggaan, zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten.

Fysieke component

In het eerste gesprek gaan we verkennen waar het probleem ligt. Door middel van een vraaggesprek wil ik achterhalen welke klachten je ervaart. Als we dat in kaart hebben gebracht kunnen we de diepte in. Ik maak dan graag gebruik van technieken zoals onder andere psycho-educatie, ACT, RET, mindfulness en ademhalingstechnieken.

Evenwicht

Het is voor iedereen herkenbaar dat je probeert zoveel mogelijk ‘ballen’ tegelijk in de lucht te houden. Je kunt het leven grofweg indelen in 4 domeinen: privé, werkzaamheden, hobby’s/interesses en sociale contacten. Die moeten met elkaar in evenwicht zijn. We kijken waar we winst kunnen boeken. Het kost namelijk energie om een probleem aan te pakken, dus daarom gaan we eerst bepalen waar we energie vandaan kunnen halen.

Praktische aanpak

Ik hou ervan om praktisch te werk te gaan. We gaan daarom kijken of we het probleem in het hier en nu kunnen oplossen. Ik ga daarbij altijd uit van zelfredzaamheid. Ik kan je op weg helpen en tools meegeven, maar je moet wel zelf aan het werk.

Tarieven en afzeggen

Een afspraak bij Psycholoog Rijswijk kost 95 euro. Kom je in de avonduren? Dan betaal je 115 euro. Wil je een afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Rijswijk

Wil je weten of ik je kan helpen of advies in jouw situatie? Bel dan naar Psycholoog Rijswijk ter attentie van Steven Bos.

Psycholoog Rijswijk - Over Steven Bos

Ik begon mijn carrière als fysiotherapeut en manueel therapeut op een kinderafdeling, maar miste de psychologische kennis. Ik besloot psychologie te gaan studeren zodat ik mijn cliënten beter kon begeleiden en maakte zo langzamerhand de overstap naar een ander vakgebied.

Vakkennis combineren

Als psycholoog kan ik mijn vakkennis op fysiek gebied gebruiken om het mentale proces te ondersteunen. Ik zie daarom veel mensen die al langdurig met lichamelijk klachten rondlopen. Hoofdpijn, chronische pijn en blessures, maar ook cliënten die op een andere manier in de knel komen en even niet meer weten hoe ze hun leven beter kunnen indelen.

Een bevlogen psycholoog

Ik ben een bevlogen psycholoog en zet me voor de volle 100 procent in. Dat verwacht ik andersom ook van mijn cliënten: iemand moet met handen en voeten het probleem aan willen pakken en er alles aan doen om op te knappen. Alleen op die manier kun je beter worden dan je oude ik.

Glimlach

Een goede sessie geeft energie en ik streef ernaar dat mijn cliënten met een glimlach de deur uit gaan. Ik zie dat zo vaak al gebeuren in het eerst gesprek: ongeacht de problematiek kan iemand toch opgewekt de sessie afsluiten. Dat is zo ontzettend mooi om te zien, het geeft mij ook weer energie.

Contact Psycholoog Rijswijk

Wil je meer weten over therapeuten in Rotterdam of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Rijswijk ter attentie van Steven Bos.

Cliëntervaringen van Psycholoog Rijswijk

Lees deze en andere ervaringen van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

Helaas hebben we nog geen clientervaringen voor deze psycholoog.

Stuur je eigen ervaring in

Contactgegevens van Steven Bos

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat bereiken van ma t/m do 08.30 tot 20:30 en vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar Psycholoog Rijswijk

Bekijk de routebeschrijving naar mijn psychologenpraktijk in Rijswijk.

Steven Bos
Schaapweg 10 C
2285 SP Rijswijk